6 Συμβουλές & Στρατηγικές για το 2022

6 Συμβουλές & Στρατηγικές για το 2022

Februar 1, 2023 0 Von admin

Κορυφαίες συμβουλές ψηφιακής διαφήμισης στον τομέα της υγείας για το 2022

Η προσέγγιση νέων ασθενών είναι μια διαρκής πρόκληση για τις πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης. Και με τον έντονο ανταγωνισμό, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για εσάς να βρείτε νέους ασθενείς που χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Οι ασθενείς σήμερα έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ. Σχεδόν όλοι είναι διαδικτυακοί και έχουν πρόσβαση σε τεράστιους πόρους πληροφοριών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε ένα σταθερό ιατρικό πρόγραμμα διαφήμισης ppc για τον οργανισμό υγείας σας.

Πίνακας περιεχομένων:

  1. Προσελκύστε νέους ασθενείς μέσω της Πληρωμένης Αναζήτησης
  2. Διαφήμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε Facebook και Instagram
  3. Επενδύστε στη διαφήμιση βίντεο
  4. Διαφημίσεις Geofencing για Στόχευση Υπερτοπικών Ασθενών
  5. Προσεγγίστε ασθενείς με εγγενή διαφήμιση
  6. Αυξήστε τις μετατροπές με διαφημίσεις επαναστόχευσης

Αλλά με την υπερφόρτωση των πληροφοριών στο διαδίκτυο σήμερα, μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Αυτό σας κάνει να αναρωτιέστε — ποιες στρατηγικές ιατρικού μάρκετινγκ λειτουργούν καλύτερα για τη διαφήμιση υγειονομικής περίθαλψης;

Μην ανησυχείς! Σας καλύψαμε.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας τις καλύτερες στρατηγικές ψηφιακής διαφήμισης υγειονομικής περίθαλψης για ιατρικές πρακτικές. Μέχρι το τέλος του, θα έχετε μια καλύτερη ιδέα για το ποιες στρατηγικές λειτουργούν για εσάς και πώς να τις εφαρμόσετε.

Ας αρχίσουμε.

1. Μόχλευση πληρωμένης αναζήτησης

Η πληρωμένη αναζήτηση είναι μια μορφή ψηφιακού μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε δημοφιλείς ιστότοπους μηχανών αναζήτησης, όπως π.χ. Google Ads και διαφημίσεις Bing.

Οι διαφημίσεις επί πληρωμή είναι μια εξαιρετική επιλογή για πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης που έχουν προϋπολογισμό για να αναπτυχθούν και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Και όταν γίνεται σωστά, φέρνει πάντα ποιοτική επισκεψιμότητα και υψηλά αμειβόμενους πελάτες.

Ο λόγος για τον οποίο λειτουργεί αυτή η στρατηγική διαφήμισης ιατρικού ppc είναι ότι είναι απλή και εύκολη στην παρακολούθηση. Οποιοσδήποτε μπορεί να αρχίσει να πληρώνει για διαφημίσεις και να προσελκύει νέο μεγάλο κοινό.

Τα αποτελέσματα μπορούν να παρακολουθηθούν εντός των πρώτων ημερών από την έναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας. Και αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις σας και να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας.

Η τιμή για αυτόν τον τύπο διαφημίσεων συχνά αποφασίζεται από τους εμπόρους που κάνουν προσφορές ο ένας εναντίον του άλλου. Αυτό εξηγεί γιατί όσο πιο ανταγωνιστική είναι μια λέξη, τόσο υψηλότερη γίνεται η τιμή της.

Εάν κάνετε αναζήτηση στο Google για τον „καλύτερο οδοντίατρο στην Ατλάντα“ — τα πρώτα αποτελέσματα είναι διαφημίσεις αναζήτησης επί πληρωμή.

