Πλαστικά ντουλάπια κουζίνας εξωτερικού χώρου έναντι ανοξείδωτου χάλυβα

Πλαστικά ντουλάπια κουζίνας εξωτερικού χώρου έναντι ανοξείδωτου χάλυβα

Februar 17, 2023 0 Von admin

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όταν αποφασίζετε για το υλικό των εξωτερικών ντουλαπιών κουζίνας σας είναι η ανθεκτικότητα, η ελκυστικότητα, η μακροζωία και η ευκολία συντήρησης. Για να το θέσουμε απλά, θέλετε να επιλέξετε όμορφο ντουλάπι κουζίνας εξωτερικού χώρου υλικά που θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ύπαιθρο, θα είναι εύκολο στη φροντίδα και θα παρέχουν την καλύτερη απόδοση επένδυσης. Σε αυτό το άρθρο, συγκρίνουμε δύο κοινά υλικά ντουλαπιών κουζίνας εξωτερικού χώρου – πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα – και συζητάμε πώς ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι η καλύτερη επιλογή. Η Brown Jordan® Outdoor Kitchens™ κατασκευάζει κουζίνες εξωτερικού χώρου από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας 304 και 316 που μπορούν να επικαλυφθούν σε σκόνη σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας σας μια ζωή αβίαστης συντήρησης και εκλεπτυσμένης ομορφιάς για τον εξωτερικό σας χώρο.

Πλαστική Εξωτερική Κουζίνα Σχέδιο

Το πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) και άλλα πλαστικά είναι κοινά για έπιπλα εξωτερικού χώρου, επειδή το πλαστικό δεν σκουριάζει, δεν διαβρώνεται ή σαπίζει στον εξωτερικό χώρο. Το πλαστικό είναι επίσης δημοφιλές σε εξωτερικούς χώρους γιατί διατίθεται σε πολλά χρώματα και δεν χρειάζεται βαφή. Αν και το πλαστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή εξωτερικών κουζινών, έχει πολλά ζητήματα συντήρησης και ανησυχίες ακεραιότητας όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους και κοντά σε θερμότητα. Με τα εξωτερικά ντουλάπια HDPE, το χρώμα μπορεί να ξεθωριάσει λόγω της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία και οι περιβαλλοντικές αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν παραμόρφωση και ρωγμή των πλαστικών κουτιών ντουλαπιών, ώστε να μην λειτουργούν πλέον όπως προβλέπεται. Δεδομένου ότι το πλαστικό θα λιώσει όταν εκτεθεί στη θερμότητα, τα πλαστικά ντουλάπια γκριλ θα απαιτήσουν μια εστία από ανοξείδωτο χάλυβα.

Εξωτερική κουζίνα από ανοξείδωτο χάλυβα Σχέδιο

Αν και ο ανοξείδωτος χάλυβας μπορεί να σκουριάσει Λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο, η παρουσία χρωμίου δρα ως αποτρεπτικό για τη σκουριά. Οι πιο συνηθισμένες ποιότητες ανοξείδωτου χάλυβα για ντουλάπια κουζίνας εξωτερικού χώρου είναι οι ποιότητες 304 και 316 (θαλάσσια), με το 316 να προσφέρει πρόσθετη αντοχή στη διάβρωση. Ωστόσο, όταν εκτίθεται σε εξωτερικούς χώρους, τα ντουλάπια από γυμνό ανοξείδωτο χάλυβα πρέπει να καθαρίζονται και να συντηρούνται τακτικά για την αποφυγή σκουριάς και λεκέδων. Μια ιδιαίτερα προτεινόμενη επιλογή είναι να προσθέσετε ένα φινίρισμα σκόνης, το οποίο θα μειώσει τη συντήρηση στο ελάχιστο και θα προσφέρει ένα όμορφο, μακράς διαρκείας φινίρισμα στο υπαίθριο ντουλάπι σας. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι γενικά εξαιρετικά ανθεκτικός, καθώς δεν θα ραγίσει, δεν παραμορφώνεται ή δεν θα βαθουλώσει κατά την τυπική χρήση σε εξωτερικούς χώρους, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξωτερικές κουζίνες.

Ζητήστε προσφορά

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι η καλύτερη επιλογή για υπαίθριες κουζίνες

Συγκρίνοντας το πλαστικό με τον ανοξείδωτο χάλυβα, μπορείτε εύκολα να προσδιορίσετε ποιο υλικό είναι προτιμότερο για ντουλάπια κουζίνας εξωτερικού χώρου. Το ντουλάπι από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ανθεκτικό και παρέχει την καλύτερη απόδοση επένδυσης. Ενώ το πλαστικό είναι σχετικά φθηνό, η ανάγκη αντικατάστασης σε εξωτερικούς χώρους σημαίνει ότι το κόστος θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Αντίθετα, τα ντουλάπια από ανοξείδωτο χάλυβα που κατασκευάζονται από την Brown Jordan Outdoor Kitchens θα διατηρήσουν τη δομική ακεραιότητα στον εξωτερικό χώρο για όλη τη διάρκεια ζωής της εξωτερικής κουζίνας σας περιοχή.

Τόσο τα πλαστικά όσο και τα ντουλάπια από ανοξείδωτο χάλυβα με βαφή πούδρας απαιτούν συντήρηση στον εξωτερικό χώρο, η οποία περιλαμβάνει τακτικό καθαρισμό με ήπιο σαπούνι και νερό. Ενώ το πλαστικό δεν χρειάζεται βαφή ή βαφή, το φινίρισμα μπορεί να ξεθωριάσει με την πάροδο του χρόνου όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως. Σε αντίθεση με το πλαστικό, το ντουλάπι από ανοξείδωτο χάλυβα που κατασκευάζεται από την Brown Jordan Outdoor Kitchens μπορεί να επικαλυφθεί με σκόνη με φινιρίσματα ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία που απαιτούν πολύ περιορισμένη συντήρηση και το χρώμα δεν θα χάσει την ακεραιότητα όταν εκτεθεί στο ηλιακό φως και τις καιρικές συνθήκες.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι το καλύτερο υλικό για υπαίθρια ντουλάπια κουζίνας λόγω της ανθεκτικότητάς του, της δομικής του ακεραιότητας στον εξωτερικό χώρο και των περιορισμένων απαιτήσεων συντήρησης όταν επικαλύπτεται με σκόνη. Η επιλογή ντουλαπιών από ανοξείδωτο χάλυβα έναντι πλαστικών ντουλαπιών θα προσφέρει την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας, δίνοντάς σας την ελευθερία να απολαύσετε τον εξωτερικό σας χώρο ζωή χώρο χωρίς ανησυχία για τα επόμενα χρόνια.

Καλέστε σήμερα την Brown Jordan Outdoor Kitchens για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη του ανοξείδωτου χάλυβα ντουλάπια εξωτερικού χώρου και πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τον εξωτερικό χώρο της κουζίνας σας!

Καλέστε σήμερα!