Το DNASTAR κυκλοφορεί το λογισμικό Lasergene 17.4

Το DNASTAR κυκλοφορεί το λογισμικό Lasergene 17.4

Januar 13, 2023 0 Von admin

3 Νοεμβρίου 2022, Μάντισον, WI

Η DNASTAR® ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Lasergene® 17.4, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές νέες λειτουργίες που επικεντρώνονται στην ανάλυση παραλλαγών για ευθυγραμμίσεις πολλαπλών ακολουθιών. Η νέα έκδοση του Lasergene ενσωματώνει επίσης αρκετές ενημερώσεις στις εφαρμογές επεξεργασίας ακολουθιών και συναρμολόγησης ακολουθιών που προσφέρονται από το DNASTAR.

Ενώ το DNASTAR παρέχει από καιρό μια ισχυρή προσφορά ανάλυσης παραλλαγής για δεδομένα συναρμολόγησης αλληλουχιών, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει τη νέα δυνατότητα υπολογισμού και ανάλυσης παραλλαγών για ευθυγραμμίσεις πολλαπλών αλληλουχιών, συμπεριλαμβανομένων των γονιδιωματικών αλληλουχιών ιών, μιτοχονδρίων και χλωροπλαστών. Ακολουθίες αναφοράς μπορούν τώρα να οριστούν για όλους τους αλγόριθμους ευθυγράμμισης για τον υπολογισμό των παραλλαγών. Οι λεπτομέρειες σχετικά με κάθε παραλλαγή που ανιχνεύτηκε στη στοίχιση, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών θέσης, χαρακτηριστικών, πρόσκρουσης και μετάφρασης, μπορούν να αναλυθούν και να αξιολογηθούν σε μια νέα προβολή πίνακα. Αυτή η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη στο MegAlign Pro, μέρος του πακέτου Lasergene Molecular Biology.

Μια πλήρης λίστα με βελτιώσεις και ενημερώσεις μπορείτε να βρείτε στις σημειώσεις έκδοσης του Lasergene 17.4.

Ο Shawn Grass, Γενικός Διευθυντής της DNASTAR, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτή τη νέα λειτουργία ανάλυσης παραλλαγών στους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους έχουν ζητήσει αυτήν τη δυνατότητα. Πιστεύουμε ότι η δυνατότητα προβολής μεταφραστικών αλλαγών που προκύπτουν από μια παραλλαγή σε ένα συγκεκριμένο γονιδίωμα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή.»

Σχετικά με το DNASTAR
Η DNASTAR, Inc. είναι μια παγκόσμια εταιρεία λογισμικού βιοπληροφορικής με έδρα στο Μάντισον, Ουισκόνσιν των Η.Π.Α., η οποία πρωτοπορεί σε καινοτόμες λύσεις λογισμικού από το 1984. Η DNASTAR Lasergene υποστηρίζει μοριακούς βιολόγους, γενετιστές και δομικούς βιολόγους στην κάλυψη σχεδόν όλων των αναγκών αλληλουχίας DNA, RNA και πρωτεΐνης , συμπεριλαμβανομένης της συναρμολόγησης και ανάλυσης ακολουθιών Sanger και επόμενης γενιάς, ανάλυση αλληλουχίας και δομής πρωτεϊνών, πρόβλεψη δομής πρωτεΐνης, μοντελοποίηση αντισωμάτων και σύνδεση πρωτεΐνης-πρωτεΐνης με εύχρηστο, προσιτό, ευέλικτο λογισμικό υπολογιστή.

Επικοινωνία
Αν Στόβερ
Ανώτερος Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ
DNASTAR, Inc.
Τηλέφωνο: 608-237-3086
Δωρεάν χρέωση ΗΠΑ: 866-511-5090
[email protected]