Ο καλύτερος σχεδιασμός ιστοσελίδων υγείας

Ο καλύτερος σχεδιασμός ιστοσελίδων υγείας

Januar 26, 2023 0 Von admin

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν ιατρικές και υγειονομικές πληροφορίες στο διαδίκτυο. Φαίνεται να είναι το ιδανικό μέρος όταν κάποιος χρειάζεται έναν συγκεκριμένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό σημαίνει ότι ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας για την υγειονομική περίθαλψη πρέπει να είναι έξυπνος, χρήσιμος και υψηλής ποιότητας όσον αφορά το σχεδιασμό και τις πληροφορίες.

Σημαντικές συμβουλές για σχέδια ιστοτόπων υγείας

 • Ο ιστότοπος φορτώνει γρήγορα
 • Οι πληροφορίες είναι εύκολο να αφομοιωθούν
 • Οι φωτογραφίες είναι καθαρές και επαγγελματικές
 • Η πλοήγηση είναι απλή και απλή για μια σαφή παρότρυνση για δράση για να κλείσετε ένα ραντεβού
 • Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί βέλτιστες πρακτικές και δομές SEO
 • Επιλέξτε το σωστό CMS – γενικά το WordPress
 • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι κατασκευασμένος για κινητές συσκευές
 • Κάντε τον ιστότοπό σας διαδραστικό – βίντεο
 • Μοιραστείτε πολύτιμο περιεχόμενο ιστολογίου
 • Κάντε τον ιστότοπό σας εύκολη στην πλοήγηση

Τέσσερα πρότυπα που πρέπει να ακολουθήσετε για τα καλύτερα σχέδια ιστοτόπων υγείας

 1. Επιλέξτε το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπου/CMS = WordPress
 2. Συμπεριλάβετε τους κατάλληλους πόρους που χρειάζονται οι ασθενείς σας από τον ιστότοπό σας και προσθέτετε συχνά περισσότερους
 3. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας διαθέτει διαισθητική πλοήγηση
 4. Προσθέστε ένα γραφικό στοιχείο προσβασιμότητας στον ιστότοπό σας

Σημαντικά χαρακτηριστικά για τη σχεδίαση ιστότοπου υγείας

Κάθε πάροχος υγειονομικής περίθαλψης είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο. Είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε τον χαρακτήρα της υγειονομικής σας περίθαλψης, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται παρακάτω:

 • Προσιτότητα
 • Συναρπαστικό περιεχόμενο και εικόνες
 • Μια επιμελημένη εμπειρία χρήστη
 • Εύκολη πλοήγηση
 • Χρήσιμες λειτουργίες ιστοσελίδας

Ακολουθούν ορισμένες ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας καθώς δημιουργείτε τον ιστότοπό σας και επιλέγετε το σχέδιό σας:

 • Patient-first: Δίνουν προτεραιότητα στον ασθενή; Έχουν ισχυρό UX (εμπειρία χρήστη); Είναι προσβάσιμο και φιλικό προς τον χρήστη;
 • Απλά: Κάνουν το συγκρότημα πιο προσιτό; Επικοινωνούν με τρόπο —με αντιγραφή και σχέδιο— που μπορεί να καταλάβει ο μέσος άνθρωπος;
 • Προσιτή, φιλόξενη και γνήσια: Βάζουν τους ανθρώπους άνετα; Κάνουν κάτι στείρο να αισθάνεται προσωπικότητα; Αισθάνονται γνήσιοι και μοναδικοί, αντί για μπισκότα;

Αυτά είναι πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη και θα βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να ενωθεί. Το να είστε φιλικοί προς το χρήστη και ελκυστικοί είναι σημαντικό για να κρατάτε τους θεατές σας κολλητούς, επιπλέον, σε ποιον αρέσουν οι βαρετοί απλοί ιστότοποι αυτές τις μέρες; Αυτό ακριβώς! Κανένα άτομο δεν θέλει να διαβάσει απλώς μερικές λέξεις σε μια παράγραφο, να την κάνει δημιουργική και φιλόξενη, αλλά μην ξεχάσετε να την κάνετε και «έξυπνη»!

