Επιλέγοντας ένα στυλ εξωτερικής πόρτας κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα

Επιλέγοντας ένα στυλ εξωτερικής πόρτας κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα

Februar 15, 2023 0 Von admin

Οι εσωτερικές πόρτες ντουλαπιών κουζίνας είναι παραδοσιακά κατασκευασμένες από ξύλο και κατασκευάζονται με μια σειρά από στυλ που ταιριάζουν στις μεμονωμένες σχεδιαστικές προτιμήσεις. Όπως και με τον εσωτερικό σας χώρο, τα σχέδια που επιλέγετε στον εξωτερικό σας χώρο θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τη μαγειρική και τον ψυχαγωγικό τρόπο ζωής σας. Η επιλογή του στυλ εξωτερικής πόρτας κουζίνας μπορεί να προσθέσει μια πινελιά μοντέρνας κομψότητας, παραδοσιακού στυλ και κομψότητας στον εξωτερικό χώρο.

Για να συμβαδίζουν με το ενδιαφέρον για τις κουζίνες εξωτερικού χώρου, οι καινοτόμες μάρκες υπαίθριας διαβίωσης έχουν σχεδιάσει στυλ εξωτερικού χώρου που αντικατοπτρίζουν στυλ εσωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά. Το Brown Jordan® Outdoor Kitchens™ προσφέρει μια ποικιλία από ανοξείδωτα στυλ εξωτερικής κουζίνας για τα παραδοσιακά μας ντουλάπια, καθώς και μοντέρνες συλλογές με κομψές προσόψεις θυρών και ενσωματωμένες λαβές.

Στυλ πόρτας για παραδοσιακά ντουλάπια

Ως πρωτοπόρος στα ντουλάπια κουζίνας εξωτερικού χώρου από ανοξείδωτο χάλυβα, η Brown Jordan Outdoor Kitchens κατανοεί τη σημασία της προσαρμογής του σχεδιασμού του χώρου σας. Για το σκοπό αυτό, προσφέρουμε μια ποικιλία από στυλ θυρών και λαβές για το ντουλάπι μας.

Τα στυλ πορτών μας κατασκευάζονται από μεμονωμένα κομμάτια που έχουν βαφή πούδρας πριν από τη συναρμολόγηση, εξασφαλίζοντας ένα καθαρό φινίρισμα. Από ένα κομψό, επίπεδο πάνελ μέχρι περίπλοκα, χειροποίητα σχέδια, οποιοδήποτε από τα στυλ πόρτας από ανοξείδωτο ατσάλι που διαλέξετε μπορεί να δώσει στην κουζίνα σας μια χαρακτηριστική εμφάνιση. Τα παρακάτω στυλ πορτών είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μας:

Χάμπτον

Αυτή η επίπεδη πόρτα από πλάκες είναι στάνταρ σε όλα τα ντουλάπια μας. Προσφέρει μια απλοποιημένη, μοντέρνα εμφάνιση στην εξωτερική κουζίνα σας.

Δυτικό κλειδί

Η κλασική μας πόρτα σε στυλ Shaker με πασσάλους και ράγες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ μας. Αυτό το στυλ προσφέρει μια πραγματικά διαχρονική εμφάνιση.

Βενετία

Η Βενετία ορίζεται καλύτερα ως μια σύγχρονη αντανάκλαση ενός κλασικού στυλ. Είναι μια ανάληψη του στυλ Shaker με λεπτή αποκάλυψη.

Περσίδα και Beadboard

Αυτά τα δύο στυλ θυρών διαθέτουν εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Προσφέρουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στο χώρο σας.

Σύγχρονες Συλλογές

ΣΤΟΙΧΕΙΑ σε πούδρα «Chili».

Εκτός από τα παραδοσιακά μας ντουλάπια, προσφέρουμε δύο μοντέρνες συλλογές που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Daniel Germani: TECNO και ELEMENTS. Και οι δύο συλλογές διαθέτουν ένθετα συρτάρια με απαλό κλείσιμο. Κομψές προσόψεις θυρών πλήρους ύψους. και ενσωματωμένες λαβές. Κάθε συλλογή μπορεί να επικαλυφθεί με βαφή πούδρας σε οποιοδήποτε από τα τυπικά μας φινιρίσματα. Το ELEMENTS έχει την επιλογή για πολλά χρώματα στο εσωτερικό, στις λαβές και πολλά άλλα.

Το TECNO είναι ένα σχέδιο χωρίς πλαίσιο που πρωτοστάτησε στις εφαρμογές ένθετων συρταριών και ενσωματωμένων λαβών. Μπορεί να φιλοξενήσει μια ποικιλία συσκευών και ανέσεων, με πολλές επιλογές για διαμορφώσεις.

