Το ABLE FIT δημιουργεί έναν άνετο χώρο γυμναστικής για ενήλικες με ειδικές ανάγκες, ώστε να ασκούνται και να κάνουν φίλους

Το ABLE FIT δημιουργεί έναν άνετο χώρο γυμναστικής για ενήλικες με ειδικές ανάγκες, ώστε να ασκούνται και να κάνουν φίλους

November 29, 2022 0 Von admin
Η Sarah Parison και η Lillie Visa, ιδρυτές του ABLE FIT εμφανίστηκαν με μέλη του γυμναστηρίου να λυγίζουν τους μυς τους!

Δύο πιστοποιημένοι λογοπαθολόγοι που τυχαίνει να είναι επίσης πιστοποιημένοι εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης διευκολύνουν τους ενήλικες με αναπηρία να ξεκινήσουν προπόνηση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Η Sarah Parison και η Lillie Visa ξεκίνησαν το ABLE FIT πριν από περίπου ένα χρόνο στο Phoenix της Αριζόνα για να δημιουργήσουν έναν άνετο χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπου θα μπορούσατε όχι μόνο να ασκηθείτε αλλά και να δημιουργήσετε φιλίες με άλλους στην περιοχή. Στόχος του ABLE FIT είναι να παρέχει σε κάθε μέλος τη σωστή υποστήριξη για να αυξήσει τη δύναμή του, τον κινητικό συντονισμό και την αυτοπεποίθησή του.

Μερικά μέλη είναι αυτιστικά ενώ άλλα έχουν σύνδρομο Down ή εγκεφαλική παράλυση. «Τα κινητικά προβλήματα δυσκολεύουν την ομιλία. Το γυμναστήριο κάνει τον εγκέφαλό μου να δουλεύει για να σχηματίζει λέξεις πιο εύκολα. Το να έχω φίλους κάνει τη ζωή μου να αξίζει τον κόπο. Με έκανε χαρούμενο», λέει ο Kade, ένα μέλος του γυμναστηρίου που δεν μιλάει. Ένα άλλο μέλος, η Leanna, της αρέσει να πηγαίνει σε μαθήματα εδώ για να μπορεί να δυναμώσει για τη δουλειά της στο παντοπωλείο. Της αρέσει επίσης που γνώρισε νέους φίλους στο γυμναστήριο!

Μάθετε περισσότερα για το ABLE FIT στο παρακάτω βίντεο και ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες. Δημοσιεύουν επίσης πολύ περιεχόμενο από τις τάξεις τους στο δικό τους Ίνσταγκραμ.

Θα θέλατε να ξεκινήσετε έναν παρόμοιο χώρο στην περιοχή σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Πηγή: CBS Evening News, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