Women Who Wow: Michele Richman

Women Who Wow: Michele Richman

März 11, 2023 0 Von admin

Η Michele Richman είναι η Chief People Officer της Lawline όπου ηγείται της ομάδας ανθρώπινου δυναμικού που είναι υπεύθυνη για την πρόσληψη, ανάπτυξη, ανάπτυξη και διατήρηση κορυφαίων ταλέντων, καθώς και της ομάδας επιχειρήσεων που υποστηρίζει το κατανεμημένο εργατικό δυναμικό της εταιρείας και διασφαλίζει ότι προστατεύεται από όλους τους νομικούς κινδύνους και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Είναι επίσης πιστοποιημένη ως coach στη μεθοδολογία Frame of Mind Coaching.

Πριν ενταχθεί στην Lawline, η Michele εργάστηκε ως δικηγόρος επιβολής του νόμου για το Τμήμα Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης (HUD) και ως δικηγόρος σωματικών βλαβών από την πλευρά του ενάγοντα.

Η Michele έλαβε το πτυχίο της από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Washington College of Law και το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Tufts στις Αμερικανικές Σπουδές και στα Γαλλικά.

Μάθετε περισσότερα για αυτήν σε αυτό Γυναίκες που Ουάου Προφίλ.

Τι αγαπάς περισσότερο σε αυτό που κάνεις;

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο να είμαι Chief People Officer/leadership coach είναι να έχω αντίκτυπο στην ανάπτυξη ενός ατόμου. Ένα παράδειγμα αυτού είναι ότι πέρυσι ξεκίνησα το πρώτο μας πρόγραμμα κατάρτισης νέων ηγετών 90 ημερών, το οποίο περιλάμβανε δύο άτομα που προήχθησαν πρόσφατα και δύο που ανέλαβαν ως αντικαταστάτες γονικής άδειας. Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα, όλοι αγωνίστηκαν με τα συναισθήματα του συνδρόμου απατεώνων, την ιεράρχηση και την αποδοχή από τις νέες τους ομάδες. Δουλέψαμε μαζί σε μηνιαία βάση για να γιορτάσουμε νίκες, να μάθουμε μαζί και να εντοπίσουμε κοινούς αγώνες. Ήταν η μεγαλύτερη χαρά μου που τους συνάντησα πρόσφατα για τη „σύσκεψη της ομάδας αποφοίτων“ μας και έμαθα ότι τώρα όλοι νιώθουν εξαιρετικά σίγουροι για τις θέσεις τους ως αποτέλεσμα των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχτισαν με τα μέλη της ομάδας τους και επιπλέον βλέπουν τον εαυτό τους περισσότερο στους ρόλους «σκεπτόμενοι» παρά «πράττοντες».

Κάποια συμβουλή στις νέες γυναίκες για την επιτυχία στον εργασιακό χώρο;

Η συμβουλή μου για τις νέες γυναίκες είναι να ενστερνιστούν την έννοια της «προόδου προς τα εμπρός», η οποία επιτρέπει στα άτομα να επικεντρώνονται στην ορμή των μικρών νικών σε όλες τις ευκαιρίες αντί να κατακλύζονται από λάθη που μπορεί να συμβούν ή τα πολλά βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας πρόκλησης.

Έμαθα για πρώτη φορά για αυτό το concept όταν προπονήθηκα για ένα τρίαθλο. Είχα έναν τρομακτικό φόβο να πνιγώ στον ωκεανό και θα έπαθα κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα. Ο προπονητής μου μού είπε να παλέψω σε αυτές τις στιγμές εστιάζοντας όχι στο σύνολο της κολύμβησης που απομένει, αλλά μάλλον στην «προόδους» ενός εγκεφαλικού κάθε φορά. Επανέλαβα επανειλημμένα „προόδους προς τα εμπρός“ στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια του πραγματικού αγώνα, κάτι που μου επέτρεψε να περάσω από επικίνδυνα τραχιά κύματα κατά τη διάρκεια της κολύμβησης. Αυτό μεταφράζεται σε όλες τις πτυχές της επιτυχίας σε έναν εργασιακό χώρο για νέες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου του εθελοντισμού για παρουσίαση σε συνέδρια, της διαχείρισης διαλειτουργικών έργων και του αιτήματος άξιων αυξήσεων μισθών ή προαγωγών.