Παράδειγμα πληρωμένης αναζήτησης ψηφιακής διαφήμισης Healthcare

Σύμφωνα με την Google, Το 5% όλων των αναζητήσεων σχετίζονται με την υγεία. Αυτό είναι που κάνει τις πληρωμένες διαφημίσεις τόσο αποτελεσματικές. Επειδή σε αντίθεση με άλλους τύπους διαφημίσεων στο διαδίκτυο, αυτό είναι εγγυημένο ότι θα λαμβάνει περισσότερα κλικ για συγκεκριμένους όρους αναζήτησης και ερωτήματα.

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες είναι η πληρωμή ανά κλικ (PPC) και το κόστος ανά μίλι (CPM).

Pay-per-click (PPC): Πληρώνετε μόνο για τα κλικ που λαμβάνει η διαφήμισή σας χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τις προβολές ή τις εμφανίσεις.

Κόστος ανά μίλι (CPM): Για κάθε χίλιες προβολές που λαμβάνει η διαφήμισή σας, πληρώνετε ένα προκαθορισμένο κόστος.

2. Διαφήμιση υγειονομικής περίθαλψης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προσέγγιση ασθενών

Οι διαφημίσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι διαφημίσεις που προβάλλονται σε χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε διαφορετικές πλατφόρμες. Και είναι μια εξαιρετική επιλογή για πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης λόγω των ατελείωτων επιλογών που προσφέρουν.

Για παράδειγμα, το 41% ​​των χρηστών το είπε αυτό τα social media είχαν επηρεάσει την απόφασή τους όταν επρόκειτο για πρόσληψη γιατρού ή επιλογή συγκεκριμένης μονάδας υγείας.

Ακολουθούν οι δύο καλύτερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης:

Διαφήμιση στο Facebook

Η έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Με μερικά κλικ, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook, να δημιουργήσετε μια καμπάνια και να εισαγάγετε τον τρόπο πληρωμής σας. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε το κοινό σας να αυξάνεται μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Το Facebook σάς προσφέρει επίσης πολλές επιλογές για το πώς θέλετε να είναι οι διαφημίσεις σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να ενισχύσετε μια μεμονωμένη ανάρτηση, μια επιχειρηματική σελίδα, ένα προϊόν ή έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό σας.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να κατακτήσετε τις διαφημίσεις Facebook και να αποκτήσετε την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μέχρι τότε, μπορείτε πάντα να μάθετε περισσότερα ή να ζητήσετε βοήθεια από την επαγγελματική μας ομάδα.

Διαφήμιση στο Instagram

Όπως η διαφήμιση στο Facebook, οι διαφημίσεις στο Instagram είναι μια ισχυρή μέθοδος για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Θα σας επιτρέψει να στοχεύσετε το σωστό κοινό — τη σωστή στιγμή — και στη σωστή τιμή.

Περισσότερο από 200 εκατομμυρια Οι χρήστες του Instagram επισκέπτονται τουλάχιστον ένα επαγγελματικό προφίλ κάθε μέρα.

Και με περισσότερους από 800 εκατομμύρια χρήστες στην πλατφόρμα, το χορηγούμενο περιεχόμενο σας είναι εγγυημένο ότι θα προσεγγίσει το στοχευμένο κοινό σας.

Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει τώρα.

Το Instagram είναι η κορυφαία οπτική πλατφόρμα στον Ιστό σήμερα. Και όλα έχουν να κάνουν με εικόνες και βίντεο.

Επίσης, η πλειονότητα των χρηστών του είναι νέοι και τα θηλυκά είναι πιο παρόντα εκεί σε σύγκριση με τους άνδρες.

Θα πρέπει να το έχετε υπόψη σας πριν προβείτε σε περαιτέρω βήματα.

Ρωτήστε τον εαυτό σας — πώς φαίνεται ο τακτικός μου υποψήφιος;

Μόλις απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, δημιουργήστε μια νέα καμπάνια για να στοχεύσετε αυτές τις προοπτικές. Και χρησιμοποιήστε φωτογραφίες και βίντεο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να τραβήξετε την προσοχή τους.

