Ιδέες για Μικρή Εξωτερική Κουζίνα: Ψητοπωλείο

Ιδέες για Μικρή Εξωτερική Κουζίνα: Ψητοπωλείο

Februar 13, 2023 0 Von admin

Οι εξωτερικές κουζίνες μπορούν να σχεδιαστούν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν ουσιαστικά σε κάθε τοποθεσία. Ακόμα κι αν ο εξωτερικός σας χώρος είναι περιορισμένος σε μέγεθος, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε μια λειτουργική εξωτερική κουζίνα. Μια μικρή εξωτερική κουζίνα μπορεί να περιλαμβάνει τα απαραίτητα για μαγείρεμα και διασκέδαση και να ταιριάζει άψογα στον χώρο σας.

Ένας μικρός εξωτερικός χώρος κουζίνας έχει ντουλάπι 10 ή λιγότερων ποδιών σε σχήμα L ή ευθεία διαδρομή. Οι μικρές υπαίθριες κουζίνες συνήθως λειτουργούν ως σταθμοί ψησίματος ή bartending. Λόγω περιορισμών μεγέθους, περιλαμβάνουν μόνο τα απαραίτητα για υπαίθριο μαγείρεμα και προετοιμασία φαγητού (ψησταριά, νεροχύτης, σκουπίδια, αποθηκευτικός χώρος).

Σε αυτό το άρθρο, εξερευνούμε έναν σταθμό ψησίματος ως μια δημοφιλή ιδέα για μικρή εξωτερική κουζίνα. Με το Brown Jordan Outdoor Kitchens, θα ανακαλύψετε όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα σταθμό ψησίματος και προετοιμασίας από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι επιλογές μας για τη διάταξη, τα μεγέθη, τα χρώματα και τα ντουλάπια προσφέρουν μια ποικιλία λύσεων για μια αυλή, ένα αίθριο ή ένα μπαλκόνι.

Ιδέες υπαίθριων σταθμών ψησίματος

Οι υπαίθριοι σταθμοί ψησίματος βρίσκονται συχνά σε χώρους περιορισμένου μεγέθους, όπως μπαλκόνια. Αποτελούν εξαιρετική λύση εάν χρειάζεστε έναν απλό και βολικό χώρο μαγειρέματος για έναν μικρό χώρο. Κατά το σχεδιασμό του σταθμού ψησίματος, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ορισμένες εκτιμήσεις, όπως η τοποθέτηση, το στυλ ντουλαπιών, οι επιλογές χρωμάτων, οι συσκευές και οι ανέσεις.

Τοποθέτηση

Όταν αποφασίζετε για την τοποθέτηση του σταθμού ψησίματος, θα πρέπει να έχετε κατά νου τη λειτουργία, την ευκολία και την ασφάλεια. Για παράδειγμα, δεν είναι σκόπιμο να τοποθετήσετε μια περιοχή ψησταριάς πάνω σε βινύλιο ή ξύλινη επένδυση. Ο σωστός αερισμός είναι επίσης σημαντικός σε μερικώς ή πλήρως κλειστούς χώρους. Λάβετε υπόψη τους τοπικούς κώδικες και νόμους, καθώς και προσωπικές εκτιμήσεις, όσον αφορά το πιο βολικό μέρος για την εξωτερική κουζίνα σας.

Η Brown Jordan Outdoor Kitchens κατασκευάζει ντουλάπια από ανοξείδωτο χάλυβα σε εκατοντάδες μεγέθη σε βήματα των 3″. Ο σταθμός ψησίματος σας έχει την επιλογή για τελειωμένα πίσω και ακραία πάνελ για τελειωμένη εμφάνιση 360 μοιρών. Με φαινομενικά ατελείωτες διαμορφώσεις, έχετε τη σχεδιαστική ελευθερία να τοποθετήσετε το ψητοπωλείο σας σχεδόν οπουδήποτε.

Στυλ ντουλαπιών

Ενώ το στυλ είναι σημαντικό σε κάθε εξωτερική κουζίνα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας σε μικρούς χώρους. Για ένα μικρό σταθμό ψησίματος, η επιλογή του στυλ της πόρτας σας θα πρέπει να ενισχύσει την απλότητα της αισθητικής σας. Τα κομψά στυλ και οι καθαρές γραμμές είναι καλύτερα σε μικρούς χώρους για να αποφύγετε μια ακατάστατη εμφάνιση.

Προσφέρουμε τόσο παραδοσιακά στυλ πόρτας ντουλαπιών όσο και μοντέρνες συλλογές όπως η ELEMENTS, που δημιουργήθηκαν από τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Daniel Germani. Το ELEMENTS είναι μια αρθρωτή συλλογή που είναι δημοφιλής για μπαλκονόπουλα και σταθμούς ψησίματος. Περιλαμβάνει δημοφιλή χαρακτηριστικά για αυτές τις εφαρμογές, όπως κομψές προσόψεις θυρών πλήρους ύψους, ντουλάπια διέλευσης και ενσωματωμένες λαβές.

Καλέστε σήμερα!

Επιλογές χρώματος

Τα ανοιχτά χρώματα, τα μεταλλικά, οι υφές και τα γυαλιστερά φινιρίσματα είναι εξαιρετικές επιλογές όταν έχετε περιορισμούς μεγέθους. Όταν υπάρχουν περιορισμοί χώρου, αυτές οι επιλογές χρώματος μπορούν να κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και λιγότερο περιορισμένος. Αν και ο γυμνός ανοξείδωτος χάλυβας θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, συνιστούμε τη βαφή πούδρας για μείωση της συντήρησης.

