Η Actifio φέρνει 100 εκατομμύρια δολάρια για να αντιμετωπίσει τους γίγαντες αποθήκευσης δεδομένων

Η Actifio φέρνει 100 εκατομμύρια δολάρια για να αντιμετωπίσει τους γίγαντες αποθήκευσης δεδομένων

November 29, 2022 0 Von admin

Ρίξτε μια ματιά στις συνεδρίες κατ‘ απαίτηση από τη Σύνοδο Κορυφής Low-Code/No-Code για να μάθετε πώς να καινοτομείτε με επιτυχία και να επιτύχετε αποτελεσματικότητα, αναβαθμίζοντας και κλιμακώνοντας τους πολίτες προγραμματιστές. Παρακολουθήσετε τώρα.


Αξίζει να βοηθήσουμε τις εταιρείες να χρησιμοποιούν τον αποθηκευτικό τους χώρο πιο αποτελεσματικά.

Αποθηκευτικός χώρος για δεδομένα, δηλαδή. Actifioμια εταιρεία που ονειρευόταν έναν τρόπο να μειώσει τον αριθμό των αντιγράφων ενός δεδομένου τμήματος δεδομένων διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζονται οι εταιρείες, συγκέντρωσε 100 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση.

Και τώρα η Actifio μπορεί να υπερηφανεύεται για μια αποτίμηση «καλά 100 εκατομμύρια δολάρια πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ash Ashutosh, σε συνέντευξή του στο VentureBeat.

Με τα νέα χρήματα, η Actifio είναι καλύτερα προετοιμασμένη να ανταγωνιστεί την τιτάνα αποθήκευσης EMC, καθώς και άλλους προμηθευτές, όπως η CommVault και η Symantec. Η ιδέα είναι να αποθηκεύονται δεδομένα με πιο αποτελεσματικό τρόπο, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη κίνηση καθώς οι εταιρείες επιλέγουν να αποθηκεύουν περισσότερες ποικιλίες δεδομένων.

Εκδήλωση

Ευφυής Σύνοδος Ασφάλειας

Μάθετε τον κρίσιμο ρόλο του AI & ML στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τις ειδικές περιπτωσιολογικές μελέτες του κλάδου στις 8 Δεκεμβρίου. Εγγραφείτε για το δωρεάν πάσο σας σήμερα.

Κάνε εγγραφή τώρα

Το Facebook αντιμετώπισε προβλήματα με την ανάπτυξη των δεδομένων του και στράφηκε σε ιδέες όπως η χρήση δίσκων Blu-ray. Η Sony και η Panasonic εξέτασαν από τότε σοβαρά τη συσκευασία περισσότερων byte πληροφοριών σε έναν μόνο δίσκο.

Το Actifio προσεγγίζει τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ανάκτηση από καταστροφές από διαφορετική οπτική γωνία. Πουλάει λογισμικό που τρέχει σε ένα ζεύγος διακομιστών εμπορευμάτων, είπε ο Ashutosh.

«Τα περιττά αντίγραφα καταλήγουν να καταλαμβάνουν περίπου το 60 τοις εκατό του περιβάλλοντος αποθήκευσης», είπε ο Ashutosh. «Δεν το χρειάζεσαι».

Η Actifio ξεκίνησε το 2009 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 207,5 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου ενός κύκλου 50 εκατομμυρίων δολαρίων από πέρυσι, είπε ο Ashutosh. Μέχρι το τέλος του έτους, η εταιρεία με έδρα το Waltham της Μασαχουσέτης θα έχει περίπου 350 υπαλλήλους.

Η Tiger Global Management ηγήθηκε του νέου ιδρυτικού γύρου. Συμμετείχαν επίσης οι Advanced Technology Ventures, Andreessen Horowitz, Greylock IL, North Bridge Venture Partners και Technology Crossover Ventures.

Στους πελάτες της Actifio περιλαμβάνονται οι IBM, SunGard και το NaviSite της Time Warner Cable.

Η αποστολή του VentureBeat πρόκειται να αποτελέσει μια ψηφιακή πλατεία της πόλης για τους τεχνικούς λήπτες αποφάσεων ώστε να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη μετασχηματιστική επιχειρηματική τεχνολογία και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Ανακαλύψτε τις Ενημερώσεις μας.