Η Gartex Texprocess India παρουσιάζει την εγχώρια τεχνογνωσία της Ινδίας στην παραγωγή ενδυμάτων

Η Gartex Texprocess India παρουσιάζει την εγχώρια τεχνογνωσία της Ινδίας στην παραγωγή ενδυμάτων

November 29, 2022 0 Von admin

Η κορυφαία εμπορική έκθεση της Ινδίας σε μηχανήματα ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας, υφάσματα, αξεσουάρ και συναφείς βιομηχανίες, η Gartex Texprocess India κατέγραψε τη δεύτερη διαδοχική έκδοσή της, φέτος. Μετά από μια επιτυχημένη κυκλοφορία στη Βομβάη νωρίτερα τον Μάιο, η εμπορική έκθεση που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Νέο Δελχί συγκέντρωσε περισσότερους από 11.258 επαγγελματίες επισκέπτες από 335 πόλεις 26 ινδικών πολιτειών και 3 επικράτειες της Ένωσης. Η εμπορική έκθεση προσέλκυσε επίσης διεθνείς επισκέπτες από 21 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ινδονησίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Σιγκαπούρης, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, χάρη στην εκτεταμένη έκθεση με περισσότερα από 1.000 προϊόντα και μηχανήματα από 207 εκθέτες. Ενσωματωμένο με τζιν Show, Fabrics & Trims Show and Screen Print India, η εμπορική έκθεση έλαβε τεράστια υποστήριξη από το Υπουργείο Κλωστοϋφαντουργίας και εμπορικούς φορείς όπως η Συνομοσπονδία Ινδικής Κλωστοϋφαντουργίας (CITI), η Ένωση λιανοπωλητών της Ινδίας (RAI) και το Συμβούλιο Προώθησης Εξαγωγών Ενδυμάτων (AEPC).
Επιπλέον, οι διοργανωτές της εμπορικής έκθεσης MEX Exhibitions Pvt Ltd και Messe Frankfurt India ένωσαν επίσης τα χέρια με φορείς της βιομηχανίας όπως η Denim Manufacturers Association (DMA) και η FABEXA, ο κομβικός βραχίονας της Maskati Cloth Mahajan για να φέρουν τους κορυφαίους κατασκευαστές τζιν και υφασμάτων της Ινδίας να επιδείξουν τις παραγωγικές τους δυνατότητες .
Εταιρείες από το Maskati Cloth Mahajan του Ahmedabad που συμμετείχαν στην έκθεση έκαναν κράτηση για παραγγελίες αξίας 300 cr (37 εκατ. $) κατά τη διάρκεια των ημερών της έκθεσης. Αναλύοντας τον ρόλο της εμπορικής έκθεσης στην προώθηση των κατασκευαστών υφασμάτων, ο Babulal Sonigra, πρώην πρόεδρος της επιτροπής FABEXA, Maskati Cloth Market Mahajan, μοιράστηκε: «Περισσότεροι από 11.000 έμποροι επισκέφτηκαν την έκθεση και έγιναν κράτηση περίπου 300 παραγγελιών κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης. Ανυπομονούμε για μια ευημερούσα σεζόν Diwali φέτος και ελπίζουμε ότι οι παραγγελίες αξίας 400 cr (50 εκατ. $) θα έχουν κλείσει μέχρι τότε. Μέσω αυτής της έκθεσης, πολλά μέλη μας ελπίζουν σε νέο κλείσιμο επιχειρήσεων.»
Με αύξηση 42 τοις εκατό στη συμμετοχή των εκθετών, οι επαγγελματίες επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την κλίμακα και την ποιότητα του Gartex Texprocess India Νέο Δελχί 2022. Ο Jayesh Kothari, Πρόεδρος – Αγορά και Εμπορία, V-Mart, ο οποίος παρακολούθησε την έκθεση, μοιράστηκε: «Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντηθούν, να συνδεθούν, να δώσουν παραγγελίες και να δουν τις νέες εξελίξεις που έρχονται. Είδα πολλά νέα πράγματα και σίγουρα θα έρθω σε επαφή με τους εκθέτες».
Το Gartex Texprocess India Νέο Δελχί 2022 συγκέντρωσε επίσης θετικά σχόλια από εκθέτες, όπως ο Parag Kothari, Διευθυντής του Ομίλου Jaysynth, ο οποίος είπε: «Φέτος παρουσιάσαμε τις λύσεις εκτύπωσης Digichrome και τα νέα αντιδραστικά μελάνια και λάβαμε εξαιρετική ανταπόκριση από πελάτες και επισκέπτες. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε και του χρόνου».
