Πώς να σχεδιάσετε μια εξωτερική κουζίνα με φούρνο πίτσας

Πώς να σχεδιάσετε μια εξωτερική κουζίνα με φούρνο πίτσας

Februar 16, 2023 0 Von admin
εξωτερικός φούρνος πίτσας
Nokomis, FL

Ένας παραδοσιακός φούρνος πίτσας είναι ένα πολύτιμο – και μερικές φορές παραβλέπεται – ατού στην εξωτερική κουζίνα σας. Είναι ωφέλιμα όχι μόνο για το μαγείρεμα σπιτικής πίτσας, αλλά και για το μαγείρεμα οποιωνδήποτε φαγητών που μπορείτε να καπνίσετε, να ψήσετε και να ψήσετε. Οι φούρνοι πίτσας θερμαίνονται γρήγορα και μαγειρεύουν αποτελεσματικά, δημιουργώντας μια απολαυστική και νόστιμη εμπειρία μαγειρέματος.

Ενώ πολλές μάρκες κουζίνας εξωτερικού χώρου δεν μπορούν να φιλοξενήσουν εξωτερικούς φούρνους πίτσας λόγω του μεγέθους και του βάρους τους, η Brown Jordan® Outdoor Kitchens™ κατασκευάζει ντουλάπια από ανοξείδωτο χάλυβα που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί με ασφάλεια μια ποικιλία μοντέλων φούρνου πίτσας στον πάγκο. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα οφέλη και τις επιλογές σχεδίασης για έναν φούρνο πίτσας στην εξωτερική σας κουζίνα.

Τα οφέλη μιας εξωτερικής κουζίνας με φούρνο πίτσας

Η συμπερίληψη ενός αυθεντικού φούρνου πίτσας στην εξωτερική κουζίνα σας προσφέρει μια σειρά από οφέλη μαγειρικής, εκτός από το ψήσιμο νόστιμης πίτσας. Οι φούρνοι πίτσας συνήθως θερμαίνονται με ξύλο ή αέριο, επιτρέποντας γρήγορο και αποτελεσματικό μαγείρεμα. Το μαγείρεμα με ξυλόφουρνο πίτσας είναι ιδιαίτερα ευεργετικό, καθώς καίγεται καθαρά και δίνει στο φαγητό σας μια ξεχωριστή καπνιστή γεύση. Αν και οι φούρνοι πίτσας χρησιμοποιούνται συνήθως για το μαγείρεμα της σπιτικής πίτσας, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να μαγειρέψουν κρέατα, ψητά λαχανικά, ακόμη και για ψήσιμο πίτας.

Από το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας μέχρι ένα χαλαρό βράδυ με φίλους, ένας υπαίθριος φούρνος πίτσας μπορεί να προσφέρει μια σειρά κοινωνικών και ψυχαγωγικών πλεονεκτημάτων. Συγκεντρώστε την οικογένεια ή τους φίλους σας στον υπαίθριο χώρο σας για να φτιάξετε σπιτικές πίτσες για μια ειδική εκδήλωση ή για να ετοιμάσετε ένα νόστιμο δείπνο οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Τοποθετήστε το φούρνο πίτσας στον πάγκο της πλήρως εξοπλισμένης εξωτερικής κουζίνας σας με σταθμό μπάρμαν και η αξία ψυχαγωγίας του εξωτερικού σας χώρου θα είναι φαινομενικά ατελείωτη.

Εξωτερική Κουζίνα Ιδέες με φούρνο πίτσας

φούρνος πίτσας

Λόγω του μεγέθους και του βάρους των φούρνων πίτσας, θα πρέπει να προσέχετε πώς να ενσωματώσετε έναν στο σχεδιασμό της εξωτερικής κουζίνας σας. Είναι συνήθως τα πιο λειτουργικά στο τέλος μιας ντουλάπας και με αξιοπρεπή χώρο εργασίας τουλάχιστον στη μία πλευρά. Δεδομένου ότι οι φούρνοι πίτσας είναι πολλαπλών χρήσεων με τις δυνατότητες μαγειρέματος τους, η απόφαση να συμπεριλάβετε έναν μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη για άλλες συσκευές μαγειρέματος εξωτερικού χώρου, οι οποίες θα σας προσφέρουν επιπλέον χώρο και ευελιξία στο σχεδιασμό της εξωτερικής κουζίνας σας. Σκεφτείτε και άλλες δυνατότητες και ανέσεις που θα θέλατε να συμπεριλάβετε, όπως σταθμό μπάρμαν και ψύξη, για να ολοκληρώσετε τον υπαίθριο χώρο μαγειρέματος και ψυχαγωγίας σας.

Καλέστε σήμερα!

Γιατί να επιλέξετε Brown Jordan Outdoor Kitchens;

Αν θέλετε να σχεδιάσετε μια επώνυμη εξωτερική κουζίνα με φούρνο πίτσας, μην κοιτάξετε πέρα ​​από το Brown Jordan Outdoor Kitchens. Προσφέρουμε:

  • Ημι-προσαρμοσμένο ντουλάπι από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας 304 ή 316 που διατίθεται σε εκατοντάδες μεγέθη και διάφορους τύπους.
  • Βαφή πούδρας για το ντουλάπι σας με πάνω από 60 φινιρίσματα της επιλογής σας για μειωμένη συντήρηση σε εξωτερικούς χώρους.
  • Ντουλάπι που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί ακόμη και τους πιο βαρείς φούρνους πίτσας (400 λίβρες ή βαρύτεροι).
  • Ντουλάπες συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για να στεγάζουν σχεδόν κάθε εξωτερική συσκευή της αγοράς.
  • Προσαρμοσμένα κιτ επένδυσης, καθώς και τελειωμένα πλάτη και τελική επένδυση για απρόσκοπτη εφαρμογή και φινίρισμα για τα ντουλάπια σας σε όλες τις πλευρές.
  • Διανομή μιας επιλογής συσκευών από μια χούφτα κατασκευαστών για την ευκολία των αγορών μιας στάσης.
  • Χαρακτηριστικά και ανέσεις για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου υπαίθριου χώρου διαβίωσης.
  • Ειδικοί σχεδιαστές που μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε ζωή στην εξωτερική κουζίνα σας με φούρνο πίτσας.

Επιλέγοντας Brown Jordan Outdoor Kitchens για τον εξωτερικό σας χώρο, ένας εξωτερικός φούρνος πίτσας δεν είναι πλέον εκτός ορίων λόγω μεγέθους και βάρους. Προσφέροντας μια σειρά από μαγειρικά, κοινωνικά και ψυχαγωγικά οφέλη, ένας παραδοσιακός φούρνος πίτσας μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς κόπο πάνω από τα ντουλάπια μας με την επιλογή σας χρώματος πούδρας για τα ντουλάπια σας και την ειδική εφαρμογή και φινίρισμα. Συμπεριλάβετε έναν σταθμό bartending στην υπαίθρια κουζίνα σας και θα είστε σε καλό δρόμο για να φιλοξενήσετε τις απόλυτες συναντήσεις στην πίσω αυλή με νόστιμες πίτσα και κοκτέιλ!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την εξωτερική σας κουζίνα με φούρνο πίτσας; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερα σχετικά με τα σχέδια κουζίνας εξωτερικού χώρου με φούρνο πίτσας!

Ζητήστε προσφορά