Gaby XO για τη μουσική καριέρα, μελλοντικά σχέδια

Gaby XO για τη μουσική καριέρα, μελλοντικά σχέδια

Januar 1, 2023 0 Von admin

Η Gabriela Rocha – AKA Gaby Xo – είναι μια από τις πιο υποσχόμενες Νοτιοαφρικανές ράπερ. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο.

Έχοντας κυκλοφορήσει πολλά κομμάτια που έχουν κερδίσει τον έπαινο της, είναι έτοιμη να αναλάβει τη μουσική σκηνή στη χώρα της.

Το μουσικό της βίντεο για το „Too Easy“ έκανε το ντεμπούτο της στο MTV τον Νοέμβριο του 2021. Από τότε βρίσκεται στο στούντιο και μαγειρεύει νέα πράγματα.

gaby xo

Κάναμε μια εικονική συνάντηση με τη Gabriela για να μάθουμε τι ασχολείται, την εμπειρία της στον κλάδο και τα μελλοντικά της σχέδια. Εδώ είναι η οξυδερκής συνομιλία.

Career Fodder: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορείτε να δώσετε σε έναν μουσικό που μόλις ξεκινάει με βάση την εμπειρία σας;

Gaby XO: Νομίζω ότι θα έλεγα μην περιμένετε από τους φίλους σας ή ακόμα και την οικογένειά σας να σας υποστηρίξουν ή να διαδώσουν τη λέξη για το πότε πέφτετε ή όταν συμβαίνει κάτι, πιθανότατα θα δείτε υποστήριξη μόνο όταν αρχίσετε να καταφέρνετε πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Η επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ του Jiji Kenya, Grace Gikonyo, μοιράζεται συμβουλές για να τα καταφέρετε στη βιομηχανία

Θέστε βραχυπρόθεσμους στόχους για τον εαυτό σας και να θυμάστε πάντα ότι η μουσική βιομηχανία είναι δύσκολη, αλλά μην ξεχνάτε ποτέ γιατί ερωτευτήκατε τη δημιουργία μουσικής. Μείνε συγκεντρωμένος.

gaby xo

CF: Έχετε ήδη ρίξει μερικά τραγούδια μέχρι τώρα. Ποια ήταν η αντίδραση των θαυμαστών;

GX: Έχω λάβει τόσο εκπληκτικές αντιδράσεις και τέτοια συγκινητικά μηνύματα από θαυμαστές και ανθρώπους που είναι νέοι στο να με ακούν.

Είχα έναν ή δύο ανθρώπους να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς και να μου στείλουν μήνυμα στο DM “ ag that’s so wack „, „θα πρέπει απλώς να σταματήσεις, δεν θα πας πουθενά“ και θα ήθελα να μπορούσα να τους πω πώς αυτό με παρακινεί ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη: Η Βικτώρια Κιμάνη συζητά για τη μουσική της εξέλιξη

Ένα από τα παιδιά στην ομάδα μου πάντα μου λέει, „ναι, αν μισείς, κάνεις κάτι σωστά, τώρα ας πάμε στη δουλειά“

CF: Πώς είναι η διαδικασία δημιουργίας του τραγουδιού σας;

GX: Συνήθως μου αρέσει να εξοικειώνομαι με τον στίχο και να τον επαναλαμβάνω μερικές φορές και μετά όταν ηχογραφώ προσπαθώ να το κάνω σε μία λήψη, ακόμα κι αν χρειαστεί να το κάνω μερικές φορές.

Και μετά θα ακούσουμε όλες αυτές τις απόψεις και θα επιλέξουμε το καλύτερο. Και μετά, αν υπάρχουν κάποια μέρη που πρέπει να διορθωθούν, θα κάνω μόνο αυτά τα μέρη και θα τα συνδυάσω με τον υπόλοιπο στίχο.

gaby xo

CF: Από πού εμπνέεσαι όταν δημιουργείς μουσική;

ΓΧ: Συνήθως εμπνέομαι για το τι συμβαίνει στη ζωή μου ή για το τι έχει συμβεί ή για το τι έχω περάσει, συνήθως όταν νιώθω άσχημα γράφω γύρω από αυτό.

Μου αρέσει να μοιράζομαι τις ιστορίες μου με τους ακροατές μου και είναι τρομακτικό γιατί σε επερχόμενα έργα έβαλα την καρδιά μου μιλώντας για ορισμένα πράγματα. Αλλά ως καλλιτέχνης, είναι δουλειά μου να συνδεθώ με τους θαυμαστές μέσω της μουσικής μου

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Ο Joeboy συζητά τη συνεργασία με τον κύριο Eazi και τον Zuchu

CF: Πρέπει να έχετε έργα κατά τη διάρκεια του έτους. Τι να περιμένουμε σε στυλ και συνεργασίες;

GX: Ναι, έχω ένα EP που θα κυκλοφορήσει φέτος. Μερικοί πραγματικά καταπληκτικοί καλλιτέχνες με τους οποίους θα συνεργαστώ.

Υπάρχουν σπαραχτικά τραγούδια, υπάρχουν και τραγούδια για τραγούδια όπου μιλάω μόνο για τη ζωή. Αυτό το έργο είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου και θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι τέλειο και θα έχει την ώθηση που του αξίζει.

gaby xo

CF: Πού βλέπει η Gaby τον εαυτό της τα επόμενα 5 χρόνια;

ΓΧ: Βλέπω τον εαυτό μου σε μια εντελώς νέα θέση στη ζωή, με βλέπω να διαγωνίζομαι για την καλύτερη γυναίκα ράπερ στην Α.Ε. Ελπίζω μέχρι τότε να έχω εμπνεύσει μερικούς ανθρώπους και προσεύχομαι τα νεαρά κορίτσια μιας μέρας να με κοιτούν και να φιλοδοξούν να γίνουν σαν εμένα.

CF: Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που αγαπάς στο να είσαι καλλιτέχνης;

ΓΧ: Μου αρέσει που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, ακόμα και τις μέρες που νιώθω ότι θέλω να τα παρατήσω. Αυτό είναι απλώς κάτι που πρέπει να το δω.

CF: Τέλος, ποιο είναι αυτό το ιδιαίτερο πράγμα που θα θέλατε να γνωρίζουν οι θαυμαστές σας για εσάς;

GX: Δουλεύω τον κώλο μου, τίποτα δεν μου δόθηκε ούτε με έχουν βάλει σε θέσεις όπου τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Δουλεύω σκληρά για ό,τι έχω και για ό,τι εργάζομαι. Είμαι εγώ και ο Θεός σε αυτό.