Πώς να αφαιρέσετε μια κριτική Google από έναν ασθενή

Πώς να αφαιρέσετε μια κριτική Google από έναν ασθενή

Februar 4, 2023 0 Von admin

Οδηγός για την κατάργηση μιας κακής κριτικής Google για ιατρικές πρακτικές

Όσο σκληρά και αν εργάζεστε για να παρέχετε στους ασθενείς σας εξαιρετική φροντίδα, σας τσούζει όταν βλέπετε ότι ένας από αυτούς έχει αφήσει αρνητική κριτική στη σελίδα σας στο Google My Business. Και θέλεις να φύγει, γρήγορα.

Μετά από χρόνια συνεργασίας με γιατρούς και επαγγελματίες υγείας, συνειδητοποιήσαμε ότι ο τεράστιος αριθμός αρνητικών κριτικών δεν έχει καμία σχέση με την ίδια τη φροντίδα των ασθενών. Οι περισσότερες κακές κριτικές τείνουν να προκαλούνται από παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα σχετικά με την ασφάλιση. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο καλύτερα, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να αφαιρέσετε την κακή κριτική προτού τη δουν πάρα πολλοί πιθανοί ασθενείς.

Ευτυχώς, δεν είστε αβοήθητοι όταν πρόκειται για κριτικές Google. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αφαιρέσετε κακές κριτικές από τη σελίδα σας στο Google My Business. Επιπλέον, η Google μόλις κυκλοφόρησε ένα συναρπαστικό νέο εργαλείο που βοηθά να κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης κακών κριτικών ακόμα πιο εύκολη και λιγότερο αγχωτική!

Πέντε τρόποι για να αφαιρέσετε μια κακή κριτική Google (Νέος! Παρακάτω)

Υπάρχουν πέντε τρόποι για να απαλλαγείτε από τις αρνητικές κριτικές της Google. Τα έχουμε παραθέσει εδώ με τη σειρά – ξεκινήστε από την κορυφή και προχωρήστε προς τα κάτω μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Διαχειριστείτε το εργαλείο κριτικών σας – Νέα κυκλοφορία!

διαχείριση κριτικών google my businessΑπευθυνθείτε απευθείας

Οι περισσότερες αρνητικές κριτικές είναι αποτέλεσμα παρεξηγήσεων και όχι κακής φροντίδας των ασθενών. Ως εκ τούτου, συνιστούμε πάντα στους πελάτες μας ότι ο καλύτερος και πιο συντηρητικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις αρνητικές κριτικές είναι να επικοινωνήσετε και να μιλήσετε απευθείας με τον ασθενή για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά του.

Ας ελπίσουμε ότι, μόλις επιλυθεί το πρόβλημα, ο ασθενής θα διαγράψει μόνος του την κριτική. Με αυτόν τον τρόπο, αφαιρείτε την κακή κριτική και αποκτάτε επίσης έναν χαρούμενο ασθενή.

Μια σημείωση σχετικά με την απευθείας επικοινωνία: μην κάνετε συζήτηση στα σχόλια της κριτικής σχετικά με το ίδιο το ζήτημα. Μπορείτε να απαντήσετε στα σχόλια για να πείτε „Λυπούμαστε πολύ που το ακούμε και θα επικοινωνήσουμε απευθείας με εσάς για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας“. Αλλά εκεί πρέπει να τελειώσει η συζήτηση.

Είναι πολύ εύκολο να παραβιάσεις τους νόμους της HIPAA όταν συζητάς ένα θέμα σε ένα πολύ δημόσιο φόρουμ.

Επομένως, συνιστούμε ΠΑΝΤΑ να χρησιμοποιείτε τη διαχείριση κακών κριτικών εκτός σύνδεσης.

Το 90% ή περισσότερες φορές, όταν ο ασθενής νιώσει ότι τον ακούγεται και το πρόβλημά του έχει επιλυθεί μέσω τηλεφώνου ή email, είναι πρόθυμο να αφαιρέσει την κριτική του και να προχωρήσει.

Βλέπουμε πολλές φορές να κάνει θαύματα για την αφαίρεση των αρνητικών κριτικών.

Επισημάνετε την κακή κριτική Google για κατάργηση

Εάν λάβετε μια κριτική που είναι εμπρηστική ή εντελώς ακατάλληλη, μπορείτε να την επισημάνετε για να ειδοποιήσετε το Η ομάδα της Google να καταργήσει την κριτική. Η επισήμανση δεν αποτελεί εγγύηση ότι η κριτική θα καταργηθεί, αλλά την θέτει στην προσοχή της Google, ώστε να μπορεί να αποφασίσει. Μπορείτε να επισημάνετε την κριτική κάνοντας κλικ στις τρεις τελείες στα δεξιά της κριτικής στη σελίδα σας στο Google My Business. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή „επισήμανση κριτικής“.

Κάντε tweet στην ομάδα Google Small Business για να διαγράψετε την κριτική

Εάν έχετε δοκιμάσει τις δύο παραπάνω επιλογές και δεν έχετε τα αποτελέσματα που αναζητούσατε, μπορείτε να κάνετε tweet στο Η ομάδα μικρών επιχειρήσεων της Google απευθείας στο @googlesmallbiz. Θα στείλουν tweet και θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημά σας. Μας αρέσει ιδιαίτερα αυτή η επιλογή επειδή είναι όλη δημόσια, επομένως η Google έχει κίνητρο να σας προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Υποβάλετε μια επίσημη νομική καταγγελία στην Google

Η Google έχει επίσης έναν πιο επίσημο τρόπο για να αφαιρέσει μια κριτική εάν πιστεύετε ότι παραβιάζει το νόμο ή τα δικαιώματά σας ως κάτοχος πρακτικής.

