Πώς να γιορτάσετε την IBD – Διεθνή Ημέρα Μπύρας

Πώς να γιορτάσετε την IBD – Διεθνή Ημέρα Μπύρας

März 16, 2023 0 Von admin

Για όσους είναι νέοι σε όλο αυτό το θέμα της Διεθνούς Ημέρας Μπύρας, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να γιορτάσετε αυτήν την καταπληκτική ημέρα.

Πιείτε καλή μπύρα με καλούς φίλους

Αν σκεφτόσασταν να περάσετε τη Διεθνή Ημέρα Μπύρας μόνοι σας, ξανασκεφτείτε το! Η κατανάλωση μπύρας μπορεί να είναι το πιο σημαντικό μέρος του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μπύρας, αλλά είμαστε αρκετά πεπεισμένοι ότι η μπύρα ταιριάζει καλύτερα με λίγη συζήτηση. Σύρετε λοιπόν τους φίλους σας σε μια γιορτή IBD ή προσκαλέστε τους στο σπίτι σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγη συντροφικότητα με τα γλυκά σας.

Βρείτε την πλησιέστερη γιορτή IBD σας

Μπορεί να υπάρχουν εκδηλώσεις για τη Διεθνή Ημέρα Μπύρας στη γωνία. Καλέστε τις τοπικές παμπ σας!

Κάντε το δώρο της μπύρας

Είναι γνωστό ότι η μπύρα έχει καλύτερη γεύση όταν την αγοράζει κάποιος άλλος για εσάς, επομένως είναι παράδοση την Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας να αγοράζετε μπύρα για τους φίλους σας! Όταν παρουσιάζετε την μπύρα, μην ξεχάσετε να πείτε τις παραδοσιακές λέξεις της μπύρας:

«Σου φέρνω το δώρο τη μπύρα».

Δίνοντας το δώρο της μπύρας στους φίλους σας και λαμβάνοντας το δώρο της μπύρας σε αντάλλαγμα, η μπύρα όλων γίνεται πολύ πιο νόστιμη.

Απολαύστε μπύρες από άλλους πολιτισμούς

Είναι ένας μεγάλος κόσμος μπύρας εκεί έξω γεμάτος υπέροχες νέες γεύσεις. Γίνετε περιπετειώδεις, δοκιμάστε κάτι νέο τη Διεθνή Ημέρα Μπύρας!

Ευχαριστώ τον ζυθοποιό σας, τον μπάρμαν σας

Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να μας προσφέρουν την τεράστια ποικιλία από μπίρες που έχουμε στη διάθεσή μας και τη Διεθνή Ημέρα Μπύρας είναι σημαντικό να ενημερώσουμε αυτούς τους ανθρώπους ότι τους εκτιμούμε. Γράψτε λοιπόν μια σημείωση, αφήστε μια συμβουλή, κάντε μια κλήση ή απλώς πείτε ευχαριστώαλλά βεβαιωθείτε ότι οι ζυθοποιοί και οι μπάρμαν σας γνωρίζουν ότι τους αγαπάτε.