Γίνετε μάρτυρες για τις γαλοπούλες ~ Ελάτε μαζί μας στο Enumclaw το Σάββατο – NARN – Northwest Animal Rights Network

Γίνετε μάρτυρες για τις γαλοπούλες ~ Ελάτε μαζί μας στο Enumclaw το Σάββατο – NARN – Northwest Animal Rights Network

November 13, 2017 0 Von admin

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια εποχή ανάμεικτων συναισθημάτων για πολλούς vegans. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι παραδόσεις και αγαπημένες vegan συνταγές με την οικογένεια και τους φίλους – αλλά είναι μια γιορτή που θυμίζει σε πολλούς από εμάς την καταστροφή που προκλήθηκε από την άφιξη των λευκών ανθρώπων σε αυτήν την ήπειρο και τους θανάτους 46 εκατομμύρια υπέροχα όντα κάθε χρόνοπουλιά που γεννήθηκαν μόνο για να υποφέρουν, να πεθάνουν και να τα παραπονιούνται ως «ξηρό, κορδόνι» κρέας στα τραπέζια των Αμερικανών.

κινούμενα σχέδια gary larson

Το επόμενο Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, το Seattle Farmed Animal Save θα είναι μάρτυρας για γαλοπούλες που πωλούνται για τοπικά τραπέζια της Ημέρας των Ευχαριστιών. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί και θα κρατήσει πινακίδες στον αυτοκινητόδρομο έξω από τη δημοπρασία ζωντανών ζώων στο Enumclaw Sales Pavilion (22712 SE 436th St, Enumclaw). Είναι λίγο δύσκολο, αλλά μπορείτε να περάσετε Redwing Cafe στο δρόμο σας προς τα εκεί ή πίσω για μια νόστιμη απόλαυση.

Δεν έχω πάει ποτέ εκεί πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά η ιδρύτρια Kristina Giovanetti (η οποία περιέγραψε όμορφα τη δύναμη της μαρτυρίας σε μια προηγούμενη ανάρτηση του NARN) λέει ότι είναι αυτό που θα περίμενες: Πωλούνται κουτιά μετά από κουτί με γαλοπούλες. Καμία τιμή δεν είναι αξιοπρεπής για ένα ζωντανό ον, αλλά αυτά τα ζώα κοστίζουν συγκλονιστικά λίγα.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε με βάση τις αναρτήσεις στο Instagram από όλο τον κόσμο, το Save Movement είναι ισχυρό και συγκινητικό και σπαραχτικό, ταυτόχρονα. Ελάτε μαζί μας το Σάββατο!

Ακολουθούν φωτογραφίες από μια πρόσφατη ζωντανή δημοπρασία — όμορφα ζώα με αριθμούς πάνω τους:

Πουλιά σε κουτιά.
Πουλιά σε κουτιά.

κοτόπουλο

γλυκιά κατσίκα

γλυκιά κατσίκα2

γλυκές κατσίκες