Women Who Wow: Lee Ashby Watts

Women Who Wow: Lee Ashby Watts

März 13, 2023 0 Von admin

Σε αυτή τη δόση του Women Who Wow, μάθετε περισσότερα για Lee Ashby Watts.

Ο Lee έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας μάρκετινγκ και επωνυμίας, βοηθώντας τόσο τους επαγγελματίες νομικούς όσο και τα στελέχη με υψηλές επιδόσεις να αναπτύξουν τη σαφήνεια της επωνυμίας και τη στρατηγική μάρκετινγκ. Ο Lee είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της συμβουλευτική ashby & co (ashby & watts consulting), μια εταιρεία μάρκετινγκ και επωνυμίας όπου καθοδηγεί και συμβουλεύεται επιχειρηματίες και ηγέτες, βοηθώντας τους με τις στρατηγικές επωνυμίας και μάρκετινγκ. Πριν προχωρήσει στην επιχειρηματικότητα πλήρους απασχόλησης, ήταν η Chief Marketing Officer στη Smith, Gambrell και Russell, μια παγκόσμια δικηγορική εταιρεία με έδρα την Ατλάντα.

Ο Lee συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Legal Marketing Association Southeast και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου για το εθνικό συνέδριο Legal Marketing Association 2023. Ο Lee είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Kate’s Club και υπηρετεί στην Επιτροπή Μάρκετινγκ. Είναι επίσης περήφανο μέλος του επαγγελματικού γυναικείου δικτύου CHIEF. Επιπλέον, ασχολείται με το Junior League της Ατλάντα και μέλος της Alpha Kappa Alpha Incorporated. Ο Lee είναι blogger και συνεργάτης του Συμβουλίου Επικοινωνιών Forbes και τακτικός ομιλητής για το Argyle Network και την TechBridge Inc., μεταξύ άλλων πλατφορμών και οργανισμών.

Συνδεθείτε με τον Lee στο LinkedIn.

Τι αγαπάς περισσότερο σε αυτό που κάνεις;

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που αγαπώ σε αυτό που κάνω! Από το να βοηθήσουν άλλους να πουν την ιστορία της εταιρείας ή της προσωπικής τους επωνυμίας έως την καθοδήγηση επαγγελματιών στην επιχειρηματική ανάπτυξη. Ωστόσο, αυτό που αγαπώ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ είναι να οδηγήσω άλλους από το χάος του μάρκετινγκ στη σαφήνεια του μάρκετινγκ. Το μάρκετινγκ, η επιχειρηματική ανάπτυξη και το branding μπορεί να είναι τόσο συντριπτικά. Υπάρχουν τόσες πολλές προσεγγίσεις, στρατηγικές, απόψεις και τάσεις. Ωστόσο, αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει να δημιουργώ απλές, αλλά εντυπωσιακές προσεγγίσεις στο μάρκετινγκ. Το να βλέπω τη λάμπα να σβήνει όταν χτίζουμε ένα διαχειρίσιμο σχέδιο που έχει νόημα για αυτούς ή την παρέα τους με φέρνει χαρά. Μπορώ μερικές φορές να δω το βάρος να σηκώνεται από τους ώμους τους και μια λάμψη ελπίδας στα μάτια τους όταν τελικά όλα συνδέονται.

Πώς σας βοήθησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να χτίσετε την επιχείρηση/επωνυμία σας;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βοήθησαν να είμαι ενήμερος με πιθανούς πελάτες και παραπομπές. Όταν άφησα τη θέση μου ως Chief Marketing Officer στα νομικά και αποφάσισα να προχωρήσω πλήρως στην επιχειρηματικότητα και τη λειτουργία της δικής μου εταιρείας, κατάφερα να εξασφαλίσω πελάτες πολύ γρήγορα επειδή είχα ήδη δικτυωθεί και αναπτύξει μια επωνυμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όχι απλώς υπενθυμίζοντας στο δίκτυό μου τι κάνω, αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν γίνονται σωστά, μπορούν επίσης να δώσουν στους ανθρώπους μια γεύση της προσωπικότητάς σας. Οι άνθρωποι θέλουν να συναλλάσσονται με ανθρώπους που γνωρίζουν, εμπιστεύονται και τους αρέσουν. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να βοηθήσουν να τεθούν οι βάσεις για καθένα από αυτά τα στοιχεία.

Τι θα θέλατε να μπορούσατε να πείτε στον νεότερο εαυτό σας;

Θα έλεγα στον μικρότερο εαυτό μου να μην επικεντρώνεται τόσο πολύ στα μικρά πράγματα. Θα κάνετε λάθη, αλλά μην καθυστερείτε σε αυτά. Μάθετε το μάθημα και προχωρήστε γρήγορα. Οι άνθρωποι δεν εστιάζουν σε εσάς όσο νομίζετε ότι κάνουν.

Ποια είναι η καλύτερη επαγγελματική συμβουλή που έχετε λάβει ποτέ;

Όλα είναι «προσδιορίσιμα». Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που δεν μπορούν να διορθωθούν ή να επιλυθούν. Η κατανόηση αυτού βοηθά στην ανακούφιση του άγχους και προσφέρει περισσότερη ελευθερία να είστε δημιουργικοί και να παίρνετε ρίσκα στην εργασία σας. Άκουσα επίσης να παρουσιάζεται με άλλο τρόπο: «Δεν κάνουμε εγχείρηση εγκεφάλου ούτε σώζουμε ζωές. Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους». Όχι μόνο με βοήθησε να συνεργαστώ με πελάτες, αλλά με βοήθησε επίσης καθώς διαχειρίζομαι άλλους. Λάθη θα συμβούν αλλά τα περισσότερα μπορούν να διορθωθούν. Τόσο μεγάλη ανακούφιση!

Πώς επιτυγχάνετε την ισορροπία εργασίας/ζωής;

Δεν το κάνω. Αυτό που έχω μάθει και αποδέχομαι είναι ότι υπάρχουν εποχές που θα υπάρχει περισσότερη ζωή από δουλειά ή περισσότερη δουλειά από ζωή… και δεν πειράζει. Το κλειδί είναι να βρείτε δουλειά που σας αρέσει πραγματικά. Τις εποχές που υπάρχει περισσότερη δουλειά παρά ζωή, έχω μάθει να εκμεταλλεύομαι τις στιγμές που μου φέρνουν χαρά.