Πώς επιστρέφουν οι γιατροί μια ολόκληρη μέρα την εβδομάδα με την Tracy C. #171

Πώς επιστρέφουν οι γιατροί μια ολόκληρη μέρα την εβδομάδα με την Tracy C. #171

Januar 24, 2023 0 Von admin

Είναι δυνατόν ως καθιερωμένος ιδιοκτήτης πρακτικής να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ενώ παίρνετε πίσω το χρόνο σας; Σε αυτό το επεισόδιο, η Tracy Cherpeski εξηγεί πώς συνεργάζεται με τους γιατρούς για να τους βοηθήσει να διαχειριστούν το χρόνο τους πιο αποτελεσματικά, ώστε να μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Αναλύει τα διαφορετικά τεταρτημόρια στα οποία μπορούν να ταξινομηθούν οι εργασίες για να καταλάβει τι χρειάζεται την προσοχή μας και τι μπορεί να ανατεθεί. Η Tracy επισημαίνει τη σημασία της επικοινωνίας με τα μέλη της ομάδας σας για να βεβαιωθείτε ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα και αποκαλύπτει γιατί το μάρκετινγκ είναι βασικό στοιχείο στον τομέα της υγείας. Ακούστε και απολαύστε!

Η Tracy L. Cherpeski – MBA, MA, CPSC, είναι εκτελεστικός προπονητής και ειδικός στην ανάπτυξη ηγεσίας. Με υπόβαθρο στις επιχειρήσεις και πάθος για την ανάδειξη των δυνατοτήτων των ανθρώπων για επιτυχία, εξυπηρετεί τους πελάτες της με το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού, με έντονο βλέμμα προς τη βελτίωση των λειτουργικών δομών και της παραγωγικότητας και την αύξηση της κερδοφορίας. Τα προγράμματα καθοδήγησης, συμβουλευτικής και κατάρτισης της προσφέρουν ολοκληρωμένη ηγεσία, εκτελεστική ανάπτυξη και γνώση νοοτροπίας.

Βασικά σημεία:

Πάρτε πίσω μια μέρα την εβδομάδα για να ξεπεράσετε την εξουθένωση από τους γιατρούς

Πώς να ιεραρχήσετε τις εργασίες και να αναθέσετε με σύνεση

Συμβουλές για την ενσωμάτωση ενός νέου συστήματος διαχείρισης χρόνου για ιατρούς

Γιατί το μάρκετινγκ είναι απαραίτητο στην πρακτική σας

Τυλίγοντας!

Θέλετε να συνδεθείτε με την Tracy; Ακολούθησέ την LinkedIn και Ίνσταγκραμ. Επισκεφθείτε την δικτυακός τόπος να κάνεις δυνατές επιλογές!

Πόροι που αναφέρονται:

Ευημερούσα πρακτική

Βασικά αποσπάσματα:

«Πραγματικά δεν έχουμε τον έλεγχο του χρόνου, έχουμε τον έλεγχο του πώς οδηγούμε τους εαυτούς μας στον χρόνο μας». – Τρέισι Τσερπέσκι

«Το κομμάτι μάρκετινγκ είναι ζωτικής σημασίας. Ακόμα κι αν βρίσκεστε στη μέγιστη χωρητικότητα αυτή τη στιγμή, εάν σκέφτεστε να αυξήσετε τη χωρητικότητα ή να έχετε μακροπρόθεσμη επιτυχία και να παραμείνετε στην επιχείρηση και στην πράξη για μακροπρόθεσμο ορίζοντα, το μάρκετινγκ είναι ένα μακροπρόθεσμο παιχνίδι». – Τρέισι Τσερπέσκι

Έχετε εγγραφεί ακόμα; Τώρα μπορείς!

Εγγραφείτε στο Podcast μετατροπής ασθενών και μην χάσετε ποτέ νέο επεισόδιο!

Εγγραφείτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή podcast μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Ράπτωνή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου intrepy.com

Μη διστάσετε να συνδεθείτε μαζί μου LinkedIn, Κελάδημα, Facebookκαι Ίνσταγκραμ

Αυτό που κάνουμε

Ρίξτε μια ματιά στον Οργανισμό Μάρκετινγκ Υγείας – Intrepy Healthcare Marketing

Δείτε την πλατφόρμα εκπαίδευσης συνδέσμου γιατρών μας – Physician Liaison University

Αφήστε μια αξιολόγηση και κριτική για άλλους ακροατές!

Ελπίζω ότι βρήκατε αυτό το επεισόδιο και όλα τα άλλα που έχετε ακούσει να είναι χρήσιμα στην ανάπτυξή σας ως έμπορος υγειονομικής περίθαλψης ή ιδιοκτήτης ιατρείου. Σκεφτείτε να αφήσετε μια κριτική σε ένα από τα παραπάνω κανάλια.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βαθμολογήσετε το podcast Apple Podcasts και αφήστε μας μια σύντομη κριτική! Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στο Stitcher.

Οι βαθμολογίες και οι κριτικές σας βοηθούν να εμφανιστεί το podcast σε νέους ακροατές. Τα σχόλιά σας με ενημερώνουν επίσης για το πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω καλύτερα.

Ευχαριστώ που άκουσες. Justin & Kelley Knott

Αυτό Θέση δημοσιεύτηκε αρχικά σε αυτόν τον ιστότοπο