Η Amazon επεκτείνει τα κύρια πλεονεκτήματά της στους λιανοπωλητές Shopify

Η Amazon επεκτείνει τα κύρια πλεονεκτήματά της στους λιανοπωλητές Shopify

Januar 14, 2023 0 Von admin

Η Amazon αλλάζει το τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου για άλλη μια φορά και αυτή τη φορά αξιοποιεί το τεράστιο δίκτυο υλικών και υλικοτεχνικής υποστήριξης για να το κάνει. Τους επόμενους μήνες, η Amazon κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν, το Buy with Prime, που θα επιτρέψει στους αγοραστές Prime να εξαργυρώσουν τα πλεονεκτήματά τους Prime (δωρεάν, γρήγορη παράδοση, απρόσκοπτη ολοκλήρωση αγοράς και εύκολες επιστροφές) σε οποιονδήποτε ιστότοπο του Shopify.

Αγορά με Prime

Τι είναι το Buy with Prime;

Το Buy with Prime είναι η πιο πρόσφατη μέθοδος της Amazon για την αλλαγή της εμπειρίας αγορών στο διαδίκτυο. Πάνω από 100 εκατομμύρια μέλη του Amazon Prime θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές απευθείας στους ιστότοπους του Shopify και να κάνουν ταμείο χρησιμοποιώντας το κουμπί «Αγορά με Prime». Αυτό θα επιτρέψει στα μέλη να πραγματοποιήσουν ολοκλήρωση αγοράς με τον Prime λογαριασμό τους για μια εύκολη και απρόσκοπτη εμπειρία και να λάβουν την παραγγελία τους εντός 1-2 ημερών. Οι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής μπορούν να προσφέρουν αυτήν την επιλογή αγοράς στους πελάτες τους προσθέτοντας μερικές γραμμές κώδικα στους ιστότοπούς τους.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει Αγορά με Prime;

Το Buy with Prime της Amazon θα κυκλοφορήσει όλο το 2022 στους λιανοπωλητές Shopify. Ωστόσο, οι πωλητές του Amazon με ιστότοπο Shopify θα έχουν τις πρώτες πληροφορίες στο Buy-With-Prime με βάση μόνο πρόσκληση. Οι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής που ενδιαφέρονται για το προϊόν μπορούν να συμμετάσχουν Λίστα ενδιαφέροντος για να ενημερώνονται όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο σε αυτούς.

Πώς λειτουργεί?

Είναι αρκετά απλό. Οι έμποροι λιανικής θα πρέπει να εγγραφούν στο Fulfillment by Amazon προκειμένου να διατηρήσουν τα πρότυπα δωρεάν, γρήγορης αποστολής και δωρεάν επιστροφής της Amazon. Τα κέντρα εκπλήρωσης της Amazon θα χειρίζονται την αποθήκευση αποθέματος, την παράδοση και την παρακολούθηση παραγγελιών. Οι έμποροι λιανικής θα επιλέξουν ποια προϊόντα θέλουν να προσφέρουν τη δυνατότητα Buy with Prime. Όταν οι αγοραστές βλέπουν αυτά τα προϊόντα, θα έχουν την επιλογή να κάνουν check out απευθείας με τον πωλητή λιανικής ή να κάνουν check out με την Amazon.

Μόλις πραγματοποιηθεί η αγορά Buy with Prime, ο πελάτης θα λάβει ειδοποιήσεις παραγγελίας από την Amazon, σαν να παρήγγειλε απευθείας από το Amazon.com. Οι έμποροι λιανικής θα εξακολουθούν να λαμβάνουν πληροφορίες επικοινωνίας με τους πελάτες, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν και να διατηρήσουν μια αληθινή σχέση με τον πελάτη.

Πόσο κοστίζει?

Δεν υπάρχει κόστος εκ των προτέρων για τη χρήση του Buy with Prime. Ωστόσο, οι έμποροι λιανικής θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Fulfilled by Amazon προκειμένου να πληρούν τα πρότυπα αποστολής Prime. Η Amazon έχει αναπτύξει ένα σύστημα pay-as-you-go, έτσι ώστε οι έμποροι λιανικής να πληρώνουν μόνο ανά μονάδα που πωλείται με το Buy with Prime. Οι έμποροι λιανικής δεν θα γνωρίζουν την τιμή ανά μονάδα μέχρι να προσκληθούν στο πρόγραμμα. Η τιμή ανά μονάδα θα εξαρτηθεί από διαφορετικούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων

  • Διαστάσεις και βάρος προϊόντος
  • Μέση τιμή πώλησης
  • Αριθμός μονάδων ανά παραγγελία

Τι σημαίνει αυτό για τους λιανοπωλητές Shopify;

Η ετυμηγορία είναι ακόμα έξω από το πόσο επιτυχημένο θα είναι αυτό το νέο προϊόν. Θα μπορούσε να απογειωθεί, όπως το Amazon Web Services, ή να πέσει όπως τα καταστήματα Amazon. Ανεξάρτητα από αυτό, το Buy with Prime προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους λιανοπωλητές. Η αξιοποίηση του τεράστιου δικτύου διανομής της Amazon επιτρέπει στους λιανοπωλητές να φέρουν προϊόντα στα χέρια των πελατών πολύ πιο γρήγορα από πριν.

Στο μεταξύ, το Shopify εργάζεται για να δημιουργήσει μια εμπειρία αγορών από άκρο σε άκρο με την πιο πρόσφατη Σύμπραξη Shippo.