Σχεδιάστε μια εξωτερική κουζίνα με ένα Island BBQ

Σχεδιάστε μια εξωτερική κουζίνα με ένα Island BBQ

Februar 14, 2023 0 Von admin
Έργο του Phil Kean Kitchens

Μία από τις πιο δημοφιλείς ρυθμίσεις εξωτερικής κουζίνας είναι να περιλαμβάνει ένα νησί, καθώς προσφέρει άφθονο χώρο πάγκου για προετοιμασία, μαγειρική και ψυχαγωγία. Η συμπερίληψη ενός νησιώτικου μπάρμπεκιου στο σχέδιό σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη μικρότερους εξωτερικούς χώρους γιατί σας επιτρέπει να προσθέτετε εύκολα επιπλέον χώρο χωρίς να αυξάνετε το μήκος της διαδρομής του ντουλαπιού σας.

Brown Jordan® Outdoor Kitchens™ προσπαθεί να καινοτομεί συνεχώς στις μεταβαλλόμενες τάσεις στην αγορά υπαίθριων διαβίωσης. Μακριά από τα νησιά με γυψομάρμαρο του παρελθόντος, το ντουλάπι μας από ανοξείδωτο χάλυβα με βαφή πούδρας σάς δίνει την ελευθερία να συμπεριλάβετε ένα νησιώτικο μπάρμπεκιου στο σχέδιό σας με όμορφη, τελειωμένη εμφάνιση από όλες τις πλευρές. Το καλύτερο από όλα, προσφέρουμε μια ποικιλία λύσεων για τις ανάγκες του νησιού σας για μπάρμπεκιου και τον συνολικό υπαίθριο χώρο μαγειρέματος.

Οφέλη μιας υπαίθριας κουζίνας με νησιώτικο μπάρμπεκιου

Ένας σχεδιασμός εξωτερικής κουζίνας με νησίδα προσφέρει αξία λόγω της ευκολίας κατά την προετοιμασία, το μαγείρεμα και τις κοινωνικές συναναστροφές. Ένα νησί προσφέρει άφθονο χώρο εργασίας και στις δύο πλευρές της μαγειρικής σας συσκευής, δίνοντάς σας άφθονο χώρο για προετοιμασία φαγητού. Για έναν λειτουργικό χώρο όλα σε ένα, συμπεριλάβετε άλλες ανέσεις στο νησί σας, όπως νεροχύτη, ψυγείο και αποθήκευση.

Αυτή η ρύθμιση παρέχει επίσης βελτιωμένη κοινωνική και ψυχαγωγική αξία. Εκμεταλλευόμενοι χαρακτηριστικά όπως καθίσματα μπαρ και υπαίθριο σταθμό μπάρμαν, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε εύκολα να κοινωνικοποιηθείτε ενώ ετοιμάζεται και μαγειρεύεται το δείπνο.

Island BBQ Solutions with Brown Jordan Outdoor Kitchens

υπαίθρια νησίδα κουζίνας
Έργο της Sherwood Outdoor Kitchens

Στο Brown Jordan Outdoor Kitchens, τα ντουλάπια μας από ανοξείδωτο χάλυβα 304 και 316 διατίθενται σε βήματα των 3″ για τη δημιουργία μιας ποικιλίας λύσεων νησιώτικου μπάρμπεκιου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 60 διαφορετικά χρώματα παλτών πούδρας για μειωμένη συντήρηση και πρόσθετη ομορφιά, καθώς και μια επιλογή από στυλ θυρών και χειρολαβές. Προσφέρουμε παραδοσιακά κιβώτια ντουλαπιών, αρθρωτές κουζίνες και το καινοτόμο σκελετικό σύστημα Post and Panel (PPS) – καθένα από τα οποία μπορεί να προσφέρει λύσεις για τις απαιτήσεις σας σε νησί BBQ.

Για να απολαύσετε πραγματικά ευέλικτο μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους, το ντουλάπι της συσκευής μας μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν όλες τις συσκευές εξωτερικού χώρου της αγοράς. Μπορεί επίσης να φιλοξενήσει συσκευές και ανέσεις όπως νεροχύτη, σκουπίδια, ψυγείο και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό νησιώτικο μπάρμπεκιου.

