Η Microsoft θέλει να είναι η κορυφαία πλατφόρμα για αποκατάσταση από καταστροφές, γι‘ αυτό αγοράζει το InMage

Η Microsoft θέλει να είναι η κορυφαία πλατφόρμα για αποκατάσταση από καταστροφές, γι‘ αυτό αγοράζει το InMage

November 29, 2022 0 Von admin

Ρίξτε μια ματιά στις συνεδρίες κατ‘ απαίτηση από τη Σύνοδο Κορυφής Low-Code/No-Code για να μάθετε πώς να καινοτομείτε με επιτυχία και να επιτύχετε αποτελεσματικότητα, αναβαθμίζοντας και κλιμακώνοντας τους πολίτες προγραμματιστές. Παρακολουθήσετε τώρα.


Η αποκατάσταση από καταστροφές δεν είναι ο πιο σέξι τομέας της πληροφορικής. Ωστόσο, οι εταιρείες δεν διστάζουν να ρίξουν μετρητά σε τεχνολογία που μπορεί να σώσει την κατάσταση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και η Microsoft θέλει να ασχοληθεί με αυτό.

Έτσι, η Microsoft αγόρασε μια εταιρεία που ονομάζεται InMage, την οποία περιέγραψε ο Takeshi Numoto, εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft για το cloud και το μάρκετινγκ επιχειρήσεων. ανάρτηση σήμερα ως «καινοτόμος στον αναδυόμενο τομέα της επιχειρηματικής συνέχειας που βασίζεται στο cloud».

Από εταιρική σκοπιά, θα μπορούσε κανείς να το συνθέσει κάτω από το χθεσινό ρητό του διευθύνοντος συμβούλου της Microsoft Satya Nadella ότι «στον πυρήνα μας, η Microsoft είναι η εταιρεία παραγωγικότητας και πλατφόρμας για τον κόσμο που προέρχεται από τα κινητά και το cloud».

Η Microsoft έχει γίνει πρόσφατα πιο πρόθυμη να χρησιμεύσει ως μια πλατφόρμα που μπορεί να δεχτεί φόρτους εργασίας από παντού, όχι μόνο εφαρμογές με επίκεντρο τη Microsoft. Η Microsoft έχει προσθέσει στο παρελθόν υποστήριξη για λειτουργικά συστήματα Linux στο Azure. Και τις προάλλες η Microsoft εμφανίστηκε ως υποστηρικτής του διαχειριστή κοντέινερ Linux ανοιχτού κώδικα Kubernetes που ξεκίνησε η Google.

Εκδήλωση

Ευφυής Σύνοδος Ασφάλειας

Μάθετε τον κρίσιμο ρόλο του AI & ML στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τις ειδικές περιπτωσιολογικές μελέτες του κλάδου στις 8 Δεκεμβρίου. Εγγραφείτε για το δωρεάν πάσο σας σήμερα.

Κάνε εγγραφή τώρα

«Η Microsoft θα βοηθήσει να συνεισφέρει κώδικα στο Kubernetes για να επιτρέψει στους πελάτες να διαχειρίζονται εύκολα κοντέινερ που μπορούν να τρέχουν οπουδήποτε. Αυτό θα διευκολύνει τη δημιουργία λύσεων πολλαπλών cloud, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης του Microsoft Azure», δήλωσε ο επικεφαλής του cloud της Microsoft, Scott Guthrie. μια κονσέρβα δήλωση για την είδηση.

Η συμφωνία InMage οδηγεί τη Microsoft σε μια σχετική πορεία. Η συμφωνία θα βοηθήσει τη Microsoft να υποστηρίξει πολλά περιβάλλοντα, όπως „Windows ή Linux, φυσικά ή εικονικά σε Hyper-V, VMware ή άλλα“, έγραψε η Numoto στη σημερινή ανάρτηση ιστολογίου.

Η συμφωνία στοχεύει ιδιαίτερα τη VMware. VMware πέρυσι κυκλοφόρησε την υβριδική υπηρεσία vCloud και πρόσθεσε μια επιλογή αποκατάστασης από καταστροφή εκεί.

«Καθώς οι πελάτες του VMware εξερευνούν τις επιλογές τους για τη μόνιμη μετεγκατάσταση των εφαρμογών τους στο cloud, αυτό θα προσφέρει επίσης μια εξαιρετική ράμπα», έγραψε η Numoto.

Το InMage ενσωματώνει τώρα την τεχνολογία του στην υπηρεσία ανάκτησης ιστότοπου Azure, σύμφωνα με δήλωση στον ιστότοπο InMage.

Το InMage ξεκίνησε το 2002 και εδρεύει στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Για χρόνια πουλούσε λογισμικό Scout που μπορούσε να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας ή να αναπαράγει δεδομένα και να επιτρέψει την ανάκτηση. Πέρυσι ξεκίνησε να πουλά υλικό InMage-4000 που επέτρεπε στις εταιρείες να «ξανεκκινήσουν τα κέντρα δεδομένων σε λίγα λεπτά με σχεδόν μηδενική απώλεια δεδομένων» και να μεταφέρουν δεδομένα στο cloud. Μπορούν να συνεργαστούν με λειτουργικά συστήματα Microsoft, Linux και Unix.

Στους επενδυτές του InMage περιλαμβάνονται η Hummer Winblad Venture Partners και ο Kumar Malavalli, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Ανακοίνωσε έναν κύκλο 15 εκατομμυρίων δολαρίων το 2008 και έναν κύκλο 10 εκατομμυρίων δολαρίων το 2007.

Στους στρατηγικούς συνεργάτες περιλαμβάνονται οι HP, Intel Microsoft, Red Hat, Sungard και VMware.

Η αποστολή του VentureBeat πρόκειται να αποτελέσει μια ψηφιακή πλατεία της πόλης για τους τεχνικούς λήπτες αποφάσεων ώστε να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη μετασχηματιστική επιχειρηματική τεχνολογία και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Ανακαλύψτε τις Ενημερώσεις μας.