Οι κριτικές ασθενών είναι κρίσιμες για τον κορυφαίο σχεδιασμό ιστοτόπων υγείας

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάτε όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο προϊόν; Ίσως κάποιες κριτικές; Αυτά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικά στον κλάδο της υγείας. Το νούμερο ένα πράγμα που αναζητούν πολλοί υποψήφιοι ασθενείς είναι οι μαρτυρίες. Αυτό τους βοηθά να χαλαρώσουν όταν επιλέγουν μια νέα πρακτική υγειονομικής περίθαλψης για αυτούς. οι μαρτυρίες μπορούν επίσης να ενισχύσουν την αξιοπιστία της πρακτικής σας.

Μέρη για την προβολή μαρτυριών

 1. Σελίδες παρόχου – ειδικά για αυτόν τον πάροχο και το Google My Business του
 2. Σελίδες τοποθεσίας – περιλαμβάνουν μαρτυρίες για συγκεκριμένη τοποθεσία
 3. Αρχική σελίδα – παρουσιάστε τα ως ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι νέοι ασθενείς!
 4. Σελίδες θεραπείας – περιλαμβάνουν μαρτυρίες για συγκεκριμένες θεραπείες σε σχετικές σελίδες

Βεβαιωθείτε ότι οι μαρτυρίες ασθενών σας είναι εύκολα προσβάσιμες στον ιστότοπό σας και διευκολύνετε τη συνέχιση της ανάγνωσης!

Η ισορροπία Περιεχομένου & Σχεδιασμού SEO είναι κρίσιμης σημασίας

Οι ιστότοποι υγειονομικής περίθαλψης τείνουν να προσφέρουν περισσότερο από το κανονικό περιεχόμενο στις σελίδες τους. Είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε ελκυστικό περιεχόμενο που σχετίζεται με την υγεία. Με έναν ιστότοπο με εύκολη πλοήγηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλογραμμένα άρθρα σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την πρακτική σας.

 • Προσδιορίστε ποια θέματα υγειονομικής περίθαλψης αναζητούνται πιο συχνά και δημιουργήστε κάποιο περιεχόμενο με βάση αυτά τα αποτελέσματα. Κρατήστε τις παραγράφους σύντομες και σε σημείο που να κρατάτε τους αναγνώστες σας αφοσιωμένους, μερικές εικόνες βοηθούν επίσης!
 • Δημιουργήστε ένα ημερολόγιο περιεχομένου που θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε να έρχονται τα άρθρα, ώστε οι αναγνώστες να έχουν κάτι νέο να περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη εβδομάδα.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Έχετε μια πλατφόρμα για την πρακτική σας;

Επισημάνετε ορισμένες αναρτήσεις από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια ανάρτηση ιστολογίου και δημιουργήστε έναν ακόλουθο.

Δημιουργήστε κάποιο περιεχόμενο γύρω από την καθημερινή ρουτίνα στο ιατρείο σας και γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο ή μοιραστείτε μερικές ιστορίες από κάποιους από το προσωπικό σας και τι κάνουν.

Προσελκύστε το κοινό σας, τους υποψήφιους ασθενείς σας!

Καλύτερα παραδείγματα σχεδίασης ιστοσελίδων υγείας

Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα που πρέπει να εξετάσετε. Ανάλογα με τον στόχο σας για τον ιστότοπό σας, καθένα από αυτά μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε. Ωστόσο, έχετε κατά νου τις δικές σας μοναδικές ιδέες και τα χαρακτηριστικά πρακτικής υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό που λειτουργεί για έναν, μπορεί να μην λειτουργεί για άλλον.

Εκπαίδευση Ασθενών

Η εκπαίδευση των ασθενών περιλαμβάνει τη διαδικασία επηρεασμού της συμπεριφοράς, της γνώσης, της στάσης και των δεξιοτήτων των ασθενών που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση ή τη βελτίωση της υγείας τους. Είναι ευθύνη του γιατρού να διδάσκει τους ασθενείς κάνοντας την εκπαίδευση των ασθενών πολύ σημαντική. Δυστυχώς, μια από τις κύριες αιτίες θανάτου στις ΗΠΑ είναι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα ιστοτόπων που λαμβάνουν υπόψη την εκπαίδευση των ασθενών:

Στιγμιότυπο οθόνης του ιστότοπου του Dr. Tollestrup - Παραδείγματα σχεδίασης ιστότοπου εκπαιδευτικής υγείας

https://www.nevadanervesurgery.org/

https://www.diabetes.org/

https://www.diabetesfoodhub.org/

https://www.mayoclinic.org/

Ο εξαιρετικός ιατρικός σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι συναρπαστικός