Προωθώντας την τεχνογνωσία της Ινδίας στην κατασκευή τζιν, το The Denim Show παρουσίασε τα κορυφαία 25 εργοστάσια τζιν, συμπεριλαμβανομένων των Jindal Worldwide Ltd, Arvind Ltd, Raymond UCO Denim Ltd, LNJ Denim, Siyaram Silk Mills Ltd, Kanchan Group που παρουσίασαν τα τελευταία τους προϊόντα τζιν στην έκθεση. Εντυπωσιασμένος από την πολυσύχναστη έκθεση και τις ποιοτικές επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις, ο Aamir Akhtar, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Jindal Worldwide, σχολίασε: «Η Gartex Texprocess India μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού σε μια ενιαία πλατφόρμα. Η έκθεση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής με κάθε έκδοση, προσελκύοντας όλες τις κατηγορίες πελατών, όπως διανομείς, λιανοπωλητές, αντιπροσώπους, κοπτήρες και πολλά άλλα.“
Η τριήμερη έκθεση b2b ανέδειξε επίσης την αυξανόμενη τοπική τεχνογνωσία της Ινδίας στην παραγωγή βαμβακιού και φυσικών υφασμάτων μέσω της Έκθεσης Υφάσματα & Διακοσμητικά στοιχεία. Το Fabrics & Trims Show, το οποίο φιλοξενήθηκε σε ένα ειδικό τμήμα, παρουσίασε προϊόντα από περίπου 82 κατασκευαστές υφασμάτων με έδρα το Γκουτζαράτ και καλωσόρισε περισσότερους από 200 αντιπροσώπους προμήθειας υφασμάτων. Μοιράζοντας την εμπειρία του ως εκθέτης στο Fabrics & Trims Show, ο Dhruv Agarwal, Ιδιοκτήτης, Anjali Textile Mills, μοιράστηκε: «Συναντήσαμε διάφορους πελάτες που έδειξαν ενδιαφέρον για τα παλιά μας προϊόντα καθώς και για νέες εξελίξεις. Αυτή η έκθεση μας επέτρεψε επίσης να συναντήσουμε τους παλιούς μας πελάτες και να αναζωογονήσουμε τις επιχειρηματικές σχέσεις μας».
Η Screen Print India, που διοργανώθηκε παράλληλα με την τριάδα των εκθέσεων κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων, παρουσίασε τεχνολογίες κατασκευής για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ψηφιακές και μεταξοτυπίες από διάφορες κορυφαίες μάρκες. Ο Bunny Bhardwaj, Business Development Manager, DCC Print Vision LLP, ο οποίος εξέθεσε στο Screen Print India, μοιράστηκε τα σχόλιά του: «Ανυπομονούσαμε πολύ για αυτήν την έκθεση μόλις υποχώρησε η πανδημία. Τα βήματα ήταν καλά και τις τρεις ημέρες των παραστάσεων. Ευχαριστούμε την Gartex Texprocess India που μας έδωσε εξαιρετική έκθεση.»
Η Gartex Texprocess India επιδεικνύει την εγχώρια τεχνογνωσία της Ινδίας στην παραγωγή ενδυμάτων Ένα αποκλειστικό φόρουμ που διοργανώθηκε επίσης κατά τη διάρκεια των ημερών των εκπομπών ασχολήθηκε με διορατικά θέματα όπως «επίπτωση στη δημιουργία περιεχομένου», «τάσεις AW 2023», «μείωση κόπωσης ελέγχου μέσω SLCP» και «Μόδα Εμπρός – Προκλήσεις, στρατηγικές και ευκαιρίες που αποδεικνύουν ότι η Gartex Texprocess India είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα προμήθειας και γνώσης.
Μετά την παράδοση δύο δυνατών back-to-back εκδόσεων φέτος, η Gartex Texprocess India στοχεύει να ενώσει τη βιομηχανία για άλλη μια φορά παρέχοντας υποδειγματικές επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσω της όγδοης και ένατης έκδοσής της που θα πραγματοποιηθούν από τις 11 έως τις 13 Μαΐου 2023 και από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου 2023 στο Jio World Convention Centre, Mumbai και Pragati Maidan, Νέο Δελχί αντίστοιχα.