Πώς να χρησιμοποιήσετε το τσάι με λεμόνι και τζίντζερ για απώλεια βάρους;

Πώς να χρησιμοποιήσετε το τσάι με λεμόνι και τζίντζερ για απώλεια βάρους;

Dezember 27, 2022 0 Von admin

Το τσάι είναι ένα απαρχαιωμένο αναψυκτικό που επιτρέπει την ανύψωση στην απώλεια βάρους και τη γενική υγεία σας
Για να χάσετε βάρος θα πρέπει να εξαντλήσετε μεγαλύτερο αριθμό θερμίδων και ζωτικότητας από ό,τι λαμβάνετε. Είναι τόσο βασικό. Λαμβάνετε τις θερμίδες σας από τα είδη διατροφής, τα άμυλα, τα λίπη και τις πρωτεΐνες.
Εντάξει προς το παρόν, θα πρέπει να διερευνήσουμε ένα μέρος από τις πιο βιώσιμες λύσεις για τακτική απώλεια βάρους. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με το τσάι τζίντζερ.
Το τζίντζερ είναι το θεμέλιο ενός ανθισμένου φυτού και συνήθως χρησιμοποιείται ως ειδικός για το ξύσμα και την ενίσχυση. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το τζίντζερ περιέχει μια βιοδραστική ένωση, τη τζίντζερόλη, η οποία είναι υπεύθυνη για την έντονη και σήμα κατατεθέν μυρωδιά του, όπως ακριβώς ο ηρεμιστικός, ο παράγοντας πρόληψης του καρκίνου, ο εχθρός στην αδιαθεσία, η οξύτητα της γλυκόζης και η καταπόνηση του κυκλοφορικού που μειώνουν τις ιδιότητες.
Το τσάι τζίντζερ εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζεται ως βοηθητικό αδυνάτισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, και περισσότερη έρευνα αναμένεται να δημιουργήσει την πραγματική επάρκεια. Εν πάση περιπτώσει, η καφεΐνη που περιέχεται στο πράσινο τσάι βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας του μεταβολισμού και άλλων ικανοτήτων του σώματος, επομένως αυτό θα βοηθήσει στη μείωση του βάρους μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Ακόμα δεν πείστηκες να δοκιμάσεις τσάι τζίντζερ; Εξετάστε αυτά τα συνειδητοποιημένα οφέλη για την υγεία:

  • Ενισχύει τη διάδοση και την κυκλοφορία του αίματος
  • Μετριάζει τις παρενέργειες του κρυολογήματος και της γρίπης
  • Διευκολύνει τους σπασμούς στο στομάχι, ενισχύει την επεξεργασία και καταπραΰνει την αδιαθεσία
  • Μειώνει τις κράμπες της περιόδου.

Πώς το τσάι με μέλι-λεμόνι βοηθά στην απώλεια βάρους;

Πώς το τσάι με τζίντζερ και κανέλα για απώλεια βάρους
Το μέλι περιέχει διαφορετικά συμπληρώματα, για παράδειγμα, πρωτεΐνη, νερό, ζωτικότητα, φυτικές ίνες, ζάχαρη και πολυάριθμα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα – τα οποία είναι όλα κρίσιμα για την κατανάλωση λίπους. Από τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία, το μέλι έχει επιπρόσθετα διαπιστωθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων σε υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα, ενώ ομοίως διατηρεί το σωματικό βάρος στο ίδιο επίπεδο. Έτσι, επίσης, τα λεμόνια στοιβάζονται με κυτταρικές ενισχύσεις και θρεπτικό συστατικό C, το οποίο έχει έντονες ιδιότητες απώλειας βάρους. Τα λεμόνια περιέχουν επίσης φλαβονοειδή που έχουν πολλά οφέλη που σχετίζονται με το βάρος, ενσωματώνοντας μια συνεχιζόμενη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων από το συκώτι σας.

