Νέο Γραφείο „Absolute Web“ στη Λισαβόνα, για να αυξήσουμε την ευρωπαϊκή και παγκόσμια παρουσία μας

Νέο Γραφείο „Absolute Web“ στη Λισαβόνα, για να αυξήσουμε την ευρωπαϊκή και παγκόσμια παρουσία μας

Januar 15, 2023 0 Von admin

Ως μέρος της στρατηγικής μας για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ανάπτυξη, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το νέο μας γραφείο Λισαβόνα, Πορτογαλία. Η Absolute Web επιδιώκει να έχει περισσότερη παρουσία στην Ευρώπη για να υποστηρίζει πελάτες σε διαφορετικές ζώνες ώρας μέσω ανάπτυξης, μάρκετινγκ και υπηρεσιών UI/UX.

Absolute Web - Γραφείο Πορτογαλίας

Αυτή η νέα τοποθεσία είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην παγκόσμια ανάπτυξη του Absolute Web και τοποθετείται στρατηγικά μεταξύ των γραφείων μας στις ΗΠΑ και την ΕΕ, χρησιμεύοντας ως εξαιρετικός κόμβος συνεργασίας για τους ειδικούς λύσεων, τους διαχειριστές έργων, τους σχεδιαστές UI/UX και τους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την απαράμιλλη εμβέλεια και τη φήμη μας στην Πορτογαλία, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Πορτογαλία είναι μια εξαιρετικά στρατηγική παγκόσμια αγορά επέκτασης για το Absolute Web, χάρη στην τεράστια εμβέλεια και την επιρροή του ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Absolute Web - Γραφείο Πορτογαλίας

Absolute Web - Γραφείο Πορτογαλίας

Σχετικά με το Absolute Web

Η Absolute Web δημιουργεί μάρκες, επιχειρήσεις και λύσεις αιχμής. Πιστεύουμε στη δύναμη της επωνυμίας για τη σύνδεση με τους πελάτες σας. Πιστεύουμε ότι η επωνυμία είναι κάτι περισσότερο από ένα λογότυπο και ορισμένα χρώματα, είναι ένα πλήρες οικοσύστημα που μοιράζεται σε διάφορες πλατφόρμες. Δεσμευόμαστε να δημιουργούμε διαχρονικές επωνυμίες που επικοινωνούν την ιστορία και το μήνυμά σας. Πιστεύουμε ότι η επωνυμία είναι κάτι περισσότερο από ένα λογότυπο και ορισμένα χρώματα, είναι ένα πλήρες οικοσύστημα που μοιράζεται σε διάφορες πλατφόρμες. Μάθετε περισσότερα για το Absolute Web και την κουλτούρα μας εδώ.