Οδηγός Magento 2 Advanced Reporting 101 για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου

Οδηγός Magento 2 Advanced Reporting 101 για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου

Januar 3, 2023 0 Von admin

Magento 2 Advanced

Καθώς ο ανταγωνισμός γίνεται έντονος κάθε μέρα, είναι δύσκολο να διευθύνεις μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις που συνήθως συνοδεύουν την προσέλκυση πελατών στην επιχείρησή σας.

Ακόμα κι αν έχετε καταφέρει να προσελκύσετε μια ομάδα πελατών στο κατάστημά σας, πρέπει να αφιερώσετε τον χρόνο και τις προσπάθειές σας για να πείσετε τους πελάτες να κάνουν αγορές. Είναι αναμφίβολα το πιο δύσκολο κομμάτι της λειτουργίας οποιασδήποτε επιχείρησης.

Έτσι, για να σταθείτε στον ανταγωνισμό, πρέπει να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια και να σχεδιάσετε στρατηγική για να πετύχετε τους στόχους σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να γευτείτε την αποτυχία που κανείς δεν θα ήθελε, σωστά;

Μία από τις καλύτερες προσεγγίσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε είναι να αναλύετε περιοδικά την απόδοση του eStore σας. Και μπορείτε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο με τη βοήθεια ενός αποτελεσματικού συστήματος ανάλυσης. Θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να χρησιμοποιήσει την πραγματική δύναμη των δεδομένων, η οποία βοηθά στη διευκόλυνση καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων.

Σε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό, θα σας ενημερώσουμε σχεδόν τα πάντα για το Προηγμένες αναφορές και αναλύσεις Magento 2 ότι εσείς, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει απαραίτητα να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα. Λοιπόν, τώρα, ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο:

Ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συνήθως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι προκλήσεις είναι κοινές κατά τη λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Ας καταλάβουμε λίγο για αυτά στην επόμενη ενότητα:

 • Για την επιτυχή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και την αποτελεσματική διαχείριση κεφαλαίων και χρόνου, θα χρειαστείτε συνεχή ανάλυση των εσόδων του καταστήματος, των μοντέρνων προϊόντων, των στατιστικών στοιχείων και άλλων ζωτικών λεπτομερειών. Είναι εξίσου σημαντικό για εσάς να επεξεργάζεστε αυτά τα δεδομένα με ακρίβεια και ταχύτητα.
 • Η διεξαγωγή μιας ενδελεχούς ανάλυσης των πληροφοριών που σχετίζονται με τις πωλήσεις είναι επίσης πολύ σημαντική, καθώς θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Μπορείτε ακόμη και να αναγνωρίσετε τα αδύναμα και ισχυρά σημεία πωλήσεών σας. Και πάλι θα σας βοηθήσει να πάρετε συνετές επιχειρηματικές αποφάσεις.

ο Magento Οι προεπιλεγμένες αναφορές είναι επαρκείς για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που συζητήθηκαν. Αλλά δεν έχεις δίκιο! Η προεπιλεγμένη δυνατότητα του Magento σάς παρέχει μόνο την αξιολόγηση των βασικών αναφορών του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Ωστόσο, εάν ανυπομονείτε να δημιουργήσετε προηγμένες αναφορές και θέλετε να παρακολουθείτε τις μηνιαίες ή ημερήσιες πωλήσεις σας και να προσαρμόζετε τις αναφορές, η εγκατάσταση μιας σχετικής επέκτασης ή προσθήκης είναι πάντα μια καλή ιδέα. Θα κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη. Αναρωτιέστε πώς; Ας μάθουμε στην παρακάτω ενότητα:

Πώς μπορεί η προηγμένη επέκταση αναφοράς Magento 2 να βοηθήσει την επιχείρησή σας;

Magento 2 Σύνθετες αναφορές και αναλύσεις Η επέκταση είναι ένα όφελος για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Προσφέρει τρεις ενημερωτικούς πίνακες εργαλείων πελατών, πωλήσεων και προϊόντων, όπου μπορείτε να ελέγξετε προσεκτικά τα στατιστικά του καταστήματός σας.

Επίσης, με τη βοήθειά του, μπορείτε να δημιουργήσετε βελτιωμένες αναφορές για το eStore σας. Η εγκατάσταση αυτού του πρόσθετου θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τις ταχέως μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών, να εξερευνήσετε και να συγκρίνετε την απόδοση των πωλήσεων σε διαφορετικές περιόδους και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αναφορές σύμφωνα με τις μοναδικές σας απαιτήσεις.

Σας παρέχει επίσης την αξιολόγηση όλων των κρίσιμων μετρήσεων που σας βοηθούν να λαμβάνετε αποτελεσματικές στρατηγικές αποφάσεις και ακριβείς επιχειρηματικές προβλέψεις. Το καλύτερο μέρος αυτής της επέκτασης είναι ότι είναι συμβατή με multi-store. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε και τα δεδομένα σας για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της εγκατάστασης αυτής της προσθήκης στο κατάστημά σας;

Η επιχείρησή σας μπορεί να αποκομίσει πολλά ελκυστικά οφέλη εγκαθιστώντας αυτήν την επέκταση. Θα σας ενημερώσουμε για μερικά από τα σημαντικά σε αυτήν την ενότητα για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πολύ καλύτερα. Λοιπόν, ας μάθουμε:

 • Λειτουργεί αποτελεσματικά για να ενισχύσει τις πωλήσεις σας, προσφέροντας λεπτομερή εικόνα για τις απαιτήσεις των πελατών.
 • Βοηθά στην εξοικονόμηση του πολύτιμου χρόνου σας, καθώς μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις σημαντικές μετρήσεις πωλήσεων σε ένα μόνο εργαλείο.
 • Σας βοηθά να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική πωλήσεων που βασίζεται σε ακριβείς αναφορές.
 • Βοηθά να αποκτήσετε μια επισκόπηση της απόδοσης του καταστήματός σας.
 • Σας παρέχει την ευκαιρία να αναλύσετε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων πωλήσεων.
 • Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με το προϊόν.
 • Σας βοηθά να πραγματοποιήσετε μια ακριβή ανάλυση της συμπεριφοράς των πελατών.

