Η 1η έκδοση του Garfab-TX Hyderabad πραγματοποιήθηκε με επιτυχία

Η 1η έκδοση του Garfab-TX Hyderabad πραγματοποιήθηκε με επιτυχία

Dezember 23, 2022 0 Von admin

Η Telangana είναι γνωστή για τις ιστορικές δραστηριότητες στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας με 50.000 αργαλειούς, 17.000 αργαλειούς και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Είναι το 3ο υψηλότερο βαμβακοπαραγωγικό κράτος στην Ινδία με ετήσια παραγωγή περίπου 5 εκ. δεμάτων. Αφού διέπρεψε στους τομείς της Πληροφορικής και της Φαρμακευτικής, η Telangana υφαίνει τώρα όνειρα για να γίνει μεγάλη στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας. Αρχικά, το κράτος δημιουργεί το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας Kakatiya Mega Textile Park (KMTP) – έκτασης 1.200 στρεμμάτων, που θα προσφέρει ένα πλήρες οικοσύστημα παραγωγής για τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης στις εγκαταστάσεις του. Λόγω του ευνοϊκού κλίματος για την καλλιέργεια βαμβακιού, η παραγωγή και παραγωγή βαμβακιού γίνεται σε αφθονία και οι κλωστοϋφαντουργικές εταιρείες δεν στερούνται ποτέ πρώτης ύλης. Ο τομέας του παραδοσιακού αργαλειού είναι το κύριο συστατικό για τις κλωστοϋφαντουργικές εταιρείες και η κυβέρνηση σχεδιάζει μια αναπτυξιακή ατζέντα all inclusive, ενισχύοντας τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και για τους δύο τύπους.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 230.000 υφαντουργοί και τεχνίτες, που απασχολούνται στις υφαντουργικές εταιρείες του κράτους, οι οποίοι είναι ειδικευμένοι στη χειροτεχνία και τα προϊόντα χειροτεχνίας τους είναι γνωστά. Η πολιτειακή κυβέρνηση επιθυμεί να αναπτύξει τις εταιρείες κλωστοϋφαντουργίας στο Χαϊντεραμπάντ, καθώς είναι ένα κατάλληλο μέρος για εμπορία και κατασκευή. Η κλώση και η ύφανση των υφασμάτων γίνεται σε μεγάλη κλίμακα από εταιρείες στο Χαϊντεραμπάντ. Το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι φιλικό και οι ευκαιρίες για τις κλωστοϋφαντουργικές εταιρείες φωτεινές και άφθονες.
Από την άλλη πλευρά, η Άντρα Πραντές είναι γνωστή για την τεράστια ποικιλία από παραδοσιακά σάρι από μετάξι και βαμβάκι. Πολλές περιοχές στην Άντρα Πραντές έχουν τα δικά τους μοναδικά μοτίβα, στυλ και μεθόδους ύφανσης. Εκτός από τα σχέδια, το ύφασμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σάρι είναι διαφορετικό από τη μια περιοχή στην άλλη. Κατέχει την πρώτη θέση στην ευκολία επιχειρηματικής δραστηριότητας από την Παγκόσμια Τράπεζα. Η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει πολλά προγράμματα για ολοκληρωμένο πάρκο κλωστοϋφαντουργίας (SITP) που παρέχει υποστήριξη για τη δημιουργία υποδομών παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις για τη δημιουργία κλωστοϋφαντουργικών μονάδων, με επιχορήγηση από την κυβέρνηση της Ινδίας έως και το 40 τοις εκατό του κόστους του έργου με ανώτατο όριο Rs. 40,00 cr για κάθε πάρκο.
Πρόσφατα, πολλά μικρά εργοστάσια ενδυμάτων και κεντημάτων ξεκίνησαν σε αυτές τις περιοχές για εγχώρια κατανάλωση, εκτός από μερικά εργοστάσια μεσαίου μεγέθους. Εξετάζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για νέα τεχνολογία, οι εκδηλώσεις Vardaan διοργάνωσαν την πρώτη έκδοση του Garfab-TX στο Hyderabad. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε από τις 04 έως τις 6 Νοεμβρίου 2022, στο Classic Convention Three, στο Hyderabad. Η τριήμερη έκθεση παρουσίασε τα πιο πρόσφατα μηχανήματα για CAD, Ραπτομηχανές, Κεντητικές Μηχανές, Μηχανές Ψηφιακής & Μεταξοτυπίας, Χημικά & Μελάνι και Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ. Η τριήμερη εκδήλωση εγκαινιάστηκε από τον Chief Guest, Pawan Bansal, Πρόεδρο, Ένωση Κατασκευαστών & Χονδρεμπόρων Ενδυμάτων με κορυφαίους παράγοντες του κλάδου. Σε αυτήν την έκθεση, συνολικά 30 εκθέτες που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 50 μάρκες, διεθνείς και εγχώριες, οι οποίες προσέλκυσαν περίπου 3000 επισκέπτες από αυτήν την περιοχή.
Κατά τη διάρκεια του σόου, πολλοί κορυφαίοι παίκτες όπως IIGM, EH Turel, Mehala Machines, Jack-SVR, Baba Embroidery, HSW, MTC, Fortever, Hitech Embro, RRR Embro Solution, Devenderkumar & Sons και Richpeace Unlimited από τη βιομηχανία παρουσίασαν το ζωντανό demo του τις τελευταίες τους καινοτομίες στους πελάτες. Ήταν η μεγαλύτερη έκθεση ραπτομηχανών και κεντητικής μονής κεφαλής κάτω από μια στέγη σε αυτήν την περιοχή. Η έκθεση έδωσε την ευκαιρία στους κορυφαίους παρόχους τεχνολογίας από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες προσφορές τους και να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη του κλάδου σε αυτήν την περιοχή.
Μιλώντας μετά την εκπομπή BP Mishra, CEO, Vardaan Events Pvt. Ltd. είπε, «Η Telengana και η Andhra είναι αναπτυσσόμενες περιοχές γνωστές για το βαμβάκι και κάναμε αυτή την έκθεση για πρώτη φορά στο Hyderabad. Αυτή είναι μια μικρή αγορά, αλλά έχει δυνατότητες να αναπτυχθεί στο μέλλον. Η παράσταση προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον, έρευνες για τα νέα προϊόντα που εκτίθενται και μάλιστα, έγιναν πολλές επιτόπιες παραγγελίες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αυτή την έκθεση εδώ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτές τις εκθέσεις στο μέλλον με περισσότερους συμμετέχοντες».
Το Garfab-TX Hydrabad διοργανώνεται από τη Vardaan Events. Vardaan Events Pvt. ΕΠΕ διοργανώνει εκθέσεις παγκόσμιας κλάσης στην Ινδία. Έχει ήδη οργανώσει πάνω από 80 εκθέσεις σε 7 πόλεις της Ινδίας για διάφορους τομείς, όπως μηχανήματα ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας, εκτύπωση, εκπαίδευση και εκθέσεις καταναλωτών. Η Vardaan Events έχει καθιερώσει με επιτυχία την επωνυμία της στην ινδική κλωστοϋφαντουργία και οι εκθέσεις της είναι πλέον γνωστές σε όλη την Ινδία. Με τη διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων, η Vardaan Events βοήθησε τους παίκτες του κλάδου να αναβαθμίσουν την τεχνολογία τους και να γίνουν κατασκευαστές ειδών ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας παγκόσμιας κλάσης.