Τσάι κανέλας για απώλεια βάρους

Τσάι κουρκουμά για απώλεια βάρους
Όπως και το μέλι, η κανέλα συνδέεται με πολλές αναπλαστικές ιδιότητες. Μελέτες δείχνουν ότι η κανέλα περιέχει αντιμικροβιακές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες. Περιέχει κυτταρικές ενισχύσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση της υγείας σε διαφορετικές δομές. Επιπλέον, η γεύση μπορεί να μειώσει τον παλμό και τη χοληστερόλη. Μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της πέψης και να ενισχύσει τη δράση της ινσουλίνης, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απώλεια βάρους. Συγκλονιστικά, η κανέλα μπορεί να σας επιτρέψει να προχωρήσετε πέρα ​​από τις επιθυμίες τροφής, δίνοντάς σας ένα αίσθημα ολότητας και κορεσμού. Τα περισσότερα οφέλη για την υγεία της κανέλας είναι αποδεκτό ότι προέρχονται από την κινναμαλδεΰδη, τη δυναμική ένωση στο ξύσμα, η οποία επίσης της δίνει τη γεύση της.
Πιεσμένο με βασικά θρεπτικά συστατικά και μέταλλα, το μέλι μπορεί να προκαλέσει ορμόνες που καταπνίγουν την πείνα, κάτι που είναι θεμελιώδες για να γίνουμε πιο αδύνατοι. Οι παράγοντες πρόληψης του καρκίνου στο μέλι προάγουν την υγεία σε διαφορετικές δομές. Είναι επίσης πολύ επιτυχημένο στη θεραπεία καταναλώσεων και ασθενειών τραυμάτων. Το μέλι περιέχει ιδιότητες που βοηθούν την πέψη και ενδυναμώνουν το σώμα να καταναλώνει λίπος. Μελέτες προτείνουν ότι η αντικατάσταση της σακχαρόζης με μέλι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των διαστάσεων των τριγλυκεριδίων, της χοληστερόλης και του σωματικού βάρους.
Οδηγίες για να φτιάξετε τσάι με κανέλα και μέλι για απώλεια βάρους:

  • Ζεσταίνουμε λίγο νερό σε ένα μπρίκι.
  • Προσθέστε ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη στο νερό και αφήστε το να κρυώσει.
  • Επί του παρόντος, συμπεριλάβετε ένα κουταλάκι του γλυκού ακατέργαστο, φυσικό μέλι στο νερό κανέλας και ανακατέψτε.
  • Το τονωτικό σας με μέλι και κανέλα για την απώλεια βάρους είναι έτοιμο να καταβροχθιστεί.

Τσάι κουρκουμά για απώλεια βάρους

Τσάι κουρκουμά για απώλεια βάρους
Το τσάι με κουρκουμά είναι γνωστό ότι είναι χρήσιμο για το πλαίσιο που σχετίζεται με το στομάχι, το οποίο είναι κρίσιμο για την απώλεια κιλών. Επίσης, έχει ιδιότητες φλογερών υπόγειων εντόμων που βοηθούν στην καταστολή του πολλαπλασιασμού των λιποκυττάρων. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το τσάι με κουρκουμά χάνει βάρος είναι ο έλεγχος των επιπέδων γλυκόζης, αποτρέποντας περαιτέρω την απόφραξη της ινσουλίνης. Η ένωση κουρκουμίνης στον κουρκουμά είναι ο εξολοθρευτής λίπους που πρέπει να επιταχύνετε το εγχείρημά σας για απώλεια βάρους. Θα πρέπει να ενσωματώνετε το τσάι κουρκουμά στην καθημερινή σας διατροφή και για να το κάνετε όλο και πιο επιτυχημένο και πιο απολαυστικό, σας προτείνουμε να συμπεριλάβετε αυτά τα υγιή λίπη και ωφέλιμα συστατικά στο τσάι σας για να χάσετε βάρος.