3. Επενδύστε στη διαφήμιση βίντεο

Η διαφήμιση βίντεο συνεπάγεται την προβολή μιας διαδικτυακής διαφήμισης για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σε μορφή βίντεο. Αυτές οι διαφημίσεις μπορούν να εμφανίζονται σε διαφορετικά διαδικτυακά μέσα όπως το Facebook, Διαφημίσεις στο Youtubeή οποιονδήποτε ιστότοπο.

Οι διαφημίσεις βίντεο υπήρχαν από τις πρώτες μέρες της τηλεόρασης. Και εξακολουθούν να είναι τόσο αποτελεσματικά όσο θα μπορούσαν ποτέ να είναι.

Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ για να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό.

Ψηφιακό Μάρκετινγκ Υγείας - Διαφήμιση βίντεο

Η διάρκεια της ανθρώπινης προσοχής γίνεται μικρότερη.

Οι ασθενείς σας περνούν ώρες κοιτάζοντας μια μικρή οθόνη κάθε μέρα. Προτιμούν να έχουν κάποιον να τους δίνει πληροφορίες παρά να διαβάζουν μεγάλα τμήματα κειμένου.

Η δημιουργία βίντεο υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι ο κρίκος που λείπει στη στρατηγική μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης.

Και να γιατί:

  • Τα βίντεο προσελκύουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες και χρήστες κινητών τηλεφώνων
  • Οι διαφημίσεις βίντεο λαμβάνουν υψηλότερες μετατροπές και μερίδια κοινωνικής δικτύωσης
  • Τα ελκυστικά βίντεο θα βελτιώσουν την εικόνα της επωνυμίας σας και θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των πελατών

Μόλις ξεκινήσετε τις πρώτες σας καμπάνιες, ξεκινήστε τις δοκιμές για να δείτε την απόδοση των βίντεό σας. Μπορείτε να εργαστείτε με τον τόνο, το περιεχόμενο και τη διάρκεια — στη συνέχεια να τα προσαρμόσετε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τις διαφημίσεις σας.

4. Διαφημίσεις Geofencing για Στόχευση Υπερτοπικών Ασθενών

Η διαφήμιση Geofence είναι η προβολή διαφημίσεων βάσει τοποθεσίας σε μια κινητή συσκευή όταν περπατά ή φεύγει από μια συγκεκριμένη ακτίνα. Οι διαφημίσεις έρχονται με τη μορφή ειδοποιήσεων προβολής ή push. Και ειδοποιούν τους χρήστες για ειδικές προσφορές και σημαντικά μηνύματα.

Ψηφιακό Μάρκετινγκ Υγείας - Διαφήμιση Geofencing

Αυτή είναι μια εξαιρετική διαφημιστική στρατηγική για πολλούς λόγους.

Για παράδειγμα, οι επαγγελματίες υγείας εργάζονται τις περισσότερες φορές με τοπικές προοπτικές. Επομένως, πρέπει να βρουν αποτελεσματικούς τρόπους για να στοχεύσουν την τοπική πελατεία.

Επίσης, ένα geofence μπορεί να στηθεί εύκολα και με προσιτό κόστος. Αλλά ταυτόχρονα, σας βοηθά να στοχεύσετε συγκεκριμένες προοπτικές με βάση την τοποθεσία τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση geofence με διάφορους τρόπους, όλοι οι οποίοι μπορούν να φέρουν αποτελέσματα στην πρακτική σας. Αλλά όλα εξαρτώνται από την πρακτική υγειονομικής περίθαλψης και την τοποθεσία.

Για παράδειγμα, μια κλινική μπορεί να στοχεύσει τοπικά καταστήματα τροφίμων για να στείλει υπενθυμίσεις στους πελάτες σχετικά με τη σημασία της υγιεινής διατροφής, της άσκησης και των τακτικών ελέγχων.

5. Ενεργοποιήστε τους ασθενείς με εγγενή διαφήμιση

Οι εγγενείς διαφημίσεις αντιστοιχούν στη φυσική μορφή και λειτουργία της πλατφόρμας στην οποία εμφανίζονται. Ωστόσο, συνοδεύονται από μια πινακίδα που λέει στους χρήστες ότι το περιεχόμενο που θα καταναλώσουν είναι χορηγία.

