Εξωτερική κουζίνα από τούβλα εναντίον εξωτερικής κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα

Εξωτερική κουζίνα από τούβλα εναντίον εξωτερικής κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα

Februar 15, 2023 0 Von admin
ανοξείδωτη-εξωτερική-κουζίνα
Nissequogue, NY

Για το επόμενο έργο σας στην εξωτερική κουζίνα, θα θελήσετε να εξετάσετε ένα ελκυστικό και μακράς διαρκείας υλικό για το ντουλάπι σας. Παραδοσιακά, υλικά όπως το τούβλο και η πέτρα χρησιμοποιούνταν συνήθως επειδή είναι φθηνά και είναι ανθεκτικά στον εξωτερικό χώρο. Ωστόσο, οι σύγχρονες λύσεις έχουν εισαγάγει ανώτερα υλικά, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, που παραμένουν ανθεκτικά στο χρόνο και απαιτούν λιγότερη συντήρηση.

Όταν επιλέγετε το υλικό ντουλαπιών για το επόμενο έργο σας στην εξωτερική κουζίνα, λάβετε υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των κοινών υλικών. Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε τούβλα και ανοξείδωτο χάλυβα για υπαίθριες κουζίνες. Το ντουλάπι από ανοξείδωτο χάλυβα που κατασκευάζεται από την Brown Jordan® Outdoor Kitchens™ είναι η καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία πολυτελών κουζινών εξωτερικού χώρου.

Τούβλο εξωτερική κουζίναns

Το τούβλο είναι μια δημοφιλής επιλογή για εντοιχισμένες κουζίνες εξωτερικού χώρου επειδή είναι φθηνό, ανθεκτικό στη φωτιά και προσαρμόζεται εύκολα. Τα τούβλα είναι όμως πολύ πορώδη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να καθαριστούν όταν χυθούν υγρά κατά το μαγείρεμα. Αυτό το υλικό μπορεί να βαφτεί για να μειώσει το πορώδες, αλλά η έκθεση σε εξωτερικούς χώρους θα σημαίνει περιοδική βαφή.

Η εργασία με τούβλα απαιτεί επίσης επαγγελματίες, δηλαδή εργολάβο στο εργοτάξιο για εβδομάδες. Εάν ένα έργο εξωτερικής κουζίνας από τούβλα περιλαμβάνει συσκευές, τα τούβλα μπορεί να χρειαστεί να κοπούν για να τα στεγάσουν. Δεδομένου ότι τα τούβλα είναι επιρρεπή σε ρωγμές και σπάσιμο, αυτό το υλικό θα απαιτήσει αντικατάσταση και επιπλέον χρόνο και κόστος για τη συντήρηση. Με βάση αυτά τα στοιχεία, το τούβλο δεν είναι το πιο κατάλληλο υλικό εάν αναζητάτε ένα πολυτελές σχέδιο εξωτερικής κουζίνας.

Ανοξείδωτες κουζίνες εξωτερικού χώρου

ανοξείδωτη-εξωτερική-κουζίνα
Nissequogue, NY

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι μη πορώδης, ανθεκτικός και θα διατηρήσει την ακεραιότητά του σε εξωτερικούς χώρους χωρίς ρωγμές ή στρέβλωση. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι είναι ευαίσθητο σε σκουριές, λεκέδες και γρατσουνιές στο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς την κατάλληλη συντήρηση. Ωστόσο, μπορούν να ληφθούν μέτρα για την ουσιαστική εξάλειψη αυτών των κινδύνων. Μερικά κατάλληλα μέτρα περιλαμβάνουν την εφαρμογή φινιρίσματος σκόνης και τη διατήρηση των εξαρτημάτων καθαρά και στεγνά με τακτική συντήρηση.

Η Brown Jordan Outdoor Kitchens κατασκευάζει ντουλάπια χρησιμοποιώντας ανοξείδωτο χάλυβα 304 ή 316 (θαλάσσιο). Τα ντουλάπια μας, καθώς και οι πόρτες και τα συρτάρια, κατασκευάζονται όλα με αυτό το υλικό. Η επίστρωση πούδρας απλοποιεί τη συντήρηση και προσθέτει ένα ελκυστικό φινίρισμα στο ντουλάπι μας.

Καλέστε σήμερα!

Γιατί ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι το καλύτερο υλικό για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους;

Όταν επιλέγετε το καλύτερο υλικό για εξωτερικούς χώρους, η χρήση ανοξείδωτου χάλυβα θα προσφέρει καλύτερη απόδοση επένδυσης από τη χρήση τούβλων. Ενώ το τούβλο είναι φθηνό, ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι πιο ανθεκτικός και απαιτεί λιγότερη συντήρηση και κόστος με την πάροδο του χρόνου. Επιτρέπει επίσης δημοφιλή χαρακτηριστικά όπως διαφορετικά στυλ πόρτας για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του εξωτερικού σας χώρου.

Η επίστρωση πούδρας μειώνει τη συντήρηση και προσφέρει ένα όμορφο και ζωντανό φινίρισμα στα ντουλάπια κουζίνας εξωτερικού χώρου. Το ντουλάπι από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πιο εύκολο στην εγκατάσταση και απαιτεί λιγότερο χρόνο από την τοποθέτηση τούβλων επίσης. Η επιλογή μιας κουζίνας εξωτερικού χώρου από ανοξείδωτο χάλυβα που κατασκευάζεται από την Brown Jordan Outdoor Kitchens σας προσφέρει:

  • Ανθεκτικό ντουλάπι από ανοξείδωτο χάλυβα 304 ή 316 σε εκατοντάδες μεγέθη σε βήματα των 3″.
  • Μια επιλογή τύπων ντουλαπιών, συμπεριλαμβανομένων ντουλαπιών βάσης, ντουλαπιών συσκευών και ντουλαπιών τοίχου, καθώς και φαινομενικά ατελείωτες επιλογές για διαμορφώσεις.
  • Μια ποικιλία επιλογών παλτών πούδρας σε έντονα χρώματα, υφές, μεταλλικά και πολλά άλλα.
  • Μια επιλογή από χειροποίητα στυλ πόρτας για να προσαρμόσετε το σχέδιό σας.
  • Προσυναρμολογημένα ντουλάπια με επαγγελματικές οδηγίες εγκατάστασης, που σημαίνει ότι μικρότερες εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από μία ημέρα.

Μια ποικιλία υλικών είναι κατάλληλα για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους. Υλικά όπως το τούβλο και η πέτρα χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για έργα κουζίνας σε εξωτερικούς χώρους. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι μια σύγχρονη λύση για εξωτερικούς χώρους λόγω χαρακτηριστικών όπως η ανθεκτικότητα, η ελκυστικότητα και η μακροζωία. Επιλέξτε Brown Jordan Outdoor Kitchens για μια επώνυμη κουζίνα από ανοξείδωτο χάλυβα με βαφή πούδρας για την αυλή, το αίθριο, την ταράτσα και πολλά άλλα.

Μάθετε τα οφέλη του ανοξείδωτου χάλυβα επιλέγοντάς το για το επόμενο εξωτερικό σας έργο!

Ζητήστε προσφορά