Το Facebook αναβαθμίζει τις λειτουργίες ασφαλείας το 2021 – PT Global Media Data Prima

Το Facebook αναβαθμίζει τις λειτουργίες ασφαλείας το 2021 – PT Global Media Data Prima

März 10, 2023 0 Von admin

Το Facebook αναβαθμίζει τις λειτουργίες ασφαλείας το 2021

Το Facebook αναβαθμίζει τις λειτουργίες ασφαλείας 2021

Τζακάρτα – Facebook συνεχίζει να προσπαθεί για την ενίσχυση της ασφάλειας των υπηρεσιών της. Τέρας μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει επίσης να φέρει νέες δυνατότητες για την ασφάλεια του λογαριασμού το 2021.

Εχουν αναφερθεί ReutersΠαρασκευή (25/12/2020), οι χρήστες θα μπορούν να ορίσουν ένα φυσικό κλειδί ασφαλείας ως τρόπο επαλήθευσης της ταυτότητάς τους πριν Σύνδεση στην εφαρμογή κινητό Facebook.

Το Facebook προσφέρει αυτήν τη στιγμή μια επιλογή κλειδώματος ασφαλείας σκεύη, εξαρτήματα για να συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή πριν Σύνδεση.

Είσοδος στο Facebook

Το Facebook λέει ότι οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν κλειδιά σκεύη, εξαρτήματα από το κατάστημα λιανικής και εγγραφείτε στο Facebook. Αυτή η αναφορά επιβεβαιώνει την αναφορά Αξιος νωρίτερα σχετικά με τις νέες επιλογές ασφάλειας λογαριασμού του Facebook.

Το Facebook αποκάλυψε επίσης τα σχέδιά του να επεκτείνει το πρόγραμμα ασφαλείας του, το Facebook Protect, για γνωστούς λογαριασμούς, όπως υποψήφιους εκλογών, σε περισσότερους λογαριασμούς παγκοσμίως το επόμενο έτος.

Το Facebook Protect είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ). Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε χρήστες όπως πολιτικούς, κυβερνητικές υπηρεσίες και εκλογικό προσωπικό να ρυθμίζουν πρόσθετες διατάξεις ασφαλείας όπως π.χ. έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και παρακολούθηση πραγματικός χρόνος για πιθανές απειλές hacking.

Σύμφωνα με το Facebook, η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε χρήστες όπως δημοσιογράφους και ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να στοχοποιηθούν από εξελιγμένα hacks.

πηγή https://www.liputan6.com/tekno/read/4440515/facebook-bakal-tambah-fitur-keamanan-akun-pada-2021