Η έκθεση που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στη βιομηχανία μεταξοτυπίας

Η έκθεση που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στη βιομηχανία μεταξοτυπίας

November 29, 2022 0 Von admin

Η Darshana V Jardosh, Υπουργός Επικρατείας, Υπουργείο Κλωστοϋφαντουργίας εγκαινίασε την πρώτη έκδοση του SCREENTEX India 2022, στο Hall No. Εκτυπωτική Βιομηχανία. Είπε ότι η αυξημένη συνεργασία μεταξύ διεθνών εταιρειών για την υιοθέτηση της τεχνολογίας είναι ένα σημαντικό βήμα προς το «Make in India» Atmanirbhar Bharat και με χαρά σημείωσε ότι πολλοί Ινδοί κατασκευαστές παρουσιάζουν τα μηχανήματα και τα συναφή προϊόντα τους.
Screen Printers Association of India (SPAI, το κορυφαίο σώμα των εκτυπωτών οθόνης σε όλη την Ινδία διοργάνωσε μια εμπορική έκθεση για την τεχνολογία εκτύπωσης οθόνης, τα μηχανήματα, τα υλικά και τα συναφή προϊόντα με τίτλο SCREENTEX India 2022, μεταξύ 29 και 31 Ιουλίου στην Αίθουσα No 11 στο Pragati Maidan New Delhi , από κοινού με την SJ Expositions Pvt Ltd. Στο τέλος του τριημέρου η SCREENTEX India καθιερώθηκε ως εστιασμένη εμπορική έκθεση για τον κλάδο της μεταξοτυπίας.
Σχεδιασμένο με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας για τα ενδιαφερόμενα μέρη του κλάδου, το SCREENTEX India 2022 λειτούργησε ως τεχνολογική πλατφόρμα που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ καινοτομίας και εφαρμογής, φέρνοντας τους διεθνείς προμηθευτές και τους γηγενείς αγοραστές που σχετίζονται με την εκτύπωση οθόνης, κλωστοϋφαντουργίας και ψηφιακής, εξάχνωσης και υπεριώδους ακτινοβολίας . Η έκθεση προσέλκυσε 4024 επαγγελματίες επισκέπτες από όλες τις χώρες, μεταξύ των οποίων και πολλοί που ήθελαν να ασχοληθούν με τη μεταξοτυπία.
Οι επισκέπτες εκτίμησαν ιδιαίτερα τις πιο πρόσφατες καινοτομίες σε Screen and Textile, /Digital Printing Machinery Screen and Textile Printing Materials, Sublimation Printing μαζί με υλικά, αξεσουάρ, μελάνια και συναφή προϊόντα από κορυφαίους προμηθευτές. Την εκδήλωση υποστήριξαν οι FESPA, SGCCI, IPAMA και άλλοι. Οι Fujifilm, Photokina, Zibo Group ήταν οι Platinum Sponsors και Huber Group, JNArora, Unitech ήταν οι Χρυσοί Χορηγοί της εκδήλωσης
Η ινδική βιομηχανία μεταξοτυπίας μπορεί να οριστεί ως πολύχρωμη και πολυεπίπεδη. Τις τελευταίες 5 δεκαετίες, έχει αγγίξει σχεδόν όλους τους τομείς όπως η κλωστοϋφαντουργία, η κεραμική, η βιομηχανία, τα CD, τα POP, η διαφήμιση και η ψηφιακή. Στο ινδικό πλαίσιο, η βιομηχανία μεταξοτυπίας είναι αρκετά νέα, αλλά καλπάζει σε πιο γρήγορο κλιπ. Η ινδική βιομηχανία μεταξοτυπίας μπορεί να ειπωθεί ότι διαθέτει περίπου 1.00.000 έως 125.000 εκτυπωτές όλων των μεγεθών. Μετά τον Covid, η βιομηχανία ανεβαίνει στον ατμό. Οι προμηθευτές είναι σε επιφυλακή για νεότερη τεχνολογία που να ταιριάζει με τα σχέδια επέκτασής τους. Η βιομηχανία μεταξοτυπίας επεκτείνεται συνεχώς με υγιή ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης που ξεπερνά το 15%.