Εάν το περιεχόμενο της κριτικής είναι παράνομο ή συκοφαντικό, μπορείτε να υποβάλετε μια νομική φόρμα στο google.

Ττου είναι α επίσημο αίτημα προς την Google για να αφαιρεθεί η κριτική.

Γιατί η Google δεν σας αφήνει να αφαιρείτε απλώς τις αρνητικές κριτικές

Μπορεί να είναι απογοητευτικό να πρέπει να πηδήξετε για να λάβετε μια αρνητική κριτική από τη σελίδα σας στο Google My Business, ειδικά αν φαίνεται αναληθής ή άδικο.

Αλλά η Google δυσκολεύει την εσκεμμένη κατάργηση κριτικών.

Εάν κάθε επιχείρηση μπορούσε να αφαιρέσει οποιαδήποτε κριτική δεν της άρεσε, δεν θα μπορούσαμε καθόλου να εμπιστευτούμε τις διαδικτυακές κριτικές.

Για να διατηρήσει τις διαδικτυακές κριτικές όσο το δυνατόν πιο αυθεντικές και αξιόπιστες, η Google είναι ο φύλακας που καθορίζει εάν υπάρχει ή όχι επαρκής εύλογος λόγος για την κατάργηση μιας κριτικής.

Αναθέτουν τη δουλειά στους καταναλωτές να παράγουν ακριβή δεδομένα αναζήτησης και με αυτό θέλουν οι κριτικές να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες.

Καταπολεμήστε τις κακές κριτικές με καλές κριτικές

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις κακές κριτικές είναι με καλές κριτικές. Το θέμα είναι ότι για να πάρεις καλές κριτικές, πρέπει να ρωτήσεις.

Το μόνο που κάνει αυτή η γενιά παθητικής κριτικής (δηλαδή υποθέτοντας απλώς ότι οι ασθενείς θα σας αφήσουν κριτικές επειδή είστε καταπληκτικοί) είναι να δημιουργεί αρνητικές κριτικές.

Ο λόγος είναι ότι οι δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι πολύ πιο πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους γράφοντας μια κριτική.

Ένας χαρούμενος ασθενής δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσει τον εαυτό του εκτός και αν του το ζητήσετε και να είναι SUPER απλό να μετατρέψει.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να λάβετε περισσότερες καλές κριτικές είναι να δημιουργήσετε ένα προληπτικό σύστημα διαχείρισης φήμης, έτσι ώστε το ιατρείο σας να ζητά τακτικά και με συνέπεια από τους ασθενείς σας να κάνουν κριτικές.

Ορισμένες πρακτικές φοβούνται να το κάνουν αυτό επειδή ανησυχούν ότι θα λάβουν περισσότερες κακές κριτικές. Αλλά εδώ είναι το θέμα. Δεν χρειάζεται να ζητάτε από τους ανθρώπους να αφήνουν κακές κριτικές όπως ανέφερα παραπάνω.

Όταν ένα άτομο είναι αρκετά θυμωμένο, θα αφιερώσει χρόνο για να σας βρει στο διαδίκτυο και θα εκτονώσει την απογοήτευσή του για να δει ο κόσμος.

Από την άλλη πλευρά, όταν κάνετε εξαιρετική δουλειά για έναν ασθενή, δεν είναι πιθανό να θυμηθεί να αφήσει μια θετική κριτική εκτός και αν του ζητηθεί.

Το 80% των καταναλωτών (και αυξανόμενοι) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τις κριτικές για να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις ή τις πρακτικές με τις οποίες θα συνεργαστούν, αλλά ξεχνούν να αφήσουν οι ίδιοι αυτές τις κριτικές!

Θέστε λοιπόν μια διαδικασία ώστε να ζητείται από κάθε ασθενή μια επανεξέταση.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις το κάνουν είτε μέσω email είτε μέσω καμπανιών κειμένου που παραδίδουν το σύνδεσμο αξιολόγησης απευθείας στους ασθενείς.

Όσο περισσότερες καλές κριτικές έχετε, τόσο περισσότερες κακές κριτικές (που λαμβάνει κάθε επιχείρηση κάθε τόσο) χάνονται στο πλήθος.

Καμία πρακτική δεν είναι τέλεια, επομένως οι ασθενείς καταλαβαίνουν εάν έχετε βαθμολογία 4,8 ή 4,9. Φαίνεται πιο γνήσιο.

Άλλο μπόνους;;;

Οι κριτικές παίζουν σημαντικό ρόλο στο τοπικό SEO, βοηθώντας το Google My Business να κατατάσσεται υψηλότερα για τα πράγματα που κάνετε στο ιατρείο!

Ολοκληρώνοντας Κατάργηση κριτικής κακής ασθενούς από την Google

Ευτυχώς, η Google έχει τώρα πολλές διαφορετικές μεθόδους για να καταργήσει τις κριτικές.

Και αν λάβετε μια κακή κριτική, το πρώτο μέρος για να ξεκινήσετε είναι εντελώς στα χέρια σας, εάν είστε προληπτικοί με τον ασθενή και κάνοντας τη συνομιλία εκτός σύνδεσης.

Χρειάζεστε βοήθεια με τη διαχείριση της φήμης της υγειονομικής περίθαλψης; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Το Intrepy Healthcare Marketing έχει αναγνωριστεί ως Κορυφαίο Orlando Advertising Agency από την DesignRush.