Πώς σας βοήθησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να χτίσετε την επιχείρηση/επωνυμία σας;

Το Linkedin με βοήθησε πάρα πολύ στην οικοδόμηση της επωνυμίας μου ως ηγέτη στον τομέα του HR. Το σημείο καμπής για την ενίσχυση της δέσμευσής μου και της απήχησής μου στην πλατφόρμα συνέβη όταν άλλαξα από το να μοιράζομαι αναρτήσεις μόνο σχετικά με το τι συνέβαινε με την εταιρεία μου, όπως αγγελίες εργασίας, σε προσωπικές αναρτήσεις που εστιάζουν στο πώς οι ευπάθειές μου με βοήθησαν να γίνω μια επιτυχημένη επαγγελματίας γυναίκα.

Συγκεκριμένα, μέσω μεμονωμένων αναρτήσεων στο LinkedIn καθώς και στο Facebook και Μεσαίο, μοιράζομαι ιστορίες από τη ζωή μου που καταδεικνύουν πώς οι επιτυχίες μου σήμερα συνδέονται με τον τρόπο με τον οποίο ξεπέρασα τις προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας που σχετίζεται με: τον εκφοβισμό ως παιδί. παλεύω με το πώς με αντιλαμβάνονται οι άλλοι και το πώς θέλω να με αντιλαμβάνονται. να είσαι γονέας με ειδικές ανάγκες· και να αποφασίσει να ξεκινήσει θεραπεία και καθοδήγηση.

Πώς επιτυγχάνετε την ισορροπία εργασίας/ζωής;

Δεν είμαι σίγουρος αν έχω επιτύχει ποτέ «ισορροπία εργασίας/ζωής», καθώς οι κόσμοι μου πάντα «συγκρούονταν» (όπως θα έλεγε ο George Costanza) που με βοήθησε να παραμείνω απασχολημένος, χαρούμενος και με πρόκληση.

Στα 20 μου, δούλευα πολλές ώρες στην πολιτική, όπου ανέπτυξα φιλίες δια βίου, και όταν δεν ήμασταν στη δουλειά, ήμασταν στο γυμναστήριο ή έξω για ποτά μιλώντας για τα πάντα στη ζωή μας, συμπεριλαμβανομένων των επερχόμενων εργασιακών έργων.

Στα 30 μου, έγινα γονιός και δούλευα με μερική απασχόληση ως δικηγόρος για να μπορώ να είμαι σπίτι με τα μωρά μου. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει δουλειά μερικής απασχόλησης όταν ασκείς τη δικηγορία, γι‘ αυτό απαντούσα πάντα σε email και έλεγα έγγραφα, ενώ παράλληλα παρακολουθούσα μαθήματα μουσικής «η μαμά κι εγώ» και προσφέρομαι εθελοντικά στο συνεργατικό νηπιαγωγείο.

Στα 40 μου, εργάζομαι συνήθως έξι ή επτά ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορώ να παρακολουθώ σχολικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, να ασκούμαι σε κανονικές ώρες, να συνομιλώ με τους εφήβους μου όταν επιστρέφουν από το σχολείο και να γράφω για ευχαρίστηση. Αυτό που έχω πετύχει είναι η ικανότητα να είμαι πλήρως παρών σε όλους τους τομείς της ζωής μου είτε κάνω ζουμ με την καταπληκτική ηγετική μου ομάδα στην εβδομαδιαία συνάντηση της Πέμπτης είτε κάθομαι στο τραπέζι το ίδιο απόγευμα με τα παιδιά μου να τα βοηθούν να κάνουν την εργασία τους.

Ακολουθήστε τον Michele στο LinkedIn.

Διαβάστε περισσότερα για το Women Who Wow και ορίστε κάποιον για να εμφανιστεί στη σειρά!