Πρέπει να καλύψετε την εξωτερική κουζίνα σας;

Πρέπει να καλύψετε την εξωτερική κουζίνα σας;

Februar 14, 2023 0 Von admin
τσίλι εξωτερική κουζίνα

Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία σχεδιασμού μιας πολυτελούς εξωτερικής κουζίνας για την αυλή σας, μπορεί να αναρωτιέστε για προσθήκες για την προστασία της επένδυσής σας, όπως ένα κάλυμμα. Ένα κάλυμμα πάνω από την εξωτερική κουζίνα σας προσφέρει οφέλη προστατεύοντας την κουζίνα – καθώς και εσάς και τους φίλους και την οικογένειά σας – από τον καιρό και τον καυτό ήλιο. Η κάλυψη της εξωτερικής κουζίνας σας ελαχιστοποιεί τη συντήρηση και καθιστά την κουζίνα σας χρήσιμη σε όλους τους καιρούς.

Παρά αυτά τα πλεονεκτήματα, η επιλογή μιας μάρκας όπως η Brown Jordan Outdoor Kitchens σημαίνει ότι η κουζίνα σας δεν απαιτεί κάλυμμα. Τα ντουλάπια μας από ανοξείδωτο χάλυβα με βαφή πούδρας έχουν σχεδιαστεί για να παραμένουν ανθεκτικά όταν εκτίθενται σε όλους τους τύπους καιρικών συνθηκών με ελάχιστη συντήρηση. Ως εκ τούτου, η εγκατάσταση ενός καλύμματος είναι απλώς μια προσωπική επιλογή που βασίζεται στις ανάγκες σας για υπαίθρια ψυχαγωγία.

Καλύμματα κουζίνας εξωτερικού χώρου

Οι πέργκολες, τα στέγαστρα, οι ομπρέλες και τα κιόσκια είναι κοινά καλύμματα για την εξωτερική κουζίνα σας. Είναι όλες κατασκευές που προσφέρουν καταφύγιο και κάποιο βαθμό προστασίας στον χώρο. Για μια πιο μόνιμη λύση, ένα δωμάτιο Καλιφόρνιας ή τριών εποχών παρέχει ένα πλήρες ή σχεδόν πλήρες περίβλημα για την εξωτερική σας κουζίνα.

Θόλος

Ο θόλος είναι μια ευέλικτη επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κουβούκλιο που καλύπτει την κουζίνα σας ή ολόκληρο τον εξωτερικό χώρο διαβίωσης για επιπλέον προστασία. Ανάλογα με τα υλικά, μπορούν να είναι ημιμόνιμα και κινητά.

Κιόσκι

Τα κιόσκια μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά για πρόσθετη ανθεκτικότητα στον εξωτερικό χώρο, όπως ξύλο και μέταλλο. Ένα κιόσκι κουζίνας εξωτερικού χώρου έχει στέγη και κολώνες στήριξης για να καλύψει εύκολα όλο το χώρο σας.

Κληματαριά

Αν ψάχνετε για ένα κάλυμμα που είναι περισσότερο διακοσμητικό παρά προστατευτικό, μια εξωτερική πέργκολα κουζίνας κατασκευάζεται με στύλους και ανοιχτό πλέγμα. Μπορείτε να προσθέσετε χαρακτηριστικά όπως κισσός για ένα επιπλέον διακοσμητικό στοιχείο.

Ομπρέλα

Για έναν φθηνό τρόπο να μείνετε μακριά από τον ήλιο, μια ομπρέλα πάνω από τον εξωτερικό χώρο μαγειρέματος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να αφαιρέσετε την ομπρέλα όταν δεν θέλετε ή χρειάζεστε σκιά.

Δωμάτιο Καλιφόρνια

Καλιφόρνια ή δωμάτια τριών εποχών παρέχουν το μεγαλύτερο καταφύγιο και προστασία. Αυτά τα δωμάτια είναι μερικώς ή πλήρως κλεισμένα με οθόνη ή γυαλί. Ως εκ τούτου, απολαμβάνετε τα οφέλη του να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους με προστασία από τα στοιχεία.