Εγγενής διαφήμιση είναι μια εξαιρετική λύση μάρκετινγκ για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Λαμβάνει περισσότερες προβολές και κλικ σε σύγκριση με άλλους τύπους. Και συχνά στοχεύεται ότι οδηγεί σε ποιοτικές προοπτικές στην επιχείρησή σας.

Επίσης, οι εγγενείς διαφημίσεις είναι ελκυστικές και λιγότερο κουραστικές για τους υποψήφιους πελάτες — αν και οι πιθανοί υποψήφιοι πελάτες μπορεί να γνωρίζουν ότι καταναλώνουν μια διαφήμιση.

Τα πιο δημοφιλή παραδείγματα εγγενών διαφημίσεων περιλαμβάνουν:

Σκοτεινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Οι σκοτεινές αναρτήσεις είναι ένας τύπος διαφημίσεων „Στη ροή“ που μοιάζουν με όλες τις άλλες κανονικές αναρτήσεις στην πλατφόρμα.

Εάν είστε τακτικός χρήστης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να το έχετε δει σε δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι έρχονται με μια μικρή υπόδειξη ότι η ανάρτηση είναι χορηγία.

Καταχωρίσεις αποτελεσμάτων αναζήτησης

Εάν αποφασίσετε να διαφημιστείτε σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing, οι διαφημιστικές σας καμπάνιες θα εμφανίζονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης — με τη μορφή εγγενών διαφημίσεων.

Healthcare Digital Marketing - Native Advertising

Αυτός ο τύπος εγγενών διαφημίσεων έχει καλύτερα αποτελέσματα λόγω της εξαιρετικά συγκεκριμένης φύσης τους.

Συστάσεις περιεχομένου

Αυτά είναι προτεινόμενα άρθρα που σχετίζονται με μια ανάρτηση που ενδιαφέρει ο χρήστης. Συνήθως εμφανίζονται δίπλα ή κάτω από το κύριο περιεχόμενο. Και οδηγούν τους διαδικτυακούς πελάτες να κάνουν κλικ περαιτέρω και να διαβάσουν περισσότερα άρθρα.

6. Αυξήστε τις μετατροπές με διαφημίσεις επαναστόχευσης

Η επαναστόχευση ψηφιακών διαφημίσεων υγειονομικής περίθαλψης επιτρέπει στους επαγγελματίες υγείας να επανασυνδεθούν με χαμένους πελάτες. Και λειτουργεί με την τοποθέτηση ενός cookie στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη.

Μόλις φύγει ένας επισκέπτης, αυτό το cookie θα τον ακολουθήσει σε όλο τον ιστό. Θα ειδοποιήσει τον πάροχο επαναστόχευσης σχετικά με το ποιες διαφημίσεις θα προβληθούν και πότε.

Η επαναστόχευση λειτουργεί εξαιρετικά γιατί εστιάζει σε προοπτικές που σας γνωρίζουν ήδη.

Δεν είναι κάθε υποψήφιος που εγκαταλείπει τον ιστότοπό σας χαμένο προβάδισμα.

Μερικές φορές χρειάζεται λίγη σκέψη πριν πάρεις μια απόφαση. Άλλες φορές το timing δεν είναι σωστό.

Έτσι, εάν εστιάσετε σε εκείνους που είναι εξοικειωμένοι με την πρακτική σας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, θα δείτε πολύ υψηλότερο ROI σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Συμβουλές ψηφιακής διαφήμισης στον τομέα της υγείας για την ιατρική πρακτική

Η ανάπτυξη της πρακτικής σας μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο και προσπάθεια. Αλλά με τη σωστή ψηφιακή διαφήμιση υγειονομικής περίθαλψης για την ιατρική σας πρακτική, θα έχετε ατελείωτες δυνατότητες.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από το γραφείο ψηφιακού μάρκετινγκ στον τομέα της υγείας, απλώς επικοινωνήστε και ενημερώστε μας!

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!