Ιδέες και πλεονεκτήματα για αποθήκευση κουζίνας σε εξωτερικό χώρο

Ιδέες και πλεονεκτήματα για αποθήκευση κουζίνας σε εξωτερικό χώρο

Februar 17, 2023 0 Von admin
ντουλάπι αποθήκευσης
Στυλ: Hampton | Χρώμα: Cherry Flame

Ο σχεδιασμός της εξωτερικής κουζίνας έχει πολλά ζητήματα, από τις επιλογές υλικών, τη διάταξη και τις λειτουργικές ανάγκες του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ χώρο (π.χ. αποθήκευση, επιλογή συσκευής). Αν και συχνά δεν είναι απαραίτητο σε πολυοικογενειακά έργα, κουζίνα εξωτερικού χώρου Η αποθήκευση αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για έργα οικιακής κουζίνας σε εξωτερικούς χώρους. Η Brown Jordan® Outdoor Kitchens™ αναγνωρίζει ότι οι λειτουργικές ανάγκες κάθε έργου κουζίνας εξωτερικού χώρου είναι μοναδικές, γι‘ αυτό και προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης. Για το σκοπό αυτό, οι έμπειροι σχεδιαστές μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια εξωτερική κουζίνα που έχει τον ιδανικό χώρο αποθήκευσης για τις ανάγκες του έργου.

Πλεονεκτήματα αποθήκευσης εξωτερικής κουζίνας

Οι εξωτερικές κουζίνες, όταν είναι δυνατόν, θα πρέπει να σχεδιάζονται έτσι ώστε να λειτουργούν ανεξάρτητα από τις εσωτερικές κουζίνες. Δεδομένου ότι η αποθήκευση είναι ζωτικής σημασίας για τις λειτουργίες μαγειρέματος και ψυχαγωγίας της υπαίθριας κουζίνας σας, θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε κάθε έργο οικιακής εξωτερικής κουζίνας. Συμπεριλαμβανομένου άφθονου αποθηκευτικού χώρου χώρος θα σας δώσει την ελευθερία να αποθηκεύσετε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ μαγειρικά και φαγητά σκεύη και προμήθειες στην εξωτερική κουζίνα σας χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο εσωτερικό.

Αποθήκευση χώρος Οι λύσεις είναι επίσης ωφέλιμες επειδή η ύπαρξη ειδικού χώρου για προμήθειες μαγειρέματος και φαγητού, καθώς και η απόρριψη σκουπιδιών, θα διατηρήσει την εξωτερική κουζίνα σας καθαρή και οργανωμένη. Σε περίπτωση που υπαίθρια ψησταριά και ντουλάπια νεροχύτηοι πόρτες θα παρέχουν επιλογές αποθήκευσης για το εσωτερικό των ντουλαπιών, καθώς και πρόσβαση σε συντήρηση για υδραυλικές εγκαταστάσεις, γραμμές αερίου και δεξαμενές προπανίου.

Λύσεις αποθήκευσης εξωτερικής κουζίνας

στοιχεία εξωτερική κουζίνα

Λύσεις για υπαίθρια αποθήκευση κουζίνας είναι διαθέσιμες σε διάφορες επιλογές. Ντουλάπια εξωτερικού χώρου με διαφορετικές διαμορφώσεις μπορεί να πετύχει οποιαδήποτε ανάγκη έχετε για αποθήκευση. Σύμφωνα με το μέγεθος, τη διάταξη και τις ανάγκες του εξωτερικού σας χώρου, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές διαμορφώσεις και πλάτη ντουλαπιών με πόρτες πλήρους ύψους, πόρτες και συρτάρια ή πολλά συρτάρια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε επιλογές για ράφια για την αποθήκευση αντικειμένων και συρτάρια θέρμανσης κάτω από την εξωτερική σχάρα για να αποθηκεύσετε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό πριν το σερβίρισμα.

