5 Πρόσφατα αγαπημένα θαυμαστές του St. Louis Cardinals του 2022

5 Πρόσφατα αγαπημένα θαυμαστές του St. Louis Cardinals του 2022

Januar 10, 2023 0 Von admin

5 Πρόσφατα αγαπημένα θαυμαστές του St. Louis Cardinals του 2022

Εάν είστε νέοι στο μπέιζμπολ και τους Καρδινάλιους του Σεντ Λούις, εδώ είναι πέντε πρόσφατα αγαπημένα οπαδοί από τη σεζόν 2022 που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την ημέρα έναρξης.

Albert Pujols

Υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα μεταξύ των θαυμαστών που περίμεναν την επιστροφή του Albert Pujols για τη σεζόν του 2022. Ο Pujols ήταν αγαπημένος των θαυμαστών των Cardinals στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Με τις απίστευτες ικανότητές του ως πρώτος μπέιζμαν και μπατέρ, οι οπαδοί των Cardinals ένιωθαν δέος κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο.

Ο Pujols κέρδισε δύο πρωταθλήματα παγκόσμιας σειράς με τους Cardinals. Μετά τη νίκη το 2011, υπέγραψε με άλλες δύο ομάδες. Ανεξάρτητα από την απόσταση, ο Pujols βρήκε το δρόμο του πίσω στο St. Louis το 2022 για μια τελευταία βόλτα.

Ο αποχαιρετισμός του Albert Pujols είναι μεταξύ των κορυφαίες στιγμές από μια ιστορική σεζόν MLB 2022. Ξεπέρασε τα 700 εντός έδρας σε όλη την καριέρα του στην κανονική σεζόν! Αυτή η σεζόν που έσπασε το ρεκόρ για τον Pujols ήταν η τέλεια αποστολή για τη σύνταξη που οι οπαδοί λάτρεψαν.

Γιαντιέρ Μολίνα

Ένας πιστός παίκτης που ήταν πάντα πίσω από το πιάτο είναι ο catcher Yadier Molina. Αποσύρθηκε επίσης στο τέλος της σεζόν του 2022. Αφού έκανε το ντεμπούτο του στο MLB το 2004 με το Σεντ Λούις, ο Μολίνα έκανε την πόλη σπίτι του μέχρι το τέλος της καριέρας του στο μπέιζμπολ.

Το ρεκόρ των 325 εκκινήσεων για μια μπαταρία πίτσερ-catcher σημειώθηκε το 1975, αλλά η Molina και ο pitcher Adam Wainwright ξεπέρασαν το ρεκόρ, τελειώνοντας τη σεζόν τους με 328 παιχνίδια που ξεκίνησαν. Εκτός από το ότι έσπασε αυτό το ρεκόρ, ο Molina απέκτησε εννέα βραβεία Rawlings Gold Glove και θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς κυνηγούς όλων των εποχών.

Adam Wainwright

Μιλώντας για τον στάμνα Adam Wainwright, δεν μπορείς να σκεφτείς τους Καρδινάλιους χωρίς αυτόν! Ο Wainwright είναι ένας συνεπής και επιδέξιος στάμνα που πέταξε στον Yadier Molina για 18 σεζόν. Αν και το δίδυμο δεν υπάρχει πια, ο Wainwright είναι παρών και έτοιμος για άλλη μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα. Ο Γουέινραιτ λατρεύει τους θαυμαστές του και οι θαυμαστές τον λατρεύουν αμέσως για όλα όσα έχει κάνει για τους Καρδινάλιους του Σεντ Λούις και την κοινότητα.

Paul Goldschmidt

Ο Paul Goldschmidt είναι κάτι περισσότερο από έναν πρώτο βασικό παίκτη των Cardinals. Ως έξι φορές All-Star με τρία χρυσά γάντια και τέσσερα βραβεία Silver Slugger, ο Goldschmidt είναι ένα απαραίτητο κομμάτι παζλ για τους Καρδινάλους. Παίζει σταθερά επιθετικά, με μέσο όρο 0,295 για να τελειώσει τη σεζόν. Οι θαυμαστές δεν κουράζονται ποτέ να βλέπουν τον Goldschmidt να ανεβαίνει στο πιάτο για το επόμενο at-bat του.

Nolan Arenado

Αυτή η λίστα με τα αγαπημένα των θαυμαστών του St. Louis Cardinals 2022 δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το Nolan Arenado. Αφού ξεκίνησε την καριέρα του με τους Colorado Rockies, ο Arenado εντάχθηκε στους Cardinals για τη σεζόν του 2021 ως ο τρίτος βασικός της ομάδας. Τα γρήγορα αντανακλαστικά και η ακρίβειά του τον κάνουν έναν παίκτη που οι οπαδοί θα ειδωλοποιήσουν και θα βοηθήσουν τους Καρδινάλιους να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι για το μέλλον της οργάνωσής τους.