Οδηγός για τις στρατηγικές ψηφιακής διαφήμισης για τους γιατρούς το 2021

Οδηγός για τις στρατηγικές ψηφιακής διαφήμισης για τους γιατρούς το 2021

Januar 31, 2023 0 Von admin

Ανεξάρτητα από την πρακτική που διαθέτετε, το SEO και η PPC μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την προσέγγιση νέων ασθενών.

Ενώ το παραδοσιακό μάρκετινγκ ήταν αρκετό για να τα βγάλετε πέρα ​​και να διατηρήσετε την πρακτική σας σε ανάπτυξη, σήμερα μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης σημαίνει τα πάντα.

Εάν δεν είστε παρόντες στον Ιστό και δεν εργάζεστε σκληρά για να δημιουργήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, θα μπορούσατε να δείτε τα έσοδά σας να αρχίζουν να μειώνονται.

Το βουνό του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι δύσκολο να αναρριχηθεί. Ειδικά στον ιατρικό χώρο, η εύρεση της σωστής στρατηγικής μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης δεν είναι εύκολη. Όσον αφορά την κατανόηση του ψηφιακού μάρκετινγκ, είναι σημαντικό πρώτα να κατανοήσετε τις πολλές πτυχές του SEO και της πληρωμής ανά κλικ (PPC). Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε τι πρέπει να γνωρίζετε για να βελτιώσετε το SEO και το PPC σας για τους γιατρούς.

Πώς λειτουργεί το SEO;

Η Ιατρική Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου για τη βελτίωση της κατάταξης στο Google, το Yahoo, το Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης. Κάθε φορά που αναζητούμε κάτι μέσω μιας μηχανής αναζήτησης, γενικά κάνουμε κλικ σε ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα που βλέπουμε.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η στρατηγική για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φτάσει στην πρώτη θέση στην αναζήτηση. Δεδομένου ότι οι χρήστες κάνουν κλικ στους συνδέσμους που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, είναι ζωτικής σημασίας να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να εμφανιστείτε σε ένα από αυτά τα κορυφαία αποτελέσματα.

Πολλοί τεχνικοί και μη τεχνικοί παράγοντες συμβάλλουν στην ενίσχυση της κατάταξης ενός ιστότοπου, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που βρίσκονται πάνω από τα υπόλοιπα όσον αφορά τη σημασία: λέξεις-κλειδιά μεγάλου όγκου, ποιοτικό περιεχόμενο και χρήσιμες ετικέτες τίτλου και μετα-περιγραφές.

Μια ενεργή στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου

Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της έρευνας λέξεων-κλειδιών για να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά που αναζητούν περισσότερο οι χρήστες. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μια ποικιλία λέξεων-κλειδιών που επικεντρώνονται στις υπηρεσίες και τη φροντίδα που παρέχετε. Αφού βρείτε τις λέξεις-κλειδιά που θα θέλατε να στοχεύσετε, ήρθε η ώρα να προσθέσετε αυτές τις λέξεις σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Η Google γίνεται πολύ έξυπνη καθώς θα κατατάσσει τους ιστότοπους υψηλότερα εάν έχουν πιο σχετικό, ποιοτικό περιεχόμενο στις σελίδες τους. Ωστόσο, δεν θέλετε ποτέ να γεμίσετε υπερβολικά το περιεχόμενό σας με λέξεις-κλειδιά, καθώς μπορεί να δείτε πτώση στην κατάταξη.

Λάβετε υπόψη ότι το μήκος είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την καλή κατάταξη για ένα συγκεκριμένο κομμάτι περιεχομένου που δημιουργείτε. Πάρτε για παράδειγμα ότι θέλετε να στοχεύσετε την επισκεψιμότητα αναζήτησης για το „κόστος της αυξητικής στήθους“.

Για να το κάνετε αυτό, θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσετε μια ανάρτηση ιστολογίου 2.000 λέξεων με θέμα «Ποιο είναι το κόστος μιας αυξητικής στήθους;». Βεβαιωθείτε ότι είναι σε βάθος, περιέχει λέξεις-κλειδιά μακριάς ουράς και περιλαμβάνει κατάλληλες ετικέτες H.

Με βάση την έρευνα, η μέση ανάρτηση ιστολογίου στην 1η θέση είναι 1.890 λέξεις. Δείτε το παρακάτω γράφημα.

μάρκετινγκ περιεχομένου SEO

μέσω του Neil Patel

Google My Business για Τοπικό SEO

Μια εξαιρετική στρατηγική τοπικής SEO δεν περιλαμβάνει μόνο την εστίαση στον ιστότοπό σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι στρέφετε την προσοχή σας σε κρίσιμους ιστότοπους τρίτων και επηρεάζετε τις κατατάξεις αναζήτησης.

Το νούμερο 1 μέρος για να ξεκινήσετε είναι η διεκδίκηση, η επαλήθευση και η ολοκλήρωση σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δικό σας Google My Business. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες NAP (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.λπ.) ταιριάζουν ακριβώς με τις πληροφορίες στη σελίδα επικοινωνίας σας στον ιστότοπο.

