Η Karmen της Γαλλίας αυξάνει το πιστωτικό όριο 50 εκατομμυρίων ευρώ από το Fasanara για τη χρηματοδότηση ψηφιακών ΜΜΕ

Η Karmen της Γαλλίας αυξάνει το πιστωτικό όριο 50 εκατομμυρίων ευρώ από το Fasanara για τη χρηματοδότηση ψηφιακών ΜΜΕ

November 25, 2022 0 Von admin

Η πλατφόρμα χρηματοδότησης επιχειρήσεων Karmen με έδρα το Παρίσι συγκέντρωσε επιπλέον 50 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση χρέους από την εταιρεία εναλλακτικής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Fasanara Capital με έδρα το Λονδίνο.

Η Karmen συγκέντρωσε για πρώτη φορά 22 εκατομμύρια ευρώ, που περιλαμβάνουν 3 εκατομμύρια ευρώ σε ίδια κεφάλαια και 19 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση χρέους σε έναν κύκλο εκκίνησης με επικεφαλής τον Fasanara τον Ιανουάριο του 2022, επιτρέποντας στην εταιρεία να αυξήσει το προσωπικό της σε 20.

Η Karmen, η οποία ιδρύθηκε το 2021, ξεκίνησε προσφέροντας μη διαλυτική χρηματοδότηση με βάση τα έσοδα σε εταιρείες με επαναλαμβανόμενα έσοδα και τώρα έχει επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής της για να συμπεριλάβει ψηφιακές ΜΜΕ στη Γαλλία.

Reuters

Η πλατφόρμα επιτρέπει στις εταιρείες να μοιράζονται δεδομένα από τις χρεωστικές, λογιστικές και τραπεζικές τους υπηρεσίες για να αξιολογήσουν τον πιστωτικό κίνδυνο και την καταλληλότητά τους για χρηματοδότηση σε λιγότερο από 48 ώρες.

Η Karmen, η οποία παρέχει χρηματοδότηση μεταξύ 10.000 και 5 εκατομμυρίων ευρώ, λέει ότι έχει χρηματοδοτήσει περίπου 60 εταιρείες το περασμένο έτος και ότι η νέα πιστωτική γραμμή της δίνει ετήσια δυνατότητα ανάπτυξης 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Ντάνιελ Γκουερίνι

Ντάνιελ Γκουερίνι

«Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την Karmen, την πρώτη μας επένδυση στη Γαλλία, στην αποστολή της να εκδημοκρατίσουν την πρόσβαση σε άμεσο κεφάλαιο για τις γαλλικές ΜΜΕ».

είπε ο Daniele Guerini, Συνεργάτης της Fasanara Capital.

Γκαμπριέλ Τιερί

Γκαμπριέλ Τιερί

«Η ανάγκη για ψηφιακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε άμεσες, δίκαιες και ψηφιακές λύσεις πίστωσης δεν ήταν ποτέ τόσο ισχυρή. Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει πετύχει η ομάδα της Karmen μέσα σε μόλις 10 σύντομους μήνες.”

είπε Gabriel Thierry, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Karmen.

Print Friendly, PDF & Email