Συμβουλές για τη φιλοξενία μιας εκδήλωσης εργασίας στο γραφείο

Συμβουλές για τη φιλοξενία μιας εκδήλωσης εργασίας στο γραφείο

Januar 9, 2023 0 Von admin

Συμβουλές για τη φιλοξενία μιας εκδήλωσης εργασίας στο γραφείο

Καθώς η επιχείρησή σας ξεκινά τη νέα χρονιά, είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ελκυστική και διασκεδαστική χρονιά για το προσωπικό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει προγραμματισμό μιας εκδήλωσης εργασίας που επιτρέπει στην ομάδα να χαλαρώσει, να προσκαλέσει τους φίλους και την οικογένειά της και να γνωρίσει όλους στο χώρο εργασίας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε μια εκδήλωση εργασίας που θα απολαύσει το προσωπικό σας.

Επιμέλεια του Perfect Event Planning Crew

Συνεργαστείτε με μέλη του προσωπικού σας για να βοηθήσετε στον προγραμματισμό μιας εκδήλωσης που θα ενδιαφέρει όλους. Συμμετέχοντας τα μέλη της ομάδας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αίσθηση ένταξης και σημασίας για όλους όσους το θέλουν και να πραγματοποιήσετε ένα πραγματικά αξιόλογο γεγονός.

Τις περισσότερες φορές, το προσωπικό που βάζει το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυά του στη δουλειά έχει μοναδικές ιδέες και σκέψεις. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας όταν διοργανώνετε μια εκδήλωση εργασίας στο γραφείο.

Επενδύστε σε πρόσθετες επιτόπιες παροχές

Οι εκδηλώσεις εργασίας στο γραφείο περιλαμβάνουν συνήθως επιπλέον επισκέπτες από πελάτες, συνομηλίκους, συνεργάτες, φίλους και οικογένεια. Ολοι είναι ευπρόσδεκτοι; αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης και επέκτασης. Αλλά αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε σε πρόσθετες επιτόπιες διατάξεις για να εκτρέψετε την κυκλοφορία των πεζών και να ανακουφίσετε πιθανές αναταραχές μέσα στο γραφείο.

Σκεφτείτε ενοικίαση τρέιλερ τουαλέτας που μπορεί να παρέχει σύγχρονες ανέσεις χωρίς να αλλοιώνει έναν ήδη καθαρό χώρο γραφείου. Αυτές οι μοναδικές ενοικιάσεις προσφέρουν τουαλέτες που τρέχουν, ζεστό και κρύο νερό για πλύσιμο των χεριών και ιδιωτικότητα για να δώσουν μια αίσθηση οικίας σε κάθε χρήστη.

Σκεφτείτε τις απαιτήσεις τροφοδοσίας σας

Εκτός από τις εξωτερικές τουαλέτες, θα πρέπει να εξετάσετε το catering και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνεργαστείτε με μια τοπική εταιρεία τροφοδοσίας για να υποστηρίξετε τη μικρή τους επιχείρηση με αντάλλαγμα την υποστήριξη της εκδήλωσης εργασίας σας.

Ανάλογα με τη φύση της εκδήλωσης, παρατάξτε μεγάλα τραπέζια έξω με άφθονο φαγητό και ποτό και δημιουργήστε μια οθόνη self-service. Εάν διοργανώνετε μια μικρή εκδήλωση εργασίας στο γραφείο, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να βόσκετε πιατέλες και τσάι ή καφέ για να κρατήσετε τα πράγματα ελάχιστα.

Κρατήστε την εκδήλωση ελκυστική

Μόλις έρθει η ώρα να εκτελέσετε την εκδήλωση και να διασκεδάσετε τους καλεσμένους, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε τα πράγματα ελκυστικά. Σκεφτείτε να έχετε παιχνίδια ή δραστηριότητες στις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Εάν η εκδήλωση είναι μικρή, αυτό μπορεί να βοηθήσει να σπάσει ο πάγος και να επιμεληθεί υπέροχες συζητήσεις με όλη την ομάδα. Αλλά εάν η εκδήλωση είναι πιο εκτεταμένη, μπορείτε να διαδώσετε τις δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερη γη γραφείων για να δημιουργήσετε σταθμούς ψυχαγωγίας και να επιτρέψετε περισσότερη ελευθερία.

Μην σκέφτεστε υπερβολικά το γεγονός. θυμηθείτε τους πρωταρχικούς στόχους της δικτύωσης, της σύνδεσης και της εταιρικής κουλτούρας. Όποιο και αν είναι το θέμα της εκδήλωσης, το προσωπικό και οι καλεσμένοι σας θα εκτιμήσουν λίγο χρόνο διακοπής και διασκέδαση.