Η εικονική καμπίνα αεροπλάνου στο αεροδρόμιο MSP βοηθά τους ταξιδιώτες με αναπηρίες να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Η εικονική καμπίνα αεροπλάνου στο αεροδρόμιο MSP βοηθά τους ταξιδιώτες με αναπηρίες να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

November 27, 2022 0 Von admin
Mock αεροπλάνο στο Travel Confidently MSP Education Center

Πρόσφατα, η Επιτροπή Μητροπολιτικών Αεροδρομίων (MAC) αποκάλυψε το «Travel Confidently MSP Education Center» στο αεροδρόμιο Minneapolis/St. Paul που διαθέτει μια εικονική καμπίνα αεροπλάνου για να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στους ταξιδιώτες μέσω των εμπειριών πριν από την πτήση. Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του κέντρου είναι το Πρόγραμμα Πλοήγησης MSP που παρέχει σε ιπτάμενους με αισθητηριακές, σωματικές ή γνωστικές αναπηρίες και σε όσους φοβούνται να πετάξουν με ένα μέρος για εξάσκηση στην επιβίβαση σε πτήση. Δίνει επίσης στους σκύλους υπηρεσίας την ευκαιρία να εξοικειωθούν με μια καμπίνα αεροσκάφους.

Υπάρχουν αρκετοί ταξιδιώτες των οποίων οι περιστάσεις παρουσιάζουν μοναδικές προκλήσεις και προγράμματα όπως αυτό όχι μόνο τους βοηθούν να προετοιμαστούν για να ταξιδέψουν με αυτοπεποίθηση, αλλά και να ανοίξουν το δρόμο για την οικοδόμηση ισότητας στα ταξίδια.

Κρατήσεις για τις εμπειρίες πριν από την πτήση μπορούν να γίνουν μέσω του Πλοήγηση στο πρόγραμμα MSP ιστοσελίδα που έχει επίσης άλλους πόρους για να βοηθήσει Τα αυτιστικά παιδιά πλοηγούνται σε αεροδρόμια και πτήσεις.

Πηγή: ΜΑΚ