Γιατί πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αγοράσετε τον εαυτό σας

Γιατί πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αγοράσετε τον εαυτό σας

März 10, 2023 0 Von admin

Είναι πολύ σημαντικό να πλασάρετε τον εαυτό σας με συνέπεια, αλλά συχνά βάζουμε τον εαυτό μας τελευταίο στη λίστα για να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για τις δικές μας επιχειρήσεις, επειδή εξυπηρετούμε τους δικούς μας πελάτες.

Οι άνθρωποι με ρωτούν συχνά πώς βρίσκω τον χρόνο να πλασάρω τον εαυτό μου. Δεν έχω χρόνο, αλλά φτιαχνω, κανω ήρθε η ώρα για αυτό γιατί είναι μια επένδυση σε μένα.

Απλώς πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για το μάρκετινγκ του εαυτού σας και τη δημιουργία της προσωπικής σας επωνυμίας.

Μπορεί να μην πιστεύετε ότι χρειάζεστε μάρκετινγκ αυτή τη στιγμή, αλλά το μάρκετινγκ είναι μια επένδυση στο μέλλον σας, στην επιχείρησή σας και στην κληρονομιά σας.

Το μάρκετινγκ σάς βοηθά να παραμένετε στην κορυφή του μυαλού με τους ανθρώπους και αυτό είναι ένα βασικό συστατικό για να είστε επιτυχημένοι σήμερα, επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν αυτό που κάνετε, έτσι ώστε να ξεχωρίζετε από αυτούς είναι ένας τρόπος να έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι αυτών.

Μπορεί να μην σας αρέσει το μάρκετινγκ του εαυτού σας, γι‘ αυτό κάντε το ευχάριστο κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν τα οποία θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο κοινό-στόχο σας (γραφή, ομιλία, blogging, δικτύωση, αναφορές στον τύπο, podcasting, ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εθελοντισμός κ.λπ. .).

Μη χάνετε χρόνο κάνοντας πράγματα που δεν σας βάζουν μπροστά και στο επίκεντρο με άτομα που θα μπορούσαν πραγματικά να σας προσλάβουν, να σας παραπέμψουν να εργαστείτε και να σας φέρουν επιχειρήσεις. Αυτό είναι πιο έξυπνο μάρκετινγκ

Όλοι μας ευχόμαστε να είχαμε επιπλέον ώρες την ημέρα, οπότε είτε αναθέστε σε εξωτερικούς συνεργάτες, βρείτε τρόπους να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα που έχετε (βίντεο, άρθρα, αναρτήσεις ιστολογίου, podcast), να είστε αποτελεσματικοί, να αφιερώνετε χρόνο το πρωί ή το βράδυ όταν είναι τα πιο παραγωγικά.

Δεν υπάρχει άλλη επένδυση που θα αποφέρει καλύτερα μερίσματα από το να κάνετε μια επένδυση στον εαυτό σας με το μάρκετινγκ.

Κάθε πρωί οι baristas στα Starbucks βάζουν ένα διαφορετικό αυτοκόλλητο κίνητρο στο latte μου. Αυτά τα αυτοκόλλητα είναι ένας τόσο εύκολος και έξυπνος τρόπος για να σκορπίσετε το κέφι και το κίνητρο.

Αυτό με αντηχεί πραγματικά – λέει «Τώρα ή ποτέ».

Τόσα πολλά πράγματα είναι στο χέρι μας και μόνο εμείς να πραγματοποιήσουμε στη ζωή μας.

Μπορούμε να περιμένουμε να συμβούν πράγματα σε εμάς, αλλά γιατί να μην πάρουμε τον έλεγχο;

Αναφέρομαι πάντα στο σλόγκαν του λότο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι, «Πρέπει να είσαι σε αυτό για να το κερδίσεις» και ισχύει για τα πάντα στη ζωή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι στο χέρι σας και μόνο εσείς να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Κανείς δεν πρόκειται να υποβάλει αίτηση για αυτήν τη δουλειά για εσάς, να υποβληθεί για να μιλήσει σε αυτό το συνέδριο ή να επικοινωνήσει με αυτόν τον πρώην πελάτη για να επανασυνδεθεί.

Αν θέλεις να συμβούν πράγματα, πρέπει να τα κάνεις να συμβούν.

Ποτέ δεν ξέρεις αν δεν προσπαθήσεις.

Η ζωή είναι σύντομη, γι‘ αυτό λάβετε υπόψη αυτή τη συμβουλή.

Λοιπόν, τι πρόκειται να κάνετε για να προωθήσετε τον εαυτό σας;

Ακολουθεί ένα βίντεο με περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη σημασία του μάρκετινγκ.