Η επιλογή μας σε φινιρίσματα σε πούδρα περιλαμβάνει μια ποικιλία λευκών αποχρώσεων σε γυαλιστερό και σατέν φινιρίσματα, μεταλλικά και υφές. Χρώματα όπως το White Lite, το White Silk, το Champagne 304, το Plata Focaris 62 και το Versailles θα αντανακλούν το φως και θα τονίσουν το σχέδιό σας.

Συσκευές Μαγειρικής

Ένας σταθμός ψησίματος δεν θα ήταν ολοκληρωμένος χωρίς ψησταριά ή άλλες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Δεδομένου ότι οι ψησταριές είναι διαθέσιμες σε πολλά μεγέθη, μια κοινή υπόθεση είναι ότι η μεγαλύτερη ψησταριά είναι απαραίτητη. Ωστόσο, θα πρέπει να εξετάσετε το μέγεθος που θα λειτουργούσε καλύτερα για τις ανάγκες σας για να αποφύγετε τη σπατάλη χώρου.

Το ELEMENTS είναι μια δημοφιλής επιλογή για σταθμούς ψησίματος, ειδικά σε συνδυασμό με ένα «social grill» όπως το Rockwell by Caliber. Τα social grills είναι ιδανικά για μικρότερους χώρους, καθώς το πλήρως αναδιπλούμενο καπάκι επιτρέπει ευκολότερες αλληλεπιδράσεις μεταξύ του σεφ και των καλεσμένων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ σε πούδρα «Chili» με κοινωνική σχάρα Rockwell της Caliber

Παρόλο που δεν κατασκευάζουμε συσκευές, το ντουλάπι μας θα φιλοξενήσει σχεδόν οποιαδήποτε μαγειρική συσκευή της αγοράς. Τα ντουλάπια μας θα υποστηρίξουν ακόμη και το βάρος των φούρνων πίτσας. Κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα κιτ επένδυσης για να προσφέρουμε απρόσκοπτη εφαρμογή και στη σχάρα σας.

Ανεσεις

Εκτός από μια συσκευή μαγειρέματος, ένας μικρός σταθμός ψησίματος πρέπει να περιλαμβάνει αποθήκευση. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε ντουλάπια τοίχου για επιπλέον αποθήκευση. Για πιο λειτουργικό χώρο, μπορείτε να προσθέσετε και άλλες ανέσεις. Οι συνηθισμένες προσθήκες περιλαμβάνουν νεροχύτη και σκουπίδια, τα οποία προσφέρουν εσωτερικές ανέσεις και ανέσεις στον εξωτερικό σας χώρο.

Κατασκευάζουμε ντουλάπια νεροχύτη και ντουλάπια σκουπιδιών για τις ανέσεις που χρειάζεστε στο ψητοπωλείο σας. Τα ντουλάπια απορριμμάτων έχουν ένα προαιρετικό επιπλέον συρτάρι, το οποίο είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χώρο αποθήκευσης και οργάνωσης στο χώρο σας. Τα ντουλάπια τοίχου αυξάνουν τον αποθηκευτικό χώρο σας χωρίς να προσθέτουν στη σειρά του ντουλαπιού σας.

Γιατί να επιλέξετε Brown Jordan Outdoor Kitchens;

Όταν σχεδιάζετε ένα μικρό σταθμό ψησίματος, θα θέλετε σχεδιαστική ευελιξία για να διασφαλίσετε ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας και στον χώρο σας. Η Brown Jordan Outdoor Kitchens κατασκευάζει ντουλάπια από ανοξείδωτο χάλυβα σε ποιότητες 304 και 316 (θαλάσσια). Προσφέρουμε μια ποικιλία τύπων ντουλαπιών (βάση, τοίχος, ψησταριά, νεροχύτης, σκουπίδια και άλλα) για να βελτιώσετε το σχέδιό σας.

Οι κουζίνες μας είναι όμορφες, ανθεκτικές και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Μπορούν να προσαρμοστούν με χρώματα παλτών πούδρας, στυλ θυρών και λαβές. Για τον πιο λειτουργικό υπαίθριο σταθμό μαγειρέματος, συμπεριλάβετε μια σχάρα ή άλλη συσκευή μαγειρέματος, νεροχύτη, σκουπίδια και άφθονο χώρο αποθήκευσης.

Το ντουλάπι μας έχει κατασκευαστεί με μια ποικιλία διαμορφώσεων θυρών και συρταριών για αποθήκευση και οργάνωση. Μπορείτε να κρατήσετε καλά κρυμμένα εργαλεία ψησίματος, σερβίτσια και ασημικά για ένα καθαρό και οργανωμένο σταθμό ψησίματος.

Εάν έχετε περιορισμένο χώρο για μια εξωτερική κουζίνα, σκεφτείτε ένα σταθμό ψησίματος από ανοξείδωτο χάλυβα. Το Brown Jordan Outdoor Kitchens προσφέρει μια ποικιλία τύπων, μεγεθών, χρωμάτων και στυλ ντουλαπιών για να ξεκινήσετε το έργο σας. Οι επιλογές σχεδίασης μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια μικρή εξωτερική κουζίνα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας για υπαίθριο μαγείρεμα. Για την καλύτερη επένδυση, το ντουλάπι μας από ανοξείδωτο χάλυβα με βαφή πούδρας φέρνει τόσο ανθεκτικότητα όσο και κομψότητα στην αυλή, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας.

Ενδιαφέρεστε για ιδέες για μικρούς υπαίθριους σταθμούς ψησίματος; Περιηγηθείτε στη Γκαλερί μας για εμπνευσμένα έργα!

Ζητήστε προσφορά