Οι προγραμματιστές παιχνιδιών επαναφέρουν το „Joe Danger“ στο App Store μετά τη λήψη σπαρακτική επιστολή από τον πατέρα του 8χρονου αυτιστικού αγοριού

Οι προγραμματιστές παιχνιδιών επαναφέρουν το „Joe Danger“ στο App Store μετά τη λήψη σπαρακτική επιστολή από τον πατέρα του 8χρονου αυτιστικού αγοριού

November 30, 2022 0 Von admin
στιγμιότυπο οθόνης από τον κίνδυνο Joe.  Ο Τζο φαίνεται να κάνει τροχήλατο με τη μοτοσικλέτα του μόλις ετοιμαζόταν να ανέβει μια ράμπα για να μαζέψει νομίσματα

«Ο Τζακ ΛΑΤΡΕΥΕΙ τον Τζο. Αγαπά τα πάντα πάνω του».

Η Hello Games, μια βρετανική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών ξεκίνησε ξανά ένα βιντεοπαιχνίδι μετά από αίτημα του γονέα ενός αυτιστικού παιδιού.

Joe Danger είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι side scrolling σε στυλ μηδέν έως ήρωα που περιλαμβάνει την καθοδήγηση του Joe Danger, του πρωταγωνιστή, μέσα από πολλά εμπόδια για να νικήσει τους εχθρούς του, μέλη της Team Nasty! Αρχικά κυκλοφόρησε στο Playstation, αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε για το iPhone το 2013 και γνώρισε άμεση επιτυχία. Ωστόσο, λόγω άλλων δεσμεύσεων της Hello Games και ορισμένων ενημερώσεων από την Apple, ο Joe Danger δεν ενημερώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια αποσύρθηκε από το App Store. Δεν υπήρχε άλλος Joe Danger για να απολαύσει ο κόσμος.

Fast forward στις 27 Ιανουαρίου 2022 και ο Joe Danger ξεκίνησε ξανά στο iOS κατόπιν αιτήματος ενός γονέα ενός αυτιστικού παιδιού! Ο ιδρυτής Sean Murray ανακοίνωσε πρόσφατα στο Twitter ότι αφού έλαβε ένα email (κείμενο email στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης) από έναν γονέα που ζητούσε από το Hello Games να φέρει πίσω τον Joe Danger, μοιράζοντας λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το παιχνίδι όχι μόνο βοήθησε τον ίδιο και το αυτιστικό παιδί του Jack να δυναμώσουν. τον δεσμό πατέρα-γιου τους, αλλά και επέτρεψαν στον Τζακ να αλληλεπιδράσει και να διασκεδάσει με τους φίλους και την οικογένεια. Κατανοώντας τον αντίκτυπο που έχουν τα παιχνίδια όπως το Joe Danger στη ζωή των ανθρώπων, η Hello Games εκσυγχρόνισε το παιχνίδι για τις πιο πρόσφατες συσκευές Apple και το έκανε διαθέσιμο στο App Store. Αυτό το ζωντανό, πλάγιο παιχνίδι κύλισης που απαιτεί μόνο το άγγιγμα ενός δακτύλου κοστίζει 1,99 $ και μπορεί να παιχτεί σε iPhone, iPad και Mac.

Όταν διάβασα την πηγή της ιστορίας, την κατέβασα και απορροφήθηκα αμέσως! Είναι ένα απλό αλλά πολύ διασκεδαστικό και φαίνεται εκπληκτικό – είναι πολύ εύκολο να βυθιστείτε στο παιχνίδι για να βεβαιωθείτε ότι ο Τζο θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και θα μαζέψει όλα τα νομίσματα!

https://twitter.com/NoMansSky/status/1486670564962017290?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1486670564962017290%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.indy100.com%2Fnews% 2Fdeveloper-brings-back-iphone-game-after-request-from-parent-of-child-with-autism

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του email:

Γεια γεια“,

Το όνομά μου είναι . Είμαι από το και γράφω αυτό το γράμμα για λογαριασμό του γιου μου, Jack. Ο Τζακ είναι 8 ετών, είναι για το πιο γλυκό παιδί στον πλανήτη και έχει διαγνωστεί με Αυτισμό.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, τα παιδιά με αυτισμό αντιμετωπίζουν πάρα πολλούς αγώνες, μεταξύ των οποίων κυριότεροι είναι οι μεγάλες δυσκολίες με τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Ωστόσο, ένα από τα πράγματα που επέτρεψαν σε εμένα και τον Τζακ να δεθούμε είναι η κοινή μας αγάπη για τα βιντεοπαιχνίδια, ειδικά τον Τζο Ντάντζερ. Ο Τζακ ΑΓΑΠΕΙ τον Τζο. Αγαπά τα πάντα πάνω του. Έχει μια συλλογή από μοτοσυκλέτες παιχνιδιών που είναι οι «Κίνδυνοι Joe» του. Κάθε μοτοσυκλέτα που βλέπουμε στο δρόμο είναι „Joe Danger“. Ένα από τα πρώτα πράγματα | ακούω κάθε μέρα όταν μπαίνω στην πόρτα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά είναι „Έλα, μπαμπά, πάμε να παίξουμε τον Τζο Ντάντζερ!“ Το να μπορείς να πεις αυτή την πρόταση είναι μια ΜΑΖΙΚΗ συμφωνία για το παιδί με αυτισμό.

