Μοντέρνα σχέδια και ιδέες κουζίνας εξωτερικού χώρου

Μοντέρνα σχέδια και ιδέες κουζίνας εξωτερικού χώρου

Februar 16, 2023 0 Von admin
Συλλογή TECNO

Η ανάγκη για καινοτόμες λύσεις κουζίνας εξωτερικού χώρου, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας με βαφή πούδρας, προκαλεί επίσης το ενδιαφέρον για σύγχρονες ιδέες και διατάξεις. Για το σκοπό αυτό, οι μάρκες κουζίνας εξωτερικού χώρου τείνουν προς κομψά σχέδια με καθαρές γραμμές και κομψές επιφάνειες και στυλ.

Ως καινοτόμος σχεδιασμός, η Brown Jordan Outdoor Kitchens είναι η κορυφαία επιλογή αρχιτεκτόνων, διακοσμητών εσωτερικών χώρων και άλλων επαγγελματιών του εμπορίου. Το ντουλάπι μας από ανοξείδωτο ατσάλι 304 και 316 είναι ανθεκτικό και διαθέσιμο σε διάφορα στυλ και διαμορφώσεις. Αυτό το άρθρο συζητά τα στοιχεία του σύγχρονου σχεδιασμού ντουλαπιών και πώς να σχεδιάσετε μια μοντέρνα κουζίνα με τις υπαίθριες κουζίνες Brown Jordan.

Χαρακτηριστικά των Μοντέρνων Σχεδίων

Τα μοντέρνα σχέδια κουζίνας χαρακτηρίζονται από χαρακτηριστικά όπως το χρώμα, το υλικό και η διάταξη. Τα σύγχρονα χρώματα περιλαμβάνουν ουδέτερα, όπως μαύρο, λευκό, γκρι και μπεζ. Τα μεταλλικά και οι απαλοί, ματ τόνοι ενισχύουν την καθαρή και εκλεπτυσμένη σχεδίαση, ειδικά όταν συνδυάζονται με αντίθετα ανοξείδωτα ή μεταλλικά χαρακτηριστικά.

Τα μεταλλικά ντουλάπια, ειδικά από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι η βέλτιστη επιλογή για κουζίνες εξωτερικού χώρου. Η κομψή επιφάνεια του μετάλλου το καθιστά κομψό υλικό για μοντέρνα αισθητική. Οι ανοιχτές διατάξεις κουζίνας είναι δημοφιλείς στους σύγχρονους χώρους, καθώς κάνουν την περιοχή να φαίνεται μεγαλύτερη. Για ένα σύγχρονο σχέδιο, σκεφτείτε μια ευθεία διαδρομή με σχήμα νησίδας ή L.

Στυλ και χρώματα πορτών

Στυλ πόρτας Βενετίας

Για τα παραδοσιακά μας ντουλάπια, προσφέρουμε μια επιλογή από κομψά στυλ πόρτας όπως το Hampton και η Venice. Η επιλογή μας σε πούδρα περιλαμβάνει πάνω από 50 μοναδικές αποχρώσεις, με πολλές επιλογές που ταιριάζουν σε μια σύγχρονη αισθητική. Οι παρακάτω επιλογές περιγράφουν μερικές από τις δημοφιλείς αποχρώσεις μας για μοντέρνα σχέδια.

Μαύρος. Jet Black, Midnight Matte, Night.

Ασημί/Μεταλλικό. Ασήμι 62, Πλατινένιο, Τιτάνιο.

Ασπρο. Κοχύλι Λευκό, Λευκό Lite, Περιστέρι, Λευκό μετάξι.

Γκρί. Ash Grey, Argento, Charcoal, Anthracite Metallic, Mica, Pearl Dark Grey, Τρούφα.

Μπεζ. Champagne 302, Champagne 304, Sandstone.

Καλέστε σήμερα!

