5 λόγοι για να μην χρησιμοποιείτε προκατασκευασμένες κουζίνες εξωτερικού χώρου

5 λόγοι για να μην χρησιμοποιείτε προκατασκευασμένες κουζίνες εξωτερικού χώρου

Februar 12, 2023 0 Von admin
ντουλάπια καυστήρα ρεύματος
Έργο από την Absolute Aluminium

Τα προκατασκευασμένα, ή «προκατασκευασμένα», κιτ κουζίνας εξωτερικού χώρου έχουν μεμονωμένα εξαρτήματα (ντουλάπι γκριλ, ψυγείο, νεροχύτης) που είναι κατασκευασμένα σε τυπικά μεγέθη. Ένας άλλος όρος είναι μια αρθρωτή εξωτερική κουζίνα, με προσυναρμολογημένες μονάδες που ταιριάζουν εύκολα μεταξύ τους ακολουθώντας ένα εγχειρίδιο οδηγιών.

Οι προκατασκευασμένες υπαίθριες κουζίνες είναι ελκυστικές για τον καταναλωτή που γνωρίζει τον προϋπολογισμό ή τον ιδιοκτήτη σπιτιού που αναζητά ένα εξωτερικό νησί κουζίνας. Δεν έχουν σχεδιαστεί για να είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση ή ένα μόνιμο εξάρτημα στον εξωτερικό χώρο διαβίωσής σας. Σίγουρα δεν είναι μια πολυτελής επιλογή εάν αναζητάτε μια εκλεπτυσμένη και υψηλής ποιότητας κουζίνα εξωτερικού χώρου.

Η Brown Jordan Outdoor Kitchens κατασκευάζει πολυτελή ντουλάπια κουζίνας εξωτερικού χώρου από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Σε αντίθεση με τις προκατασκευασμένες κουζίνες εξωτερικού χώρου, η μακροζωία και η ανθεκτικότητα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των λύσεων κουζίνας εξωτερικού χώρου μας. Αυτό το άρθρο επισημαίνει τους λόγους ενάντια στις προκατασκευασμένες κουζίνες εξωτερικού χώρου και γιατί το Brown Jordan Outdoor Kitchens είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση.

1. Δεν Διαρκούν

Το πρώτο σημείο είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό: οι προκατασκευασμένες κουζίνες εξωτερικού χώρου απλά δεν έχουν διάρκεια. Δεν έχουν κατασκευαστεί ή κατασκευαστεί για μακροζωία. Μάλλον, προορίζονται να είναι μια βραχυπρόθεσμη, φιλική προς τον προϋπολογισμό λύση. Αυτό το σημείο είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο σε εξωτερικούς χώρους, καθώς τα υλικά τείνουν να αλλοιώνονται πιο γρήγορα όταν εκτίθενται στα στοιχεία.

Τα ντουλάπια μας από ανοξείδωτο χάλυβα 304 και 316 έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν για μια ζωή με σωστή συντήρηση. Οι κουζίνες μας αποτελούν μόνιμη λύση και πλεονέκτημα για την αξία του σπιτιού σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο κύριος λόγος που οι καταναλωτές συνεχίζουν να επιλέγουν τα ντουλάπια μας αντί για τις μη μόνιμες προκατασκευασμένες επιλογές.

2. Περιορισμένες επιλογές

Εάν οι επιλογές είναι σημαντικές, τότε μια προκατασκευασμένη εξωτερική κουζίνα δεν είναι μια βιώσιμη λύση. Συνήθως διατίθενται σε προκαθορισμένες διατάξεις, μεγέθη και χρώματα. Κατασκευάζονται επίσης για να ταιριάζουν σε περιορισμένη σειρά συσκευών. Δεν είναι λύση για τους περισσότερους καταναλωτές που θέλουν να επιλέξουν τη διάταξη, το χρώμα, τις συσκευές τους και πολλά άλλα.

Παρόλο που το ντουλάπι μας θεωρείται ημι-προσαρμοσμένο, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε μια λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Τα ντουλάπια μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και διατίθενται σε εκατοντάδες μεγέθη. Κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα κιτ επένδυσης για να φιλοξενήσουμε σχεδόν κάθε συσκευή της αγοράς. Διαθέτουμε πάνω από 50 φινιρίσματα βαφής πούδρας, μια σειρά από στυλ πόρτας και επιλογές χειρολαβής για να εξασφαλίσουμε ένα όμορφο τελικό προϊόν.

Καλέστε σήμερα!

