Το Absolute Web σημειώνει 5 συνεχόμενα χρόνια στην Inc. 5000

Το Absolute Web σημειώνει 5 συνεχόμενα χρόνια στην Inc. 5000

Januar 13, 2023 0 Von admin

ΜΙΑΜΙ, 19 Αυγούστου 2022 – Σήμερα, η Inc. αποκάλυψε ότι η Absolute Web έκανε την ετήσια λίστα Inc. 5000 για πέντε συνεχόμενα χρόνια, την πιο έγκυρη κατάταξη των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ιδιωτικών εταιρειών στην Αμερική. Η λίστα αντιπροσωπεύει μια μοναδική ματιά στις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο πιο δυναμικό τμήμα της οικονομίας – τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις της. Facebook, Chobani, Under Armour, Microsoft, Patagonia και πολλά άλλα γνωστά ονόματα κέρδισαν την πρώτη τους εθνική έκθεση ως τιμώμενοι στο Inc. 5000.

«Έχουμε την τιμή να μας αναγνωρίζει η Inc. 5000 για 5η συνεχή χρονιά και να είμαστε μέρος μιας επιλεγμένης λίστας ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Αμερική. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ταλαντούχα και αφοσιωμένη ομάδα μας, καθώς και τους πελάτες και τους τεχνολογικούς συνεργάτες μας. Σας ευχαριστώ όλους!“
Ρομάν Γιόφε, Διευθύνων Σύμβουλος της Absolute Web

Οι εταιρείες στο 2022 Inc. 5000 όχι μόνο ήταν επιτυχείς, αλλά επέδειξαν επίσης ανθεκτικότητα εν μέσω προβλημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού, ελλείψεων εργατικού δυναμικού και των συνεχιζόμενων επιπτώσεων του Covid-19. Μεταξύ των κορυφαίων 500, ο μέσος μέσος τριετής ρυθμός αύξησης των εσόδων εκτινάχθηκε στο 2.144%. Μαζί, αυτές οι εταιρείες πρόσθεσαν περισσότερες από 68.394 θέσεις εργασίας τα τελευταία τρία χρόνια.

„Το επίτευγμα της οικοδόμησης μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στις ΗΠΑ, υπό το φως των πρόσφατων οικονομικών εμποδίων, δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί“, λέει ο Scott Omelianuk, αρχισυντάκτης της Inc. „Inc. είναι ενθουσιασμένος που τιμά τις εταιρείες που έχουν καθιερωθεί μέσω της καινοτομίας, της σκληρής δουλειάς και της ανταπόκρισης στις προκλήσεις του σήμερα».

Σχετικά με το Absolute Web

Το Absolute Web είναι μια εταιρεία ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα το Μαϊάμι (FL), με επιπλέον γραφεία στο Λος Άντζελες, τη Λισαβόνα και τη Ζαπορίζια. Από το 1999, το Absolute Web έχει βοηθήσει τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, προσαρμοσμένη ανάπτυξη, σχεδιασμό UI/UX, ενσωματώσεις API και ψηφιακό μάρκετινγκ. Η εταιρεία έχει ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Adobe Commerce, το Shopify Plus και το BigCommerce.