Άλλες λύσεις για εξωτερική κουζίνα με αποθήκη περιλαμβάνω ντουλάπια τοίχου και υπαίθρια νησιά κουζίνας. Τα ντουλάπια τοίχου είναι εξαιρετικά για την αποθήκευση σερβίτσιων και ποτηριών. Υπαίθρια νησιά κουζίνας είναι ωφέλιμα τόσο για την πρόσθετη αποθήκευση όσο και για την παροχή ενός χρησιμοποιήσιμου χώρου εργασίας για την προετοιμασία του φαγητού. Τα Islands μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν ψησταριές και άλλες συσκευές μαγειρέματος, για μεγαλύτερη ευκολία.

Γιατί να επιλέξετε Brown Jordan Outdoor Kitchens;

Η Brown Jordan Outdoor Kitchens κατασκευάζει ανθεκτικά ντουλάπια από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας 304 ή 316 που είναι ταυτόχρονα κομψά και λειτουργικά. Το ντουλάπι μας μπορεί να είναι επικαλυμμένο σε σκόνη σε μια ποικιλία χρωμάτων και υφών, και προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από στυλ πορτών και στυλ λαβών για να ολοκληρώσετε την αισθητική σας.

Ζητήστε προσφορά

Το ντουλάπι μας διατίθεται σε εκατοντάδες μεγέθη σε βήματα των 3″, με πίσω και ακραία πάνελ για ολοκληρωμένη εμφάνιση σε όλες τις πλευρές. Μας ντουλάπια βάσης διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις, συμπεριλαμβανομένων θυρών πλήρους ύψους, θυρών και συρταριών ή πολλαπλών συρταριών. Κατασκευάζουμε επίσης ντουλάπια νεροχύτη και γκριλ με πόρτες για πρόσβαση σε υδραυλικά και συντήρηση, καθώς και συρόμενα ντουλάπια απορριμμάτων και ντουλάπια τοίχου. Μας ντουλάπια συσκευών έχουν σχεδιαστεί για να στεγάζουν σχεδόν κάθε εξωτερική συσκευή στην αγορά, με κιτ περιποίησης διαθέσιμα για καθαρή, ενσωματωμένη εμφάνιση των συσκευών σας.

Εκτός από τους τυπικούς συνδυασμούς πόρτας, συρταριού και ραφιών, η αποθήκευση σε εξωτερικό χώρο μπορεί να επιτευχθεί με χαρακτηριστικά όπως ένθετα εξωτερικά συρτάρια κουζίνας και ντουλάπια διέλευσης που είναι προσβάσιμα και από τις δύο πλευρές μιας υπαίθριας νησίδας κουζίνας. Η Brown Jordan Outdoor Kitchens προσφέρει αυτές τις καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης και προσβασιμότητας με την ευρωπαϊκή μας έμπνευση TECNO και ΣΤΟΙΧΕΙΑ συλλογές. Και οι δύο συλλογές είναι κομψές, μοντέρνες και προσφέρουν πολλές λύσεις αποθήκευσης που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

tecno εξωτερική κουζίνα

Η υπαίθρια αποθήκευση κουζίνας είναι ζωτικής σημασίας για έναν λειτουργικό χώρο μαγειρέματος και διασκέδασης. Η αποθήκευση προσφέρει πολλά οφέλη, όπως την εξάλειψη της ανάγκης να επιστρέψετε στο εσωτερικό για προμήθειες. Οι επιλογές αποθήκευσης περιλαμβάνουν νησίδες, ντουλάπια τοίχου, ράφια και διάφορες διαμορφώσεις πόρτας/συρταριού. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αποθήκευσης, η Brown Jordan Outdoor Kitchens προσφέρει πολλούς τύπους ντουλαπιών από ανοξείδωτο χάλυβα για να ολοκληρώσετε την όμορφη και λειτουργική εξωτερική κουζίνα που πάντα επιθυμούσατε!

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε μια εξωτερική κουζίνα που περιλαμβάνει άφθονο χώρο αποθήκευσης για τις υπαίθριες ανάγκες μαγειρέματος και ψυχαγωγίας σας. Καλέστε το κουζίνα εξωτερικού χώρου ειδικοί σχεδιασμού στο Brown Jordan Outdoor Kitchens για μια προσφορά!

Καλέστε σήμερα!