Το Autism Double Checked προετοιμάζει τις εταιρείες να κάνουν το ταξίδι για αυτιστικά άτομα εύκολο

Το Autism Double Checked προετοιμάζει τις εταιρείες να κάνουν το ταξίδι για αυτιστικά άτομα εύκολο

November 28, 2022 0 Von admin
εξώφυλλο οδηγού ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό για το διαστημικό κέντρο Κένεντι που δείχνει έναν πύραυλο να εκτοξεύεται στο διάστημα

Μόλις χθες, η LATAM, μια αεροπορική εταιρεία από το Σαντιάγο της Χιλής, ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το Autism Double Checked για εκπαίδευση και πιστοποίηση τους υπαλλήλους της για την αντιμετώπιση και την παροχή βοήθειας σε οικογένειες που πετούν με αυτιστικούς ταξιδιώτες. Ο σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να συνεχίσει να καλλιεργεί ένα περιβάλλον συμπεριληπτικότητας, σεβασμού και εκτίμησης που δίνει έμφαση στην ενσυναίσθητη βοήθεια προς τους αυτιστικούς επιβάτες. Η LATAM δημοσιοποιεί τη νέα της πρωτοβουλία στον ιστότοπό της και έχει επίσης διαθέσει έναν οδηγό για να βοηθήσει τους γονείς και τους φροντιστές αυτιστικών ατόμων να κάνουν την εμπειρία πτήσης τους με το LATAM όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Διπλός έλεγχος αυτισμού Οι συνιδρυτές Alan Day και David Tait κάνουν το ταξίδι εύκολο για τα αυτιστικά άτομα εδώ και πολλά χρόνια. Μέσω των τριών επιπέδων ετοιμότητάς τους, το Autism Double Checked προετοιμάζει τις ταξιδιωτικές εταιρείες να περιμένουν το απροσδόκητο, να μην επικρίνουν και να έχουν επίγνωση του αυτισμού και εν τέλει να εξυπηρετούν καλύτερα οικογένειες με ειδικές ανάγκες. Με τρία επίπεδα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό – „Autism Aware“, „Autism Ready“ και „Autism Double Checked“, το Autism Double Checked βοηθά τις εταιρείες να ξεκινήσουν με μικρότερα επίπεδα ευαισθητοποίησης και να μπορούν σιγά σιγά να αποφοιτήσουν σε υψηλότερα επίπεδα ενσυναίσθησης για τους αυτιστικούς ταξιδιώτες και τις οικογένειές τους . Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το Autism Double Checked ετοίμασε έναν Οδηγό Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι.

Πρόσφατες έρευνες (πηγή στο βίντεο παρακάτω) έχουν δείξει ότι το 87% των οικογενειών με αυτιστικά παιδιά δεν κάνουν διακοπές. Ωστόσο, το 93% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ήθελαν να ταξιδεύουν περισσότερο εάν ήταν διαθέσιμες εγκαταστάσεις φιλικές προς τον αυτισμό. Και τι είναι αυτό που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή τους στα ταξίδια; Το 95% είπε «εκπαιδευμένο προσωπικό στην ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό», και αυτό είναι που το Autism Double Checked βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και επισκεφθείτε https://autismchecked.com για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον διπλό έλεγχο του αυτισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=3oKGFD2Jkjo