Συλλογές ντουλαπιών: TECNO και ELEMENTS

Η Brown Jordan Outdoor Kitchens προσφέρει δύο συλλογές ντουλαπιών με έμφαση στο σύγχρονο στυλ: TECNO και ELEMENTS. Και οι δύο συλλογές δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Daniel Germani. Διαθέτουν προσόψεις θυρών πλήρους ύψους και ενσωματωμένες χειρολαβές για κομψή αισθητική σε όλες τις πλευρές και κομψή, μοντέρνα εμφάνιση.

TECNO

Συλλογή TECNO – Έργο από την Creative Living στο Κολοράντο

Η συλλογή TECNO είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στο κάλεσμα για μοντέρνες ιδέες κουζίνας εξωτερικού χώρου. Η πρόσοψη ενός ύψους της TECNO με ένθετα, συρτάρια που κλείνουν απαλά αποπνέει πολυτέλεια με τις καθαρές γραμμές και την απλοποιημένη εμφάνισή της.

Το TECNO μπορεί να φιλοξενήσει μια ποικιλία διαμορφώσεων και συσκευών για να δημιουργήσει έναν πολυτελή και μοντέρνο υπαίθριο χώρο μαγειρέματος και ψυχαγωγίας. Η ευελιξία του δίνει στους επαγγελματίες την ελευθερία να δημιουργήσουν μια χαρακτηριστική κουζίνα με χώρο μαγειρέματος και υπαίθριο μπαρ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Συλλογή ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η συλλογή μας ELEMENTS οδηγεί την κομψότητα και την κομψότητα σε άλλο επίπεδο. Αυτό το αρθρωτό σύστημα ντουλαπιών είναι ανεξάρτητο, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά σχέδια. Είναι εξίσου στο σπίτι απέναντι σε έναν τοίχο ή ως statement κομμάτι στο κέντρο ενός εξωτερικού χώρου ανέσεων.

Το ELEMENTS είναι μια εξαιρετική λύση για μπαλκόνια ή για να σχεδιάσετε μια εξωτερική κουζίνα σε ένα κατάστρωμα. Η επιλογή για ντουλάπια διέλευσης κάνει αυτό το σύστημα ντουλαπιών να λειτουργεί καλά και ως νησίδα κουζίνας.

Γιατί να επιλέξετε Brown Jordan Outdoor Kitchens;

Το Brown Jordan Outdoor Kitchens προσφέρει όλα τα εργαλεία για την κατασκευή μιας εξωτερικής κουζίνας. Η εσωτερική μας ομάδα σχεδιασμού και το δίκτυο αντιπροσώπων και αντιπροσώπων θα ζωντανέψουν τα σχέδιά σας. Η επένδυση στις υπαίθριες κουζίνες μας σημαίνει μια απρόσκοπτη εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το ντουλάπι μας έχει σχεδιαστεί για να παραμένει ανθεκτικό σε εξωτερικούς χώρους. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσοχή στη λεπτομέρεια με χαρακτηριστικά όπως συρτάρια με απαλό κλείσιμο, φλάντζες βροχής και φινιρίσματα σκόνης ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Η μοντέρνα γοητεία τόσο του TECNO όσο και του ELEMENTS τα καθιστά κατάλληλα για μια απλή κουζίνα στην πίσω αυλή ή για ένα μεγάλο έργο στον τελευταίο όροφο. Για κομψό σχεδιασμό, οποιαδήποτε συλλογή θα κάνει μια τολμηρή δήλωση στον εξωτερικό σας χώρο.

Οι εξωτερικές κουζίνες μας από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πολυτελείς, ανθεκτικές και απαιτούν περιορισμένη συντήρηση. Τα ντουλάπια μας διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις για να ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε εξωτερικό χώρο. Επιλέξτε από μια συλλογή στυλ και επιλογών παλτών πούδρας για να δημιουργήσετε μια καθαρή, μοντέρνα και κομψή κουζίνα εξωτερικού χώρου.

Είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη κουζίνα εξωτερικού χώρου; Περιηγηθείτε στη γκαλερί μας για κομψά σχέδια και επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

Ζητήστε προσφορά