Οι ιδιοκτήτες πρακτικής πρέπει να ορίσουν τον πιο σημαντικό αριθμό τους με τον Lee B #170

Οι ιδιοκτήτες πρακτικής πρέπει να ορίσουν τον πιο σημαντικό αριθμό τους με τον Lee B #170

Januar 24, 2023 0 Von admin

Γνωρίζετε τον πιο σημαντικό αριθμό σας; Σε αυτό το επεισόδιο, ο Lee Benson εμβαθύνει στο πώς η Μεθοδολογία του Νου μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν και να επικεντρωθούν στον πιο σημαντικό αριθμό τους. Μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο αυτή η μεθοδολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τη διαλειτουργική συνεργασία των επιχειρήσεων να αρχίσει να συμβαίνει, να εντοπίζουν γρήγορα ευκαιρίες, να παραμείνουν σε καλό δρόμο με τους στόχους και πολλά άλλα. Αξιοποιήστε αυτήν την απλή μέθοδο και ξεκινήστε να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας!

Ο Lee Benson είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Execute to Win (ETW). Το ETW βοηθά τους οργανισμούς να συνεργάζονται καλύτερα για να βελτιώσουν αυτό που είναι πιο σημαντικό. Στα 40 χρόνια του ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Lee ανέπτυξε μια μεθοδολογία λειτουργίας που ονομάζεται Μεθοδολογία MIND (Most Important Number and Drivers) που βελτιώνει την ευθυγράμμιση, την ικανότητα λήψης αποφάσεων και την κουλτούρα λογοδοσίας οποιουδήποτε οργανισμού. Η Μεθοδολογία MIND περιγράφεται στο βιβλίο του, Ο πιο σημαντικός αριθμός σαςπου είναι μπεστ σέλερ της Wall Street Journal και του USA Today.

Βασικά σημεία:

The Mind Methodology for Rapid Growth in Healthcare

Πώς να δημιουργήσετε ένα σκόπιμα επιχειρησιακό λειτουργικό σύστημα

Εφαρμογή της Μεθοδολογίας του Νου και Δημιουργία Σημαντικής Αξίας

Τι χρειάζεστε για να διατηρήσετε τις συναντήσεις σας εστιασμένες και παραγωγικές

Τυλίγοντας!

Θέλετε να συνδεθείτε με τον Lee; Ακολούθησέ τον LinkedIn. Κατευθύνομαι προς ETWκαι βελτιώστε τον πιο σημαντικό αριθμό σας!

Βασικά αποσπάσματα:

«Στη μεθοδολογία του μυαλού, ο στόχος είναι να παίρνετε κάθε απόφαση, κάθε ενέργεια που κάνει κάθε μέλος της ομάδας με στόχο τη βελτίωση του πιο σημαντικού». – Λι Μπένσον

«Όταν ένας ηγέτης σούπερ σταρ βρίσκεται στο δωμάτιο, δεν έχει σημασία ποια εργαλεία χρησιμοποιεί, έχει πάντα το σωστό αποτέλεσμα επειδή είναι επικεντρωμένος στο τελικό αποτέλεσμα». – Λι Μπένσον

Έχετε εγγραφεί ακόμα; Τώρα μπορείς!

Εγγραφείτε στο Podcast μετατροπής ασθενών και μην χάσετε ποτέ νέο επεισόδιο!

Εγγραφείτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή podcast μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Apple Podcast, Google Podcasts, Spotify, Ράπτωνή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου intrepy.com

Μη διστάσετε να συνδεθείτε μαζί μου LinkedIn, Κελάδημα, Facebookκαι Ίνσταγκραμ

Αυτό που κάνουμε

Ρίξτε μια ματιά στον Οργανισμό Μάρκετινγκ Υγείας – Intrepy Healthcare Marketing

Δείτε την πλατφόρμα εκπαίδευσης συνδέσμου γιατρών μας – Physician Liaison University

Αφήστε μια αξιολόγηση και κριτική για άλλους ακροατές!

Ελπίζω ότι βρήκατε αυτό το επεισόδιο και όλα τα άλλα που έχετε ακούσει να είναι χρήσιμα στην ανάπτυξή σας ως έμπορος υγειονομικής περίθαλψης ή ιδιοκτήτης ιατρείου. Σκεφτείτε να αφήσετε μια κριτική σε ένα από τα παραπάνω κανάλια.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βαθμολογήσετε το podcast Apple Podcast και αφήστε μας μια σύντομη κριτική! Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στο Stitcher.

Οι βαθμολογίες και οι κριτικές σας βοηθούν να εμφανιστεί το podcast σε νέους ακροατές. Τα σχόλιά σας με ενημερώνουν επίσης για το πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω καλύτερα.

Ευχαριστώ που άκουσες. Justin & Kelley Knott

Αυτό Θέση δημοσιεύτηκε αρχικά σε αυτόν τον ιστότοπο