3. Χαμηλή ποιότητα

Όταν συζητάτε για την ποιότητα των προκατασκευασμένων κουζινών εξωτερικού χώρου, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Το χαμηλότερο κόστος των προκατασκευασμένων κουζινών οφείλεται συνήθως σε υλικά χαμηλής ποιότητας. Στους εξωτερικούς χώρους, η ποιότητα του υλικού είναι ζωτικής σημασίας για την ανθεκτικότητα της κουζίνας σας. Ένα χαμηλής ποιότητας υλικό θα διαβρωθεί, θα σαπίσει, θα παραμορφωθεί ή θα σκουριάσει πολύ πιο γρήγορα.

Τα υψηλής ποιότητας ντουλάπια μας από ανοξείδωτο χάλυβα είναι η πιο ανθεκτική επιλογή στην αγορά, ειδικά για εξωτερικούς χώρους. Άλλα υλικά όπως το HDPE (πλαστικό), το τούβλο, το ξύλο και το αλουμίνιο έχουν μειονεκτήματα που τα καθιστούν κακές επιλογές για την εξωτερική σας κουζίνα. Αν δεν επιλέξετε ανοξείδωτο χάλυβα, θα επενδύσετε σε ένα προϊόν που θα απαιτεί αντικατάσταση ή ακριβή συντήρηση.

4. Συντηρητής Συντήρησης

«Teak» Wood Grain Finish and Louver Door Style – Nokomis, FL

Η συντήρηση είναι το κλειδί για την προστασία οποιασδήποτε επένδυσης. Εάν αρχικά εργάζεστε με υλικά χαμηλής ποιότητας, η συντήρηση θα είναι σίγουρα ένας εφιάλτης. Το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να είναι πολύ αβέβαιο, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τη συντήρησή σας εάν τα υλικά και η κατασκευή σας είναι κατώτερα. Με αυτόν τον τρόπο, χαμηλότερο αρχικό κόστος σημαίνει μεγαλύτερο κόστος συντήρησης στο δρόμο.

Το ντουλάπι μας είναι ουσιαστικά χωρίς συντήρηση όταν είναι βαμμένο σε σκόνη. Επιπλέον, τα παλτό πούδρας μας είναι ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και έχουν χαρακτηριστεί σε εξωτερικούς χώρους για να αντέχουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και την έκθεση στο ηλιακό φως. Τα παρεμβύσματα βροχής, οι μαγνήτες, οι συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας και η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια είναι όλα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην ανέμελη συντήρηση.

5. Φτιάξτο μόνος σου;

Οι ιδιοκτήτες σπιτιών DIY τείνουν επίσης να στρέφονται προς τις εξωτερικές κουζίνες που φτιάχνετε μόνοι σας. Οι προκατασκευασμένες κουζίνες είναι απλές να τις φτιάξετε μόνοι σας, καθώς αποτελούνται από εξαρτήματα που γλιστρούν ή βιδώνονται εύκολα μεταξύ τους. Δεδομένου ότι οι μονάδες έχουν τυπικά μεγέθη, η διαδικασία περιλαμβάνει την επιλογή του καλύτερου μεγέθους και των ανέσεων και την τήρηση των οδηγιών.

Αν και αυτή η διαδικασία φαίνεται απλή, η πιθανότητα για λάθη είναι σχεδόν ατελείωτη. Μπορείτε να επιλέξετε μια διάταξη, μέγεθος ή τοποθεσία που δεν είναι λειτουργική για έναν εξωτερικό χώρο μαγειρέματος. Παρά τις οδηγίες που ακολουθούν, είναι εύκολο να εγκαταστήσετε μια εξωτερική κουζίνα με λάθος τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι κακή λειτουργία, ανησυχίες για την ασφάλεια, παραβίαση των τοπικών νόμων και κωδίκων και μια κουζίνα που δεν είναι επίπεδη.

Η Brown Jordan Outdoor Kitchens έχει μια ομάδα ειδικών για να σας βοηθήσει με τα σχέδια της κουζίνας σας σε κάθε βήμα. Η εξωτερική κουζίνα σας θα σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας με έμπειρους σχεδιαστές και εγκαταστάτες. Το ντουλάπι μας φτάνει προσυναρμολογημένο στο εργοτάξιο με επαγγελματικές οδηγίες για μια απλή και απλή διαδικασία.

Οι προκατασκευασμένες ή αρθρωτές κουζίνες εξωτερικού χώρου είναι μια βραχυπρόθεσμη λύση για όποιον αναζητά νησίδες ψησταριάς για τους εξωτερικούς τους χώρους. Αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό, μια υπαίθρια κουζίνα Brown Jordan είναι η καλύτερη επένδυση. Προσφέρουμε ποιοτικά υλικά, χαμηλή συντήρηση, μια σειρά από φινιρίσματα και στυλ και συμβουλές ειδικών για έναν απολαυστικό εξωτερικό χώρο κουζίνας.

Εάν είστε έτοιμοι για μια πολυτελή και ανθεκτική μακροπρόθεσμη λύση κουζίνας εξωτερικού χώρου, επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά σήμερα!

Ζητήστε προσφορά