Σκέψεις για μια σκεπαστή εξωτερική κουζίνα

κουζίνα με σανίδες από χάντρες
Διάταξη

Εάν αποφασίσετε να καλύψετε την εξωτερική κουζίνα σας, ο τύπος του καλύμματος θα ενημερώσει το μέγεθος και το σχήμα της κουζίνας σας. Ίσως χρειαστεί να περιορίσετε το σχήμα και το μέγεθος της διάταξης της κουζίνας σας ώστε να χωράει κάτω από το κάλυμμα, ειδικά εάν το κάλυμμα είναι ήδη τοποθετημένο.

Βροχή και χιόνι

Αν και ένα κάλυμμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για προστασία από τη βροχή και το χιόνι, αυτά τα στοιχεία μπορεί να συμβάλουν σε πλημμύρες ή προβλήματα βάρους στην οροφή του καλύμματός σας. Φροντίστε να κατευθύνετε το νερό μακριά από την κουζίνα σας για να αποφύγετε προβλήματα που σχετίζονται με το νερό.

Εξαερισμός

Ο αερισμός του γκριλ είναι απλός όταν μια εξωτερική κουζίνα εκτίθεται στον ανοιχτό αέρα. Ένα κάλυμμα σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τα κατάλληλα μέτρα για τον αερισμό, ειδικά εάν η κουζίνα είναι πλήρως κλειστή.

Εκθεση στον ήλιο

Για εκείνες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που περνάτε έξω, η έκθεση στον ήλιο μπορεί να είναι ανησυχητική. Εξετάστε τις καλύτερες επιλογές κάλυψης που θα σας επιτρέψουν να περάσετε χρόνο στη σκιά ενώ μαγειρεύετε σε εξωτερικούς χώρους.

Καλέστε σήμερα!

Χρειάζεται να καλυφθεί μια εξωτερική κουζίνα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι το πιθανό μειονέκτημα του χρόνου σε εξωτερικούς χώρους είναι ο καιρός. Ένα κάλυμμα στην εξωτερική κουζίνα σας προσφέρει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα, καθώς μπορεί να μειώσει τη συντήρηση που απαιτείται για την κουζίνα σας και να προστατεύσει εσάς και τους καλεσμένους σας από τις κακές καιρικές συνθήκες – ειδικά όταν είναι απροσδόκητο.

Για τις περισσότερες άλλες μάρκες κουζίνας εξωτερικού χώρου, ένα κάλυμμα είναι απαραίτητο για την προστασία της ακεραιότητας των υλικών, όπως το πλαστικό και το τούβλο. Ωστόσο, η επένδυση σε Brown Jordan Outdoor Kitchens για τα ντουλάπια σας σημαίνει ότι η εξωτερική κουζίνα σας δεν απαιτεί κάλυμμα. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις κουζίνες μας παραμένουν ακάλυπτες και ανοιχτές – σε μπαλκόνια, στέγες και πολλά άλλα.

Η ακεραιότητα των ντουλαπιών κουζίνας εξωτερικού χώρου από ανοξείδωτο χάλυβα είναι κορυφαία στον κλάδο, ειδικά όταν τα ντουλάπια μας είναι επικαλυμμένα σε σκόνη σε ένα από τα ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία φινιρίσματα μας. Το ντουλάπι μας απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και θα παραμείνει ανθεκτικό σχεδόν σε κάθε κλίμα όταν εκτίθεται στις καιρικές συνθήκες. Για το σκοπό αυτό, η εξωτερική κουζίνα σας από την Brown Jordan Outdoor Kitchens δεν απαιτεί κάλυμμα για να παραμείνει ανθεκτική.

Ανάλογα με τις ανάγκες για το χώρο σας και το κλίμα σας, η τοποθέτηση ενός καλύμματος μπορεί να μειώσει τη συντήρηση, να προσφέρει επιπλέον προστασία για γαλήνη και να προσθέσει ένα διακοσμητικό στοιχείο στον εξωτερικό σας χώρο. Επιλέγοντας ντουλάπια από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής αντοχής, ένα κάλυμμα είναι μια προσωπική επιλογή για τον σχεδιασμό της εξωτερικής κουζίνας σας και όχι μια απαίτηση για να απολαύσετε τον χώρο σας όλο το χρόνο.

Περιηγηθείτε στις καλυμμένες και ακάλυπτες κουζίνες εξωτερικού χώρου στη Γκαλερί μας για ιδέες σχεδίασης!

Ζητήστε προσφορά