Ο Joe Danger επέτρεψε στον Jack να αλληλεπιδράσει και να διασκεδάσει με τους φίλους και την οικογένειά του, είτε αγωνίζεται ο ένας εναντίον του άλλου, είτε το Team Nasty, είτε απλώς «αποσυνδέεται» για λίγο και παίρνει λίγο «Τεράστιο αέρα». Εν ολίγοις, το παιχνίδι με τον Τζο επέτρεψε στον Τζακ να βιώσει «κανονικά πράγματα για παιδιά».

Ως γονιός, είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια την αίσθηση που νιώθω βλέποντας την αγνή χαρά στο πρόσωπο του Τζακ που φέρνει ο Τζο Ντάντζερ, γνωρίζοντας τους άλλους αγώνες που βιώνει καθημερινά. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το συναίσθημα είναι καλό.

Τώρα είναι το μέρος όπου ζητώ βοήθεια. Ο Joe Danger όχι μόνο βοήθησε τον Jack με φίλους, αλλά έχει γίνει ένας σημαντικός μηχανισμός αντιμετώπισης για αυτόν. Η έκδοση iPhone του Joe Danger έχει γίνει μια ανταμοιβή για τον Jack που ξεπερνά τις καταστάσεις που όσοι δεν ανήκουν στο φάσμα θεωρούν δεδομένες. Το να κάθεσαι σε ένα θορυβώδες εστιατόριο, να περπατάς σε ένα γεμάτο δωμάτιο, να κάθεσαι στη δουλειά στην τάξη μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό, και σίγουρα είμαι αυτός ο γονέας που λέει „Περάστε το και μπορείτε να έχετε το τηλέφωνο για λίγο“, αλλά δεν το κάνω φροντίδα – τον ​​βοηθά.

Υπήρξαν πάρα πολλές φορές για να μετρήσω εκεί που ξέρω ότι ο Τζακ είναι ανήσυχος με μια δεδομένη κατάσταση, επειδή απλώς θα με κοιτάξει και θα πει „Τότε θα πάρω τον Τζο Ντίνγκερ;“ Είναι ο τρόπος του να λέει «αυτό θα μου κάνει χάλια για λίγο, αλλά ξέρω ότι μπορώ να το ξεπεράσω». Και το κάνει, και ο Joe Danger τον βοηθά να το κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι από τότε που το iOS ενημερώθηκε πριν από λίγο καιρό, ο Joe Danger δεν έχει δουλέψει με τις νέες εκδόσεις και κανείς δεν μπορεί να το βρει πλέον στο App Store. Καθώς τα παιδιά με αυτισμό δυσκολεύονται να αλλάξουν, οποιαδήποτε άλλη εκδοχή απλά δεν θα το κάνει.

Το κατάστημα εφαρμογών, μάλλον επιπόλαια πρέπει να ομολογήσω, προτείνει να „επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή“ για να ενημερώσετε την εφαρμογή για να λειτουργήσει, σαν να ήταν κάτι που γινόταν καθημερινά. Αλλά ο Τζακ μου ζήτησε να το κάνω γι ‚αυτόν, οπότε είμαι εδώ.

Δεν ξέρω καν αν είναι κάτι που θα ήταν εφικτό ή, αν είναι δυνατόν, πόσος χρόνος και προσπάθεια θα έπρεπε να καταβληθούν για να επανέλθει ο Joe και να λειτουργήσει (και να οδηγήσει) με τις νέες εκδόσεις του iOS, αλλά θα σήμαινε τον κόσμο για τουλάχιστον ένα μικρό αγόρι. Και αν αυτό δεν τραβάει αρκετά την καρδιά σας, σκεφτείτε όλο τον θετικό τύπο! Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν ΚΑΠΟΙΑ χρήματα που πρέπει να κερδίσω με την επιστροφή του Joe Danger στο κατάστημα εφαρμογών… Σκέφτηκα ότι η έκκληση τόσο στο συναίσθημα όσο και στον κυνισμό θα αντιστάθμιζε αποτελεσματικά τα στοιχήματά μου.

Τέλος πάντων, αν μη τι άλλο θέλω να ευχαριστήσω εσένα και την ομάδα για τις ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαράς που πρόσφερες στον γιο μου, και για όλες τις φορές που βοήθησες εμένα και τον Jack να μπορέσουμε να ξεχάσουμε τις δυσκολίες, τα ραντεβού θεραπείας , επισκέψεις γιατρών, και όλα τα υπόλοιπα για λίγο και απλά αφήστε τον να «γίνει παιδί». Μπορώ ειλικρινά να σώσω ότι έχει κάνει τη διαφορά στη ζωή του. Το να βοηθάτε παιδιά με αναπηρίες μπορεί να μην είναι κάτι που καταλάβατε ότι θα κάνατε όταν κάνατε τον Joe Danger πριν από όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είναι κάτι που κάνετε και σας είμαι ευγνώμων για αυτό.

Πηγή: Indy100