Περήφανοι Χορηγοί του Signifyd’s FLOW Summit 2022

Περήφανοι Χορηγοί του Signifyd’s FLOW Summit 2022

Januar 15, 2023 0 Von admin

Η Absolute Web είναι περήφανη που είναι ένας από τους χορηγούς στο FLOW Summit 2022. Το Signifyd FLOW είναι μια κοινότητα παθιασμένων επαγγελματιών ηλεκτρονικού εμπορίου που συγκεντρώνονται για στοχαστικές συζητήσεις σχετικά με τις προκλήσεις και το μέλλον του λιανικού εμπορίου στην ψηφιακή εποχή. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να συγκεντρώσετε ηγέτες σκέψης, πελάτες, στελέχη και συνεργάτες αυτοπροσώπως για να ευθυγραμμίσετε ιδέες, σκέψεις και βέλτιστες πρακτικές.

Συμμετάσχετε σε περισσότερους από 200 συμμετέχοντες Νέα Υόρκη επί 6 Απριλίου για να συνδεθείτε, να μοιραστείτε λύσεις και να μάθετε από τους ηγέτες λιανικής σε όλο τον κόσμο.

Αξιοσημείωτα ηχεία στο FLOW

the-speakers-at-flow-2022

Είναι μια εκδήλωση ηλεκτρονικού εμπορίου που δεν θέλετε να χάσετε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ατζέντα, τον χώρο και τα καταλύματα – Κάντε κλικ ΕΔΩ.

[Update, April 8th]

Περάσαμε καταπληκτικά στη σύνοδο κορυφής του Signifyd’s FLOW, μαθαίνοντας από επιφανείς ειδικούς της τεχνολογίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο, καθώς και δικτυώνοντας με επωνυμίες και μερικούς από τους σπουδαίους συνεργάτες μας. Ανυπομονούμε για την έκδοση του επόμενου έτους.

Η απόλυτη ομάδα Ιστού στη σύνοδο κορυφής FLOW Η απόλυτη ομάδα Ιστού στη σύνοδο κορυφής FLOW