Λάβετε δράση: Κρατήστε τα καταφύγια των ξενοδοχείων ανοιχτά αυτόν τον χειμώνα!

Λάβετε δράση: Κρατήστε τα καταφύγια των ξενοδοχείων ανοιχτά αυτόν τον χειμώνα!

März 3, 2023 0 Von admin

ΑΠΟΨΕ 7 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Νότιου Πόρτλαντ θα ψηφίσει εάν θα επιτρέψει στα ξενοδοχεία στην πόλη τους να συνεχίσουν να λειτουργούν ως καταφύγια έκτακτης ανάγκης μέχρι τις 30 Απριλίου. Εάν αρνηθεί, πολλά από τα άτομα και τις οικογένειες που διαμένουν σε αυτά τα ξενοδοχεία θα εκδιώκονται αυτόν τον μήνα και θα πρέπει να κοιμούνται έξω ή μέσα τα οχήματά τους. Αυτή η επέκταση θα έσωζε τους ανθρώπους από το να φύγουν κυριολεκτικά στο κρύο και θα έδινε περισσότερο χρόνο στην Preble Street και στους συνεργάτες μας για να βρουν εναλλακτικό καταφύγιο και στέγαση για αυτούς. Ευτυχώς, ο Διευθυντής της πόλης του Νότιου Πόρτλαντ και το προσωπικό συνιστούν στο Συμβούλιο να εγκρίνει αυτήν την επέκταση. Αλλά χρειαζόμαστε ακόμα τη βοήθειά σας!

Δυστυχώς, η πόλη έχει προσθέσει μια τροπολογία που θα επιβάλλει πρόστιμα σε ξενοδοχεία που επιτρέπουν σε άτομα ή οικογένειες που χρησιμοποιούν σήμερα τα καταφύγια ξενοδοχείων να πληρώνουν για να παραμείνουν σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο στο Νότιο Πόρτλαντ από την 1η Μαΐου. Είναι πολύ συνηθισμένο για άτομα με χαμηλό εισόδημα σε Το Maine θα πληρώσει τιμές εκτός εποχής για διαμονή σε ξενοδοχεία λόγω της σοβαρής έλλειψης οικονομικά προσιτών κατοικιών στην πολιτεία μας. Υποβάλλοντας όλα τα άτομα που στεγάζονται αυτήν τη στιγμή στο Days Inn ή στο Comfort Inn σε αυτούς τους περιορισμούς, η πόλη του Νότιου Πόρτλαντ αναγκάζει αυτούς τους ανθρώπους να αναζητήσουν καταφύγιο αλλού, αγνοώντας τυχόν κοινοτικούς δεσμούς και πόρους που μπορεί να έχουν στο Νότιο Πόρτλαντ.

Παρακαλούμε στείλτε email ή καλέστε το Δημοτικό Συμβούλιο του Νότιου Πόρτλαντ πριν από την αποψινή συνεδρίαση και:

  • Ευχαριστήστε τον Διευθυντή της πόλης για τη σύστασή του για παράταση και ζητήστε από το συμβούλιο να την υποστηρίξει
  • Ζητήστε να απορριφθεί η τροπολογία που απαγορεύει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν ξενοδοχεία μετά τις 30 Απριλίου

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Νότιου Πόρτλαντ:
[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Στοιχεία επικοινωνίας του South Portland City Manager: southportland.org/departments/executive