Στρατηγικές σχεδίασης ιατρικών ιστοσελίδων # 173

Στρατηγικές σχεδίασης ιατρικών ιστοσελίδων # 173

Februar 3, 2023 0 Von admin

Ξοδεύετε πραγματικά χρόνο και προσπάθεια για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι σε τάξη; Σε αυτό το επεισόδιο, ο Justin αποκαλύπτει εξαιρετικές στρατηγικές σχεδίασης ιστοσελίδων και πώς αποτελούν τη βάση άλλων στρατηγικών μάρκετινγκ. Τονίζει γιατί ο ιστότοπός σας είναι το πιο σημαντικό ψηφιακό στοιχείο για το ιατρείο σας και σας συμβουλεύει να δημιουργήσετε έναν κατάλληλο ιστότοπο που εστιάζει στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας χρήστη για τους ασθενείς. Ο Justin παρέχει εξαιρετικά εργαλεία για την εξισορρόπηση του σχεδιασμού και του SEO και προειδοποιεί για τους κινδύνους από την επένδυση σε έναν ιστότοπο που δεν είναι βιώσιμος, επεκτάσιμος και λειτουργικός. Ας το σκάψουμε!

Βασικά σημεία:

Στρατηγικές Σχεδίασης Ιατρικών Ιστοσελίδων

Βεβαιωθείτε ότι η αρχική σελίδα είναι σωστή

Less Is More: Τι μπορούμε να επεξεργαστούμε;

Να σκέφτεστε πάντα την εμπειρία που θα έχουν οι χρήστες

Τυλίγοντας!

Βασικά αποσπάσματα:

«Η βάση του σπιτιού σας είναι ο ιστότοπός σας. Οπότε, αν δεν έχετε καλή βάση στο σπίτι, πραγματικά πυροβολείτε τον εαυτό σας στα πόδια». – Τζάστιν Νοτ

„Από πρακτικής άποψης, ο ιστότοπός σας είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεστε.“ – Τζάστιν Νοτ

Έχετε εγγραφεί ακόμα; Τώρα μπορείς!

Εγγραφείτε στο Podcast μετατροπής ασθενών και μην χάσετε ποτέ νέο επεισόδιο!

Εγγραφείτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή podcast μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Apple Podcasts, Google Play, Spotifyή Ράπτωνή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου intrepy.com

Μη διστάσετε να συνδεθείτε μαζί μου LinkedIn, Κελάδημα, Facebookκαι Ίνσταγκραμ

Αυτό που κάνουμε

Ρίξτε μια ματιά στον Οργανισμό Μάρκετινγκ Υγείας – Intrepy Healthcare Marketing

Δείτε την πλατφόρμα εκπαίδευσης συνδέσμου γιατρών μας – Physician Liaison University

Αφήστε μια αξιολόγηση και κριτική για άλλους ακροατές!

Ελπίζω ότι βρήκατε αυτό το επεισόδιο και όλα τα άλλα που έχετε ακούσει να είναι χρήσιμα στην ανάπτυξή σας ως έμπορος υγειονομικής περίθαλψης ή ιδιοκτήτης ιατρείου. Σκεφτείτε να αφήσετε μια κριτική σε ένα από τα παραπάνω κανάλια.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βαθμολογήσετε το podcast Apple Podcasts και αφήστε μας μια σύντομη κριτική! Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στο Stitcher.

Οι βαθμολογίες και οι κριτικές σας βοηθούν να εμφανιστεί το podcast σε νέους ακροατές. Τα σχόλιά σας με ενημερώνουν επίσης για το πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω καλύτερα.

Ευχαριστώ που με ακούσατε. Justin & Kelley Knott

Αυτό Θέση δημοσιεύτηκε αρχικά σε αυτόν τον ιστότοπο