Αφού το κάνετε αυτό, φροντίστε να δώσετε έμφαση στη δημιουργία νέων κριτικών στη σελίδα GMB, καθώς αυτός είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες τοπικής κατάταξης όταν κάποιος αναζητά τον τύπο της πρακτικής σας.

Τι είναι η ΔΕΗ (Pay Per Click)

Το SEO περιλαμβάνει την επίτευξη της κορυφής των «οργανικών» αποτελεσμάτων αναζήτησης που είναι οι μη διαφημιζόμενες αναζητήσεις. Για να μεταβείτε στις κορυφαίες κουλοχέρηδες, πρέπει να εισέλθετε στον κόσμο της ιατρικής διαφήμισης ppc pay per click ή της PPC. Τα κορυφαία 2-3 αποτελέσματα που περιέχουν τη λέξη „Διαφήμιση“ πληρώνονται μέσω της πλατφόρμας Google Ads.

Λύσεις ppc διαφημιστικής εταιρείας Google

Αν και είναι δυνατό να φτάσετε στην #1 θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης Google, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσετε σε αυτό το σημείο με οργανικές προσπάθειες SEO.

Επομένως, μια ταχύτερη, πιο άμεση λύση ονομάζεται πληρωμή ανά κλικ. ΔΕΗ (πληρωμή ανά κλικ); είναι μια στρατηγική όπου οι εταιρείες χρεώνονται ένα τέλος κάθε φορά που γίνεται κλικ στον σύνδεσμό τους. Αυτοί είναι σύνδεσμοι χορηγίας που τοποθετούνται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google και μπορούν να παράγουν μεγάλο αριθμό κλικ.

Ενώ το SEO κερδίζει αυτές τις κορυφαίες οργανικές θέσεις με την πάροδο του χρόνου, η PPC είναι μια συντόμευση στο μπροστινό μέρος της γραμμής — φυσικά με χρέωση. Χρησιμοποιώντας τη ΔΕΗ, οι διαφημιστές υποβάλλουν προσφορές για την αντιληπτή αξία ενός κλικ. Αυτή η τιμή καθορίζεται από τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται, τον όγκο αναζήτησης, την πλατφόρμα και τον τύπο κοινού που εμπλέκονται. Συνήθως, εάν προσπαθείτε να στοχεύσετε μια λέξη-κλειδί με υψηλή αναζήτηση, όπως „υγειονομική περίθαλψη“, αυτό θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα ανά κλικ.

Ένα μείγμα και των δύο κόσμων

Τώρα μπορεί να αναρωτιέστε? πρέπει να επικεντρωθώ στο SEO ή στη ΔΕΗ; Η απλή απάντηση — ένας συνδυασμός και των δύο μπορεί να είναι ιδανικός. Ενώ μια αποτελεσματική καμπάνια SEO για την υγειονομική περίθαλψη θα σας προσφέρει την πιο οικονομική έκθεση με την πάροδο του χρόνου, αποτελεσματική στρατηγική της ΔΕΗ μπορεί να σας φέρει εξαιρετικά στοχευμένα αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα.

Καθώς η PPC συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα, η διαφήμιση στο Google και στο Bing θα γίνεται όλο και πιο ακριβή. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ η ΔΕΗ είναι ένα κρίσιμο συστατικό μιας επιτυχημένης στρατηγικής, δεν θέλετε να βασιστείτε σε αυτήν μακροπρόθεσμα για να αυξήσετε τα έσοδα.

Ωστόσο, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή και την εστίαση της επιχείρησής σας, μπορεί να χρειαστούν 3, 6 ή και 12 μήνες για να αναπτύξετε το SEO σας οργανικά και αυτός είναι ο χρόνος που δεν μπορείτε να περιμένετε να οδηγήσετε δυνητικούς πελάτες στην επιχείρηση.

Επομένως, η αξιοποίηση του Google Ads είναι μια εξαιρετική λύση για τις επιχειρήσεις, καθώς εφαρμόζουν μια μακροπρόθεσμη οργανική στρατηγική SEO για την επιχείρησή τους. Καθώς αρχίζετε να αποφέρετε τους καρπούς της εργασίας σας στο SEO, μπορείτε να μετατοπίσετε μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού προς αυτή την κατεύθυνση, μειώνοντας τη μηνιαία διαφημιστική δαπάνη.

Έχουμε δει αυτή τη στρατηγική να κερδίζει υψηλά επίπεδα αποτελεσμάτων και εσόδων για τους πελάτες μας, παραμένοντας παράλληλα σε συμφωνία με τους προϋπολογισμούς τους μακροπρόθεσμα.

Βελτιώστε το SEO και τη PPC για το τέλος της ιατρικής σας πρακτικής

Η βελτίωση της στρατηγικής σας SEO και PPC ξεκινά με την κατανόηση των αξιών που εξυπηρετούν και μαθαίνοντας πώς να αξιοποιήσετε το καθένα ή ιδανικά ένα μείγμα ή και τα δύο για να αναπτύξετε μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ για την πρακτική σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, ρίξτε μια ματιά στις υπηρεσίες ιατρικού μάρκετινγκ που προσφέρουμε.