Το TEXPROCIL γιορτάζει τα επιτεύγματα των μελών στο πλαίσιο των Ετήσιων Βραβείων

Το TEXPROCIL γιορτάζει τα επιτεύγματα των μελών στο πλαίσιο των Ετήσιων Βραβείων

November 29, 2022 0 Von admin

Το TEXPROCIL, το πρώτο Συμβούλιο Προώθησης Εξαγωγών που ιδρύθηκε στην Ινδία το έτος 1954, και υπεύθυνο για την προώθηση των εξαγωγών βαμβακερών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, γιόρτασε τα επιτεύγματα των εξαγωγέων μελών του στην εκδήλωση των Ετήσιων Βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Hotel President, στη Βομβάη πρόσφατα. Τα Βραβεία διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την ICICI Bank – μια κορυφαία τράπεζα του ιδιωτικού τομέα στην Ινδία.

Το Συμβούλιο είναι το διεθνές πρόσωπο των ινδικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ένα σημείο στάσης για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα από την Ινδία. Έχει 2500 μέλη που ασχολούνται με τις εξαγωγές βαμβακερών υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων νημάτων, υφασμάτων και οικιακών υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μακιγιάζ.

Κάθε χρόνο το Συμβούλιο αναγνωρίζει τον ρόλο που διαδραματίζουν οι εξαγωγείς απονέμοντας βραβεία σε διάφορες κατηγορίες. Φέτος το Συμβούλιο μοίρασε εξήντα ένα βραβεία σε τριάντα τρεις διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου τροπαίου Platinum για τις υψηλότερες παγκόσμιες εξαγωγές. Το Συμβούλιο απένειμε Ειδικά Βραβεία Επιτεύγματος με βάση το σημαντικό επίτευγμα μιας εταιρείας, όπως η επωνυμία νέων προϊόντων, η ανάπτυξη νέων αγορών με ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση των προτύπων ποιότητας των μη παραδοσιακών αγορών ή στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών βιολογικών και θεμιτού εμπορίου κ.λπ. το έτος 2020 και 2021.

Αναγνωρίζοντας τον ρόλο που διαδραματίζουν οι μονάδες ΜΜΕ στην Ινδία και δεδομένου ότι η ανάπτυξη των ΜΜΕ είναι ένας από τους πολλούς τομείς ώθησης της κυβέρνησης, η Texprocil τίμησε τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της απασχόλησης απονέμοντας Βραβεία σε τρεις κατηγορίες, π.χ. για τη συνολική παραγωγή υψηλότερης απασχόλησης, τη μεγαλύτερη δημιουργία απασχόλησης γυναικών και την υψηλότερη απασχόληση που δημιουργείται από μονάδες ΜΜΕ.

TEXPROCIL Export Awards 2020-2021

Η εκδήλωση του Βραβείου άνοιξε με την παράσταση ενός Ganesh Vandana και το παραδοσιακό άναμμα της λάμπας που άναψε ο Upendra Prasad Singh, Γραμματέας του Υπουργείου Κλωστοϋφαντουργίας, ο οποίος ήταν και ο Επικεφαλής Προσκεκλημένος στην εκδήλωση. Παρών στη φωταγώγηση ήταν και ο Επίτροπος Κλωστοϋφαντουργίας, Roop Rashi.

Ο Manoj Kumar Patodia, Πρόεδρος της Texprocil στην εναρκτήρια ομιλία του συνεχάρη όλους τους νικητές που εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που ήρθαν στον δρόμο τους για να αναδειχθούν ηγέτες στην αντίστοιχη γραμμή των επιχειρήσεων τους κατά τη διάρκεια του έτους 2020-21. Παρά τις προκλήσεις που έφερε η αργή παγκόσμια ζήτηση και οι έντονες πιέσεις στις τιμές, στάθηκαν το στίγμα τους αναλαμβάνοντας έντονες προσπάθειες μάρκετινγκ.

Η Upendra Prasad Singh, Γραμματέας του Υπουργείου Κλωστοϋφαντουργίας διένειμε αργότερα τα βραβεία αριστείας στις εξαγωγές νημάτων, υφασμάτων και οικιακών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, καθώς και τα Βραβεία για την υψηλότερη απασχόληση που δημιουργήθηκαν. Κορυφαίες εταιρείες κλωστοϋφαντουργίας όπως οι Welspun Global Brands Ltd., Trident Ltd., Vardhman Textiles Ltd., Indo Count Industries Ltd., Himatsingka Seide Ltd., Nahar Spinning Mills Ltd., Arvind Ltd., Loyal Textiles Mills Ltd., Lahoti Overseas Ltd. , Premier Mills Pvt. Ltd., Manjeet Cotton Pvt. Ltd., Kapoor Industries Ltd., Sutlej Textiles and Industries Ltd., μεταξύ άλλων ήταν μερικοί από τους αποδέκτες των πολυπόθητων βραβείων TEXPROCIL Export.

Στην ομιλία της, η Roop Rashi, Επίτροπος Κλωστοϋφαντουργίας είπε ότι καθώς προχωράμε μπροστά στη «Νέα Εποχή», η βιομηχανία πρέπει να αλλάξει τη σκέψη και στην επιδίωξη της επιτυχίας να καταβάλει προσπάθειες για την επίτευξη «αριστείας» και «τελειότητας». Μαζί με την επισήμανση της υποστήριξης που παρέχει η κυβέρνηση στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, η κυρία Rashi απηύθυνε επίσης έκκληση στη βιομηχανία να παραμείνει αφοσιωμένη και να θέσει υψηλότερους στόχους προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία της Ινδίας στον παγκόσμιο χάρτη των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Στην ομιλία του, ο Upendra Prasad Singh, Γραμματέας του Υπουργείου Κλωστοϋφαντουργίας είπε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθούμε περισσότερο στην προσθήκη αξίας προκειμένου να επιτύχουμε την ανάπτυξη που στοχεύει στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας. Ο Singh αναγνώρισε με χαρά το γεγονός ότι πολλές ινδικές εταιρείες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες όπως η βιωσιμότητα, η κυκλικότητα, η ανακύκλωση που απαιτούνται από τον κόσμο. Παράλληλα με τα συγχαρητήρια των νικητών, η Secretary, Textiles τους έκανε έκκληση να συνεχίσουν παρά τις δύσκολες στιγμές που επικρατούν στον κλάδο. Ο Sunil Patwari, Αντιπρόεδρος της Texprocil πρότεινε στη συνέχεια μια ψήφο των ευχαριστιών.