Είναι η Εθνική Ημέρα Μπύρας! (7 Απριλίου, ΗΠΑ)

März 17, 2023 0 Von admin

Μόλις ήρθε στην αντίληψή μας ότι αυτό το Σάββατο, 7 Απριλίου 2012, θα είναι Εθνική Ημέρα Μπύρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εθνική Ημέρα Μπύρας είναι μια γιορτή που βασίζεται σε μια πιο παραδοσιακή γιορτή με το όνομα Παραμονή Νέας Μπύραςσε ανάμνηση ενός από τα πρώτα σημαντικά βήματα προς τον τερματισμό της απαγόρευσης στη δεκαετία του 1930.

εθνική ημέρα μπύρας

Έπαιξε ως εξής: Το έτος είναι το 1933 και οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε κατάσταση απαγόρευσης από το 1920. Αυτά είναι 13 μεγάλα, ξηρά χρόνια χωρίς κανένα ποτό. Αλλά όλα αυτά επρόκειτο να αλλάξουν καθώς ο Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt υπέγραψε τον νόμο Cullen-Harrison, δηλώνοντας ότι στις 7 Απριλίου 1933 θα γινόταν και πάλι νόμιμη η πώληση μπύρας με περιεκτικότητα σε αλκοόλ μικρότερη από 3,2% κατά βάρος.

Τώρα αυτό μπορεί να ακούγεται σαν νερουλή μπύρα στις μέρες μας, αλλά μετά από 13 σκληρά χρόνια ποτοαπαγόρευσης το αμερικανικό κοινό ήταν πανευτυχής! Το βράδυ της 6ης Απριλίου, χιλιάδες χιλιάδες ενθουσιασμένοι Αμερικανοί παρατάχθηκαν έξω από τα μπαρ και τις ζυθοποιίες της χώρας, περιμένοντας τα μεσάνυχτα όταν θα γνωρίσουν ξανά τη γλυκιά γεύση της μπύρας. Όταν άρχισαν τα μεσάνυχτα, οι πολίτες σε όλη τη χώρα ξέσπασαν σε γιορτή με μπύρα, κερδίζοντας τη νύχτα τον τίτλο διαρκούς Παραμονή Νέας Μπύρας.

Γρήγορα προς τα εμπρός στη σύγχρονη εποχή, και ο εορτασμός αυτού του γεγονότος επεκτάθηκε στην ίδια την ημέρα της 7ης Απριλίου εκτός από το βράδυ της 6ης Απριλίου, παίρνοντας το όνομα Εθνική Ημέρα Μπύρας.

Εμείς εδώ στο Διεθνής Ημέρα Μπύρας Τα HQ σκοπεύουν πλήρως να περάσουν αυτή την Πέμπτη σε γιορτές, απολαμβάνοντας τη νοστιμιά που είναι η μπύρα. Έτσι, αν έχετε χρόνο και αγάπη για την μπύρα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τιμήσετε αυτήν την ιστορική ημέρα στην ιστορία, όταν οι λαοί μας πήραν πίσω την μπύρα τους, χτυπώντας πίσω μια κρύα. Ακόμα κι αν ζείτε εκτός των Η.Π.Α., είμαστε σίγουροι ότι εξακολουθείτε να προσκαλείστε να συμμετάσχετε.

Χαρούμενη Εθνική Ημέρα Μπύρας Ολοι!