Εννέα τύποι πελατών που ορίζουν το επόμενο κύμα ασφάλισης

Εννέα τύποι πελατών που ορίζουν το επόμενο κύμα ασφάλισης

Januar 13, 2023 0 Von admin

Οι εννέα ομάδες είναι:

1. Αγορές στο σημείο πώλησης

Αυτή η ομάδα εκτιμά την ηρεμία που προέρχεται από τη γνώση ότι τα είδη που αγοράζουν –καταναλωτικά αγαθά, κοσμήματα, εισιτήρια ταξιδιών ή συναυλιών– προστατεύονται από τη στιγμή που αγοράζονται. Η ενσωματωμένη χρηματοδότηση και η αυξανόμενη αγορά ασφάλισης σημείου πώλησης σημαίνει ότι οι ασφαλιστές μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες, να αποδείξουν την αξία της ασφάλισης και να αυξήσουν τη συνάφειά τους.

2. Εικονικές πρωτοπορίες

Καθώς περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο μετασύμπαν, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για προστασίες που καλύπτουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία (π.χ. κρυπτογραφικά κλειδιά, εικονικές ταυτότητες και επωνυμίες). Οι ασφαλιστές μπορούν να συνδέσουν „metazens“ προσφέροντας αλεξίσφαιρη προστασία ταυτότητας που αποτρέπει τις αμυχές, τις παραβιάσεις και την κλοπή. κάλυψη διακοπής επιχειρήσεων για εικονικές εκδηλώσεις. και πλήρως ενσωματωμένη «εικονική ασφάλιση ζωής», η οποία θα μπορούσε να είναι ελκυστική για τους influencers.

3. θιασώτες ESG

Ορισμένες επιχειρήσεις θεωρούν το περιβαλλοντικό, το κοινωνικό και τη διακυβέρνηση (ESG) ως πρωτίστως ρυθμιστικό ζήτημα, αλλά περισσότεροι καταναλωτές βάζουν τα χρήματά τους εκεί που είναι οι αξίες τους. Συγκεκριμένα, θέλουν να συναλλάσσονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά δεσμευμένες εταιρείες και να αποφεύγουν αυτές που είναι πράσινη πλύση. Είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ένα ασφάλιστρο για προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν με την αξία τους.

4. Προστατευτικά φυσαλίδων

Περισσότεροι καταναλωτές θέλουν ολιστική και δυναμική κάλυψη για ολόκληρους τρόπους ζωής ή «φυσαλίδες». Ο σχεδιασμός ολοκληρωμένης κάλυψης για αυτοκίνητα, σπίτια, υγεία, μικροεπιχειρήσεις, συσκευές, ταξίδια, ταυτότητες και μεγάλες νέες αγορές είναι περίπλοκος, αλλά προσφέρει πολλά νέα έσοδα και ισχυρότερες μακροπρόθεσμες σχέσεις για τους ασφαλιστές που το κάνουν σωστά.

5. Δεδομένα καπιταλιστές

Οι καταναλωτές συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο την αξία των προσωπικών τους δεδομένων και περιμένουν περισσότερα σε αντάλλαγμα για την κοινή χρήση τους. Οι ασφαλιστές μπορούν να εμπλακούν σε αυτό το τμήμα μέσω προσαρμοσμένων προσφορών, προληπτικών πληροφοριών για την πρόληψη κινδύνων και τη διαχείριση προστασίας με ένα χαρτοφυλάκιο καλύψεων που αλλάζει με βάση τα γεγονότα ζωής. Το πρώτο βήμα, ωστόσο, είναι η πλήρης διαφάνεια σχετικά με τη χρήση δεδομένων.

6. Μινιμαλιστές

Το να επιδιώκετε να κερδίσετε επιχειρηματικό επίπεδο με καταναλωτές που προσέχουν τον προϋπολογισμό απαιτεί απλές, κατανοητές πολιτικές που είναι προσιτές και διαθέσιμες μέσω διαισθητικών ψηφιακών εμπειριών. Ο τελικός στόχος είναι να προσελκύσουμε αυτούς τους πελάτες μακροπρόθεσμα, διευρύνοντας και εμβαθύνοντας τις σχέσεις καθώς εμφανίζονται μεγαλύτεροι κίνδυνοι στη ζωή τους. Επιδεικνύοντας την αξία της ασφάλισης και αποδεικνύοντας ότι μπορεί να είναι προσιτή, οι ασφαλιστές μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να προστατεύσουν τους υποεξυπηρετούμενους.

7. Ολοκληρωτές εργασίας-ζωής

Προσφέροντας εξατομικευμένες προστασίες για τους εργαζόμενους σε συναυλίες και τις μικρές οικιακές επιχειρήσεις, οι ασφαλιστές μπορούν να ενισχύσουν τη συνάφειά τους με λύσεις που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο ζουν και εργάζονται οι άνθρωποι σήμερα. Τέτοιες καλύψεις πρέπει να είναι εύκολα προσαρμόσιμες και σε λογικές τιμές, και οι λύσεις για εργαζομένους σε συναυλίες σε συγκεκριμένους τομείς και ρόλους (π.χ. παράδοση και γραφιστική) είναι πιθανό να κερδίσουν έλξη.

8. Αποτελεσματικοί επιχειρηματίες

Σήμερα, οι επιλογές εμπορικής ασφάλισης δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τον τεράστιο αριθμό και την ποικιλομορφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι προτεραιότητες για να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να διαχειριστούν τους πολλαπλασιαζόμενους κινδύνους είναι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε πραγματικό χρόνο, καθώς και υπηρεσίες παρακολούθησης και ανάκτησης, καθώς και τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο, δυναμική και βάσει χρήσης για ορισμένες λειτουργίες. Κάθε μικρή επιχείρηση θα εκτιμήσει την 24/7 ψηφιακή υποστήριξη και την πρόσβαση σε συμβουλές ειδικών όταν είναι απαραίτητο.

9. Συνειδητοί ιδιοκτήτες

Όπως οι θιασώτες του ESG στις προσωπικές γραμμές, οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στη βιωσιμότητα. Αυτοί οι πελάτες ελκύονται περισσότερο από ασφαλιστικές εταιρείες που διαθέτουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία και υπηρεσίες που τους βοηθούν να «πρασινίσουν» περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους. Η αυθεντική δέσμευση για το ESG και η αληθινή κατανόηση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν, μαζί με τα οικοσυστήματα λύσεων για την κάλυψη αυτών των κινδύνων, θα οδηγήσουν σε περαιτέρω αφοσίωση και αφοσίωση.