Για μια όμορφη και απρόσκοπτη εφαρμογή σε νησίδα, τελειώστε τα άκρα και τα πλαϊνά του ντουλαπιού σας με πάνελ με βαφή πούδρας. Επιπλέον, προσφέρουμε εκτεταμένα πίσω πάνελ για να φιλοξενήσουν καθίσματα μπαρ για τον χώρο ψυχαγωγίας σας.

Καλέστε σήμερα!

Παραδοσιακό ντουλάπι

Οι περισσότεροι καταναλωτές που επιθυμούν μια εξωτερική κουζίνα αναζητούν παραδοσιακά ντουλάπια που αντικατοπτρίζουν τη λειτουργία και το στυλ των εσωτερικών κουζινών. Ως καινοτόμος στις κουζίνες εξωτερικού χώρου από ανοξείδωτο χάλυβα, συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε τα ντουλάπια μας για να ικανοποιήσουμε αυτήν την ανάγκη. Για το σκοπό αυτό, τα πάντα, από τα κουτιά ντουλαπιών από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι τα στυλ της πόρτας μας αντικατοπτρίζουν την εσωτερική κουζίνα σας, αλλά με αντοχή σε όλους τους τύπους καιρικών συνθηκών.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία τύπων ντουλαπιών, όπως ντουλάπια βάσης, νεροχύτη, συσκευών και τοίχου. Κάθε τύπος ντουλαπιού εξυπηρετεί έναν σκοπό για τη λειτουργία και την ευκολία της εξωτερικής κουζίνας σας. Αν θέλετε να συμπεριλάβετε ένα νησί στο σχεδιασμό της εξωτερικής κουζίνας σας, τα παραδοσιακά κουτιά ντουλαπιών μας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συμπληρώσετε το υπόλοιπο σχέδιο της κουζίνας σας ή ως μια ανεξάρτητη λύση.

Συλλογή ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αν ψάχνετε για μια σύγχρονη και αρθρωτή κουζίνα εξωτερικού χώρου, η συλλογή μας ELEMENTS είναι μια εξαιρετική λύση. Η ELEMENTS δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διεθνή αρχιτέκτονα και σχεδιαστή, Daniel Germani, ως απάντηση στις αυξανόμενες τάσεις στα μοντέρνα σχέδια κουζίνας εξωτερικού χώρου.

Το ELEMENTS διαθέτει κουτιά ντουλαπιών που τοποθετούνται σε ένα μοναδικό πλαίσιο και είναι φινιρισμένα σε όλες τις πλευρές. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως προαιρετικά ντουλάπια διέλευσης και προσόψεις θυρών πλήρους ύψους και ενσωματωμένες χειρολαβές. Αυτά τα χαρακτηριστικά σημαίνουν ότι είναι εξίσου στο σπίτι ως νησί ή σε τοίχο.

Σύστημα ταχυδρομείων και πάνελ (PPS)

Το σύστημα Post and Panel System (PPS) είναι μια καινοτόμος λύση στην αυξανόμενη ανάγκη για εφαρμογές πολλαπλών οικογενειών σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό το σύστημα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δεν απαιτείται αποθήκευση. Διαθέτει σκελετικό πλαίσιο με πάνελ που εφαρμόζονται και στις τέσσερις πλευρές ενός ντουλαπιού ή νησίδας.

Το PPS χρησιμοποιείται συχνά για ένα ανεξάρτητο νησιώτικο μπάρμπεκιου σε κοινόχρηστους χώρους ανέσεων. Είναι ελκυστικό για τον βελτιωμένο σχεδιασμό και τα πάνελ που μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν.

Ένα νησί είναι μια ευέλικτη και λειτουργική προσθήκη στην εξωτερική κουζίνα σας, καθιστώντας την μια δημοφιλή εγκατάσταση για όλους τους τύπους εξωτερικών χώρων. Προσθέτει άνετο χώρο εργασίας δίπλα στη μαγειρική σας συσκευή και προσφέρει αξία ψυχαγωγίας με καθίσματα μπαρ. Η Brown Jordan Outdoor Kitchens προσφέρει μια ποικιλία από νησιώτικες λύσεις για να καλύψει οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας για υπαίθρια μαγειρική και ψυχαγωγία.

Είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε την επόμενη εξωτερική κουζίνα σας με ένα νησιώτικο μπάρμπεκιου; Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά!

Ζητήστε προσφορά

The post Σχεδιάστε μια εξωτερική κουζίνα με ένα νησιώτικο μπάρμπεκιου εμφανίστηκε πρώτα στο Brown Jordan Outdoor Kitchens.