Η συμμετοχή των ασθενών είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία τους. Έχει γίνει προφανές ότι οι πρακτικές που εμπλέκουν και εκπαιδεύουν τους ασθενείς τους τείνουν να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία με τη θεραπεία ασθενών καθώς και πιο υγιείς ασθενείς συνολικά. Η δέσμευση πηγαίνει σωστά μαζί με την εκπαίδευση, ωστόσο, κρατώντας τους ασθενείς αφοσιωμένους στη χρήση της εκπαίδευσης καθώς και διατηρώντας τους συμμετέχοντες στις δικές τους αποφάσεις για την υγεία. Το να δίνεται στους ασθενείς η επιλογή να λαμβάνουν αποφάσεις και να συνεργάζονται στενά με τους γιατρούς τους φαίνεται να τους βοηθά να ξεπερνούν τα εμπόδια υγείας αποτελεσματικά και αποτελεσματικά. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα εξαιρετικών σχεδίων αφοσίωσης ασθενών:

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου Midlands Ortho - Παραδείγματα σχεδίασης ιστοτόπων για την υγεία

https://midorthoneuro.com/

https://www.princetonhcs.org/yourlife

https://ww2.franciscanhealth.org/orthopedics

https://www.garnethealth.org/

Εμπνευσμένο

Όχι μόνο ο ιστότοπός σας θα πρέπει να προσελκύει ασθενείς στο ιατρείο σας, αλλά θα πρέπει επίσης να εμπνεύσει τους ανθρώπους να είναι πιο ενεργοί για την υγεία τους. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα ιστότοπων που εμπνέουν τους ασθενείς να αναλάβουν την υγεία τους και να ζήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής:

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου WIFH - Εμπνευσμένα παραδείγματα σχεδίασης ιστοτόπων Med Spa

https://www.wifh.com/

https://www.orthorti.com/

https://www.bayshoredentalcenter.com/

https://pyctx.com/

https://www.morlaishealth.co.uk/

Διαδραστικός

Σήμερα, φαίνεται ότι η τεχνολογία είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής οποιουδήποτε. Το να κάνετε τον ιστότοπό σας διαδραστικό μπορεί να βοηθήσει τους υποψήφιους ασθενείς και να τους κάνει να θέλουν να επισκεφθούν το ιατρείο σας. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα:

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου Livosa - Παραδείγματα σχεδίασης ιστοσελίδων διαδραστικής ιατρικής

https://livosa.com/

https://www.thermh.org.au/

https://www.zocdoc.com/

https://www.drugs.com/

Προσλάβετε την Καλύτερη Ομάδα Σχεδιασμού Ιστοσελίδων Υγείας για τον Ιστότοπο της Νέας Ιατρικής σας

Εάν χρειάζεστε έναν νέο ιστότοπο πρακτικής άσκησης ή έναν ιστότοπο προσωπικού παρόχου, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Το Intrepy Healthcare Marketing προσφέρει βραβευμένες υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων υγειονομικής περίθαλψης. Όλα γίνονται στο εσωτερικό και δεν ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου σύνδεσης αποκατάστασης - Προσλάβετε την καλύτερη ομάδα σχεδίασης ιστότοπου υγείας για τον ιστότοπο του νέου σας ιατρείου

Κάθε πελάτης ανάπτυξης ιστοτόπων υγειονομικής περίθαλψης έχει πίσω του έναν έμπειρο σχεδιαστή και έναν αφοσιωμένο διαχειριστή λογαριασμού που υποστηρίζει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τα χρονοδιαγράμματα και τα ορόσημα σε κάθε βήμα της διαδρομής. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε στο πλευρό σας μια ομάδα σχεδίασης ιστοτόπων ιατρείου υγειονομικής περίθαλψης για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν έγκαιρα και ότι ο ιστότοπος προσελκύει, μετατρέπει και εκπαιδεύει νέους και υπάρχοντες ασθενείς!

Εάν είστε ιατρείο, ρίξτε μια ματιά στις υπηρεσίες σχεδιασμού ιατρικών ιστοσελίδων εδώ.

Μεμονωμένος πάροχος ή μικρό ιατρείο; Διαθέτουμε ένα πρόγραμμα Doc in a Box που έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει έναν ιστότοπο προτύπων κορυφαίας τεχνολογίας για ένα κλάσμα του κόστους προσαρμοσμένου ιστότοπου.