Πώς να εγγραφείτε και να κερδίσετε από το πρόγραμμα δημιουργών Canva

Πώς να εγγραφείτε και να κερδίσετε από το πρόγραμμα δημιουργών Canva

Januar 2, 2023 0 Von admin

Μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας έχουν αναπτύξει προγράμματα δημιουργών σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσουν την αναπτυσσόμενη οικονομία δημιουργίας περιεχομένου. Το Canva Creators είναι ένα πρόγραμμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

Επί του παρόντος, στη φάση Beta του, το πρόγραμμα δέχεται εγγραφές για έγκαιρη πρόσβαση. Η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά εύκολη.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας σύνδεσμος προς το χαρτοφυλάκιό σας για να κάνετε αίτηση. Μετά την υποβολή της αίτησης, θα πρέπει να περιμένετε για σχόλια.

Αυτό που στοχεύει να πετύχει το πρόγραμμα είναι να βοηθήσει τους δημιουργούς να κερδίζουν από τη δουλειά τους. Πρέπει να είστε δημιουργικός σχεδιαστής για να γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Η Huawei κάνει μια τεράστια παγκόσμια πρόσληψη [Details]

Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους 65+ εκατομμύρια χρήστες του Canva σε όλο τον κόσμο ως δυνητικοί πελάτες. Αυτό θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε σημαντικά την εμβέλεια της επωνυμίας σας.

δημιουργός καμβά

Στο μέλλον, οι δημιουργοί θα μπορούν να πουλούν τα σχέδιά τους στη βιτρίνα της Canva. Αυτό είναι αρκετά ένα gamechanger.

Για να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα, κατευθυνθείτε στο επίσημη ιστοσελίδα Canva Creators. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που πρέπει να σημειωθούν.

Οι άνθρωποι της Canva πειραματίζονται με το πρόγραμμα και ως εκ τούτου δέχονται έναν μικρό αριθμό πρώτων υιοθέτησης. Το άλλο πράγμα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε δωρεάν είτε Pro στοιχεία κατά τη δημιουργία των σχεδίων.

Ωστόσο, σημειώστε ότι δεν έχει κάθε χρήστης συνδρομή Pro, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη χρήση των σχεδίων σας.

Εδώ είναι ένα άλλο συναρπαστικό πράγμα: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ~ 30 εκατομμύρια στοιχεία στη βιβλιοθήκη Canva όταν εργάζεστε σε σχέδια.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε ως δημιουργός Canva

Η ομάδα που εργάζεται για την ευκαιρία έχει μια απάντηση σε αυτό. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, καθώς βρίσκονται ακόμα στη φάση των δοκιμών. Θα μπορείτε να πουλάτε σχέδια τους επόμενους μήνες.

Οι υποβληθείσες κριτικές σχεδιασμού ενδέχεται να διαφέρουν προς το παρόν, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα οριστεί μια τυπική περίοδος.

[pms-restrict subscription_plans=”3339,3340″]