Το Ινστιτούτο ROI γιορτάζει την 40η επέτειο του Εγχειριδίου Εκπαίδευσης Μεθόδων Αξιολόγησης και Μέτρησης

Το Ινστιτούτο ROI γιορτάζει την 40η επέτειο του Εγχειριδίου Εκπαίδευσης Μεθόδων Αξιολόγησης και Μέτρησης

Dezember 25, 2022 0 Von admin

Ο Nader Bechini είναι παθιασμένος με το να βοηθά ανθρώπους και οργανισμούς να βελτιώσουν και να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους και τα τελικά αποτελέσματα. Η αποστολή της ζωής του είναι να υποστηρίζει τους άλλους στην ενίσχυση των ικανοτήτων τους να εμπνέουν, να επηρεάζουν και να δημιουργούν αντίκτυπο.

Ο Nader είναι διευθυντής του Ινστιτούτου ROI στην περιοχή MENA. Είναι επίσης παγκόσμιος διαμεσολαβητής με το Association of Talent Development (ATD). Για περισσότερα από 20 χρόνια, ηγήθηκε έργων, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών βελτίωσης της ανθρώπινης απόδοσης, σε περισσότερες από 30 χώρες στη Βόρεια και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία και την Ασία.

Ο Nader έχει λάβει πολλά βραβεία για τα επιτεύγματά του. Σε τρεις περιπτώσεις, το Ινστιτούτο ROI τον βράβευσε για την καλύτερη διεθνή εφαρμογή της Μεθοδολογίας ROI (2015, 2019 και 2020). Η Maroccan Society for Human Resource του απένειμε βραβείο για τον καλύτερο αφρικανό εμπειρογνώμονα ανθρώπινου δυναμικού το 2019. Τα άρθρα του για τη μάθηση και την ανάπτυξη έχουν μεταφραστεί στα κορεατικά, ρωσικά, κινέζικα, γαλλικά, αραβικά και ισπανικά.

Ο Nader διευκολύνει εργαστήρια, διαβουλεύεται με οργανισμούς και μιλά σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Έχει πάρει συνεντεύξεις από διάφορα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα στη Σαουδική Αραβία, το Σουδάν, την Τυνησία, τη Γαλλία και την Αλγερία.

Ο Nader είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο της Τύνιδας El Manar, Τυνησία.

Μπορείτε να φτάσετε στο Nader στο [email protected].