Η 20η έκδοση του MarediModa γίνεται διψήφια και επιβεβαιώνει τις Κάννες ως τον κύριο χώρο

Η 20η έκδοση του MarediModa γίνεται διψήφια και επιβεβαιώνει τις Κάννες ως τον κύριο χώρο

Dezember 24, 2022 0 Von admin

Η 20η έκδοση του MarediModa (8-10 Νοεμβρίου 2022) κλείνει με αύξηση 10 τοις εκατό στους επισκέπτες το 2021 που προέρχονται κατά 75 τοις εκατό από την Ευρώπη και 25 τοις εκατό από τον υπόλοιπο κόσμο (οι Ηνωμένες Πολιτείες προηγούνται). Σχεδόν 1.000 επισκεπτόμενες εταιρείες για σχεδόν 2.000 καλεσμένους μπόρεσαν να εκτιμήσουν περισσότερες από 250 συλλογές υφασμάτων και αξεσουάρ παραλίας, εσωρούχων και αθλητικών για το καλοκαίρι του 2024 που προεπισκόπηση είχαν οι πιο εξειδικευμένες ευρωπαϊκές εταιρείες, καθώς και μια επιλογή κατασκευαστών ενδυμάτων και σχεδιαστικών στούντιο.
Η MarediModa επιβεβαιώνει τις Κάννες ως τον κύριο χώρο διεξαγωγής της διοργάνωσης για τα επόμενα τρία χρόνια και συνεχίζει τις αποστολές της στο εξωτερικό, οι οποίες, ξεκινώντας από το Μαϊάμι, έχουν γίνει καταξιώθηκε ομόφωνα.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα αυτής της 20ης έκδοσης», τονίζει ο Claudio Taiana, Πρόεδρος της έκθεσης, «όχι μόνο από τους αριθμούς αλλά κυρίως από τη θετική ατμόσφαιρα που όλοι μπορέσαμε να μετρήσουμε στην έκθεση. Ο τομέας είναι υγιής και ξεκινάει ξανά από εδώ με ενθουσιασμό μετά από δύο χρόνια αβεβαιότητας. Τώρα είμαστε έτοιμοι να επικεντρωθούμε στην επόμενη αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του Texpremium. Μετά το Μόναχο με το Munich Fabric Start και τον Ιούλιο το MarediModa Miami στο πλαίσιο του Swim Week.
Ο τελικός του διαγωνισμού link 2022: Ο τελικός του διαγωνισμού The Link, Η ανίχνευση ταλέντων της MarediModa, πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου, με αφιερωμένη επίδειξη μόδας και πάρτι με DJ set.
Το Link επανέλαβε την πτήση του μετά από δύο χρόνια με μια ολοκληρωμένη και κυρίως ποιοτική έκδοση. Οι φιναλίστ του διαγωνισμού ανίχνευσης ταλέντων που διοργάνωσε και προώθησε η MarediModa άφησαν το στίγμα τους με τις συλλογές τους στο τριήμερο της έκθεσης και στην πολυπληθή επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου, η οποία ανακήρυξε τους γενικούς νικητές των τριών διαγωνιζόμενων κατηγοριών. Δεν ήταν εύκολο για την κριτική επιτροπή ποιότητας να ορίσει τις πιο δημιουργικές λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο των προτάσεων που υποβλήθηκαν.
Οι νικητές:
• Εσώρουχα: Shertienne Lee – Malaysia London College Of Fashion
• Athleisure: Marta Tenderini – Ιταλία ISGMD
• Ρούχα παραλίας: Angelica Tinti – Italy Next Fashion School