Η ELEMENTS υιοθετεί μια αρθρωτή και ανεξάρτητη προσέγγιση, με πλαίσιο και σχέδιο που είναι μοναδικά σε αυτήν τη συλλογή. Είναι εξίσου λειτουργικό ως εφαρμογή νησίδας ή σε τοίχο. Μπορεί να προσφέρει ντουλάπια διέλευσης για πρόσβαση και από τις δύο πλευρές και ντουλάπι που είναι κατάλληλο για συσκευές αποθήκευσης και στέγασης.

Καλέστε σήμερα!

Επιλέγοντας ένα στυλ πόρτας

Όταν αποφασίζετε για το σχεδιασμό της εξωτερικής κουζίνας σας, λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας για το χώρο. Η διαρρύθμισή σας, το στυλ της πόρτας σας και οι επιλογές παλτών πούδρας είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να αντικατοπτρίζουν το μαγείρεμα και τον ψυχαγωγικό τρόπο ζωής σας.

Η επιλογή του στυλ της πόρτας σας θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως η αισθητική σας, το μέγεθος του χώρου σας και ο τρόπος ζωής σας. Το στυλ της πόρτας μπορεί να βελτιώσει τη συνολική σχεδίαση του υπαίθριου καθιστικού σας ή να κάνει το ντουλάπι σας ένα αυτόνομο κομμάτι στο χώρο σας.

Τα στυλ πορτών Hampton και Venice, καθώς και οποιαδήποτε από τις μοντέρνες συλλογές μας, είναι οι καλύτερες επιλογές για μια κομψή αισθητική. Συνδυάστε οποιοδήποτε από αυτά τα μοντέρνα στυλ με ουδέτερη απόχρωση για έναν αριστοκρατικό χώρο ή μια έντονη απόχρωση για έναν διασκεδαστικό, εκλεκτικό χώρο.

Το Beadboard και το Louver είναι δημοφιλή στυλ σε παράκτιες εφαρμογές, ειδικά σε συνδυασμό με λευκά, μπλε και ανοιχτά ουδέτερα. Προσφέρουν επίσης μια πινελιά κομψότητας στους εξωτερικούς χώρους διαβίωσης όταν συνδυάζονται με πλούσιες, βαθιές αποχρώσεις. Τα TECNO και ELEMENTS είναι ιδιαίτερα κατάλληλα και για κουζίνες εξωτερικού χώρου κοντά στο νερό, καθώς οι ενσωματωμένες λαβές με βαφή πούδρας μειώνουν τη συντήρηση.

Η Key West είναι η πιο ευέλικτη πόρτα μας, γιατί είναι όμορφη και λειτουργική σχεδόν σε κάθε χώρο. Μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε μια ποικιλία στυλ, από κλασικό έως μοντέρνο. Ανάλογα με το χρώμα της πούδρας που θα επιλέξετε, αυτή η πόρτα μπορεί να βελτιώσει οποιαδήποτε αισθητική.

Σε μικρότερους χώρους, τα ανοιχτά χρώματα και τα μεταλλικά μπορούν να κάνουν την περιοχή να φαίνεται μεγαλύτερη, ενώ οι μεγάλοι χώροι είναι εξαιρετικά ευέλικτοι με στυλ και φινίρισμα. Με περισσότερα από 60 διαθέσιμα φινιρίσματα, μπορείτε να σχεδιάσετε μια εξωτερική κουζίνα που αντικατοπτρίζει πραγματικά το ατομικό σας γούστο.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το χρώμα και το στυλ της πόρτας που θα λειτουργήσουν καλύτερα στον χώρο σας, οι εσωτερικοί μας σχεδιαστές μπορούν να παρέχουν σχέδια πιθανών διατάξεων. Για περισσότερη έμπνευση, η γκαλερί εξωτερικής κουζίνας μας τονίζει μια ποικιλία στυλ, χρωμάτων και διατάξεων για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη δική σας χαρακτηριστική εξωτερική κουζίνα.

Το στυλ πόρτας που επιλέγετε είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για το σχεδιασμό της εξωτερικής κουζίνας σας. Σκεφτείτε το μέγεθος του χώρου σας, τη διάταξη και την αισθητική για να καθορίσετε το καλύτερο στυλ. Επιλέξτε ένα φινίρισμα πούδρας που συμπληρώνει την αισθητική σας και θα έχετε ένα σχέδιο εξωτερικής κουζίνας που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε να επιλέγετε το στυλ της πόρτας σας για το νέο σας έργο εξωτερικής κουζίνας!

Ζητήστε προσφορά