Πώς διαφέρει η προηγμένη επέκταση αναφοράς Magento 2 του ZealousWeb από άλλες διαθέσιμες επιλογές στην αγορά;

Η ZealousWeb ξεκίνησε το Magento 2 Σύνθετες αναφορές και αναλύσεις επέκταση για να κάνετε το επιχειρηματικό ταξίδι σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο εύκολο. Είναι μια απίστευτα ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη σουίτα αναλυτικών στοιχείων που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τις προεπιλεγμένες αναφορές Magento με κάθε δυνατό τρόπο.

Το πρόσθετο που δημιουργήθηκε από τους ειδικούς προγραμματιστές τους τείνει να προσφέρει 25+ νέες αναφορές στην εγγενή λειτουργικότητα του Magento 2. Αυτό το πρόσθετο έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο διαχειριστής να μπορεί να ελέγξει αμέσως τα δεδομένα που σχετίζονται με τις πωλήσεις, τους πελάτες και τα προϊόντα.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της προσθήκης τους είναι ότι διαθέτει τρεις ελκυστικούς πίνακες εργαλείων: πωλήσεις, πελάτης και προϊόν. Και κάθε ενότητα αυτής της επέκτασης έχει σχετικές αναφορές, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε τα αναλυτικά στοιχεία του καταστήματός σας στο επόμενο επίπεδο.

Ο προγραμματισμός ειδοποιήσεων email για τυχόν ενσωματωμένες ή προσαρμοσμένες αναφορές είναι επίσης πολύ εύκολος με αυτήν την επέκταση. Μπορείτε να επιλέξετε το χρόνο ειδοποίησης και την περίοδο δεδομένων ως διαχειριστής. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αναφορές Magento 2 σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Σύνθετες αναφορές της επέκτασης Magento 2, θα μπορούσατε να καταλάβετε ποια συγκεκριμένα προϊόντα του καταστήματός σας μπορούν να λάβουν περισσότερες μετατροπές. Μπορείτε ακόμη και να έχετε μια σαφή ιδέα για το ποιος θα αγοράσει πιθανότατα τα προϊόντα σας.

Έτσι, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα εγκαθιστώντας την επέκταση Magento 2 του ZealousWeb, από τον προγραμματισμό ειδοποιήσεων μέσω email έως τη σύγκριση των πωλήσεών σας.

Γενικά χαρακτηριστικά της επέκτασης προηγμένης αναφοράς Magento 2 του ZealousWeb

 • Αυτό το πρόσθετο παρέχεται με τη διαθεσιμότητα 25+ έτοιμων προς χρήση αναφορών.
 • Περιέχει επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παρακολούθηση όλων των δεδομένων πελατών, πωλήσεων και προϊόντων.
 • Αυτή η επέκταση υποστηρίζει ανάλυση για πολλούς ιστότοπους.
 • Έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε ειδοποιήσεις μέσω email για οποιαδήποτε αναφορά.
 • Έρχεται με τη συμπερίληψη των ταμπλό προϊόντων, πελατών και πωλήσεων.
 • Σας βοηθά να πραγματοποιήσετε μια λεπτομερή σύγκριση πωλήσεων για διαφορετικά εύρη δεδομένων.
 • Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση για να εμφανίσετε δεδομένα με βάση μια συγκεκριμένη περίοδο, π.χ. Έτος, Μήνας ή Ημέρα.

Με λίγα λόγια

Ελπίζουμε ότι έχουμε ξεκαθαρίσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το Magento 2 Σύνθετες αναφορές και αναλύσεις επέκταση. Είτε είστε εντελώς νέος στην επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου είτε έχετε ήδη δημιουργήσει την παρουσία σας, η εγκατάσταση αυτού του πρόσθετου σίγουρα θα ενισχύσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας κάνοντας την εργασία σας εύκολη.

Όχι μόνο αυξάνετε τα έσοδα από τις πωλήσεις σας, αλλά αυτή η φανταστική επέκταση θα σας προσφέρει επίσης πολύτιμες πληροφορίες για τις τάσεις και τις εξαρτήσεις των πωλήσεων. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να λαμβάνετε στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις κάθε φορά, που θα οδηγούσαν τα δεδομένα.

Με βάση την προτίμησή σας, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμες αναφορές ηλεκτρονικού εμπορίου είτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αναφορές από την αρχή για να ταιριάζουν με τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Γιατί να περιμένετε να αποκτήσετε όλα αυτά τα ειδικά προνόμια εγκαθιστώντας μια αποτελεσματική επέκταση στο κατάστημά σας Magento; Επικοινωνήστε με το ZealousWeb σήμερα για να προγραμματίσετε μια συζήτηση με τον προγραμματιστή της προσθήκης. Είναι αφοσιωμένοι στην παροχή απαντήσεων σε όλες τις ερωτήσεις.